![]() |
|
|||||||
Youtube ve Diğer Videolar icinde Onur akın = gülüşü yaralım konusu , Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Firari bir serüven benimkisi Yurdu yok kimliği sınır bozgunu Öyle bir yürek ki deli mi deli Hazan mevsimlerde sular yorgunu Dağları isterim ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
![]()
|
Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Firari bir serüven benimkisi Yurdu yok kimliği sınır bozgunu Öyle bir yürek ki deli mi deli Hazan mevsimlerde sular yorgunu Dağları isterim firarlarıma Yüzüme yel değse fırtına olur Ateşler taşırım sevdalarıma Sözüm yemin olsa özüm aşk olur Düşlerin kanarsa benden sonra Çocuk haylazlığımı al sen koynuna Şarkıların rengine yağmur yağarsa Salma gözlerini uçurumlara Dağları isterim firarlarıma Yüzüme yel değse fırtına olur Ateşler taşırım sevdalarıma Sözüm yemin olsa özüm aşk olur Ey esmer hüznünü hicrandan besleyen sevgili
Kendini bana beni yollara sürgün etmeden bil ki Mavi düşlerine sardığın o acar delikanlı Seni ve aşkını zehir bir yürekle kuşandı Ama gün olurda umutlarda yenilirse kalleş bir kurşuna Birlik olup büyüttüğümüz ışıkları söner sanma Ve unutma gülüşü yaralım O uslanmaz inadın yarısı sen diğeri ben olduktan sonra Serüvencin seni nasıl olsa nerede olsa bulur...
|
|
Visal İsimli üyenin mesajına3 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
|
|
#3 | ||
|
PRENSES
|
Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... tesekkurler canim ..
|
dolunayca35 İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
Visal (10-13-2008) |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| akın, gülüşü, onur, yaralım |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|