![]() |
|
|||||||
Youtube ve Diğer Videolar icinde Orhan Ölmez Kurusa Fidanım konusu , [youtube] Kurusa fidanım güllerim solsa Göynümde solmayan gülümsün benim (canımsın benim) Yaprakların gazel olsa dökülse Daha taze fidan dalımsın benim Ağarsa saçların belin bükülse Birer birer hep dişlerin dökülse (canım ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
PRENSES
|
[youtube]Kurusa fidanım güllerim solsa
Göynümde solmayan gülümsün benim (canımsın benim) Yaprakların gazel olsa dökülse Daha taze fidan dalımsın benim Ağarsa saçların belin bükülse Birer birer hep dişlerin dökülse (canım dökülse) Vücudun kurusa kanın çekilse Yine şu gönlümün yarisin benim Bülbülün gül için zar-ı misali Kerem'in bağrının nar-ı misali İnler garip gönlüm arı misali Tadına doyulmaz balımsın benim Neşet Ertaş : Kurusa Fidanım
|
|
dolunayca35 İsimli üyenin mesajına2 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
S€ssiz P€ri (09-01-2008), YORGUN YÜREK (08-31-2008) |
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
|
|
#2 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Bülbülün gül için zar-ı misali
Kerem'in bağrının nar-ı misali İnler garip gönlüm arı misali Tadına doyulmaz balımsın benim
|
|
|
YORGUN YÜREK İsimli üyenin mesajına2 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
dolunayca35 (08-31-2008), S€ssiz P€ri (09-01-2008) |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| fidanım, kurusa, orhan, Ölmez |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|