![]() |
|
|||||||
| ZEKA SORULARI ve BİLMECELER Zeka, mantık soruları, bilmeceler, problemler, paradoxlar ve dahası bu bölümde |
ZEKA SORULARI ve BİLMECELER icinde Bu Resimde Kaç Tane Panda Var Acaba:) konusu , Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın......
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
![]()
|
Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın...
|
yaralı_gönül İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
Mella (09-12-2008) |
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
|
|
#2 | ||
|
|
10 tane gordum
Kimi bekliyorsunda bakarsın ardında Demezlermi adama sen bir gurursuzu sevmedinki güzelim ki gelsin ardından O asilce sevdi ve asilce gitti Yaptığını cekeceğinden kuşkunmu vardıda şimdi elem içinde ağlarsın Görünen köy misali varmı ki gerek klavuza Şimdi yerli yersiz ağlma vaktidir Çevrene ne yapacağım diye sorma vaktidir Alacağın cevabı ben söyleleyim güzelim ‘BİLMİYORUM’ diyecekler Kimin gücü yeterki zamanı geri çevirmeye Öyleyse sen sadece susmayı dene İlk gittiğin gibi Güçlü sansınlar seni bu beni daha mutlu eder Bir çaresizimi sevmişim dememem için Sen öyle olmasanda ve ben gitsemde sen güçlüymüş gibi yap Şimdi hoşça kal deme zamanı ama sen hoşça kalmayı bile hak etmiyorsun Sevmenin ve sevilmenin hakkını verebilenindir o Sana söylenecek son bir sözüm var Bu ömrü sevgiye hasret bir mecnun misali yaşaman dileğiyle | ||
|
|
|
ORYoDa İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
Mella (09-13-2008) |
|
|
#3 | ||
|
|
ben 9 tane görebiliyorum.
Kimi bekliyorsunda bakarsın ardında Demezlermi adama sen bir gurursuzu sevmedinki güzelim ki gelsin ardından O asilce sevdi ve asilce gitti Yaptığını cekeceğinden kuşkunmu vardıda şimdi elem içinde ağlarsın Görünen köy misali varmı ki gerek klavuza Şimdi yerli yersiz ağlma vaktidir Çevrene ne yapacağım diye sorma vaktidir Alacağın cevabı ben söyleleyim güzelim ‘BİLMİYORUM’ diyecekler Kimin gücü yeterki zamanı geri çevirmeye Öyleyse sen sadece susmayı dene İlk gittiğin gibi Güçlü sansınlar seni bu beni daha mutlu eder Bir çaresizimi sevmişim dememem için Sen öyle olmasanda ve ben gitsemde sen güçlüymüş gibi yap Şimdi hoşça kal deme zamanı ama sen hoşça kalmayı bile hak etmiyorsun Sevmenin ve sevilmenin hakkını verebilenindir o Sana söylenecek son bir sözüm var Bu ömrü sevgiye hasret bir mecnun misali yaşaman dileğiyle | ||
|
|
|
ORYoDa İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
Mella (09-13-2008) |
|
|
#5 | ||
|
Stajer Moderatör
|
bende 8 tane gördüm doğrsu kaç tane acaba?
|
|
---Betül--- İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
Mella (09-13-2008) |
|
|
#8 | ||
|
Moderatör
|
Bidaha bak bakim 10 tane görürsün
ben 9 tane gördüm valla
|
|
|
Bir garip sevda İsimli üyenin mesajına2 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
dolunayca35 (09-04-2008), Mella (09-13-2008) |
|
|
#10 | ||
![]()
|
Galiba 11 tane gördüm
...En fazla "8" kez kaçabilirdin ölümden... ...Bilki "7" düvele sultan olsan dahi... ...Yerin "6" mekan olacak sana... ...En fazla "5" metre kumaş götürebileceksin... ...Kapatacaksın "4" açsanda gözünü... ...Bu dünya "3" günlük dünya... ...Azrailin yanında "2" kat olup yalvarsanda nafile... ...Elbet "1" gün öleceksin... ...Işte o zaman herşey "0" dan başlayacak... | ||
|
|
|
ZiFiR İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
Mella (09-13-2008) |