![]() |
|
|
#1 | ||
![]()
|
[YOUTUBE]a7Zj0O5VN-o[/YOUTUBE]
![]() ayrılığın resmini çizdim sarı odalara yüreğimi soğuttum zemheri ayazında. sonra uzun uzun rüzgarın gülüşünü seyerettim çaresizce ve gecenin en koyulaştığı yerde ölümü kucakladım masmavi yüreğimle senin için | ||
|
|
|
|
|
#2 | ||
|
Süper Moderatör
|
bu bendeki sen hep yaşayacak senin sevginle dolup taşacak inan senden başkası hiç olmayacak......
teşekkürler dilse çok sevgim bir şarkı
![]() sustum..sustum...sustum... ...yoruldum,çok yoruldum...yüreğim imza taşımaz oldu... ... σуυη¢αкℓαяı вıяαкıρ уüяєкℓєяℓє σуηαуαℓı,σуυηℓαяıη α∂ı "αşк" кαℓ∂ı...вєηѕє çσ¢υк.../.уα υмυтℓαя∂α вιтєяѕє.../ ![]() | ||
|
|
|
|
|
#3 | ||
![]()
|
ricaederim .. bende çok,severim sözleri çok güzel..
![]() ayrılığın resmini çizdim sarı odalara yüreğimi soğuttum zemheri ayazında. sonra uzun uzun rüzgarın gülüşünü seyerettim çaresizce ve gecenin en koyulaştığı yerde ölümü kucakladım masmavi yüreğimle senin için | ||
|
|
|
|
|
#4 | ||
|
Misafir
|
teşekkür ederim [Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için TıKlaYıN...]
| ||
|
|
|
#5 | ||
|
|
şiiii gönül sen biliyonda ben nie bilmiyorum len bu turkuyu
Gözlerin Yağmur Biriktiren Bulut Dokunsan Ağların Sokulsan Yanarım Ne Olur Sus Bir Şey Söyleme Bilirsin Her Sözüne Kanarım ![]() youtube yi izlemenin yolu burda buyrun [Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için TıKlaYıN...] | ||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| yarınısımsın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|