![]() |
|
|||||||
Youtube ve Diğer Videolar icinde canımdan baska servetım yokken canımdan gecmeye geldım... SULTANIM konusu , [YOUTUBE]...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
|
Kimi bekliyorsunda bakarsın ardında Demezlermi adama sen bir gurursuzu sevmedinki güzelim ki gelsin ardından O asilce sevdi ve asilce gitti Yaptığını cekeceğinden kuşkunmu vardıda şimdi elem içinde ağlarsın Görünen köy misali varmı ki gerek klavuza Şimdi yerli yersiz ağlma vaktidir Çevrene ne yapacağım diye sorma vaktidir Alacağın cevabı ben söyleleyim güzelim ‘BİLMİYORUM’ diyecekler Kimin gücü yeterki zamanı geri çevirmeye Öyleyse sen sadece susmayı dene İlk gittiğin gibi Güçlü sansınlar seni bu beni daha mutlu eder Bir çaresizimi sevmişim dememem için Sen öyle olmasanda ve ben gitsemde sen güçlüymüş gibi yap Şimdi hoşça kal deme zamanı ama sen hoşça kalmayı bile hak etmiyorsun Sevmenin ve sevilmenin hakkını verebilenindir o Sana söylenecek son bir sözüm var Bu ömrü sevgiye hasret bir mecnun misali yaşaman dileğiyle | ||
|
|
|
|
ORYoDa İsimli üyenin mesajına3 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
|
|
#3 | ||
|
PRENSES
|
Can yakan gözlerini, bak görmeye geldim
Abu hayat sözlerinle gül olup yeşermeye geldim Ben aciz ben yarım Sana tamam olmaya geldim Şeyda bülbüller gibi, gül dalına konmaya geldim Şeyda bülbüller gibi, gül dalına konmaya geldim Yanar içim senden öteye yer yok Yanar sözlerim bakma gözlerime Canımdan başka servetim yokken Canımdan geçmeye geldim Kabul et n'olur ey sultanım aşkınla yanmaya geldim Kabul et n'olur ey sultanım aşkınla yanmaya geldim Dağ, taş, toprak iken umman olmaya geldim Aşksız bi çareyken Kendimi bulmaya geldim Yalana meyil ederken gerçeği görmeye geldim Yaşayan bir ölüyken gönlünde doğmaya geldim Yaşayan bir ölüyken gönlünde doğmaya geldim Yanar içim senden öteye yer yok Yanar sözlerim bakma gözlerime Canımdan başka servetim yokken Canımdan geçmeye geldim Kabul et n'olur ey sultanım aşkınla yanmaya geldim Kabul et n'olur ey sultanım aşkınla yanmaya geldim Kabul et n'olur ey sultanım aşkınla yanmaya geldim Kabul et n'olur ey sultanım aşkınla yanmaya geldim
|
dolunayca35 İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
YORGUN YÜREK (09-06-2008) |
|
|
#4 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Yanar içim senden öteye yer yok
Yanar sözlerim bakma gözlerime Canımdan başka servetim yokken Canımdan geçmeye geldim
|
|
YORGUN YÜREK İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
dolunayca35 (09-06-2008) |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| baska, canımdan, gecmeye, geldİm, servetım, sultanim, yokken |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|