![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Albümler | Bloglar | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
[YOUTUBE]Öyle bir sevdaydi ki biz nefestik
Hayat bize toz pembe güler geçerdik Sonra birden bire kaybolup gittin sen Savrulan bir yaprak gibi Aramaz oldun çagirmaz oldun Benim canim yandi haberin mi vardi Telefonlara bile cevap vermezsin Bir ihtimal kaldi seni eller aldi Bu gönül merak eder söyle nerdesin
"Söylesem tesiri yok; Sussam Gönül razı değil..." fuzuli Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları Boşuna bakma paspasın altına. Anahtar orda degil; anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim Tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye.. © şafak!!! ™
| ||
|
|
|
|
|
#3 | ||
|
Süper Moderatör
|
harika bir parça
|
|
|
#6 | ||
![]()
|
Ab! beN!m o kadar sevdıgım kız vark! adı DA Nurqul adı bıle cok guzel be AB! cıkma teklıfı etım cevap gelmed! msn acdı gece 2 3 gıbıydı sonrda benı engelledı Eposta yolladı deD! senı engelled!gım ıcın pardon ded! lutfen peS!m! bırak deD! ben de!dım K! ben sen! bırakırsam hayata KUser!m satEN kusmusum Hayata Sonra engellemeyı KALdırdı ve Sen! sevıyorum deD! ama arkadas olarak ded! bende deD!m K! ben sen! Hayatım boyunca sevmıstım deD!M Ve kız uzuntuden Ben Dısarı CIkıom ded! ve bızım eve gelmıs Neden geldın dedIM derletmek ııcn
|
|
|
|
#7 | |||||||||||||||||||||||||
|
Misafir
|
![]()
| |||||||||||||||||||||||||
|
|
|
#8 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
bende üzüldüm :(
"Söylesem tesiri yok; Sussam Gönül razı değil..." fuzuli Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları Boşuna bakma paspasın altına. Anahtar orda degil; anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim Tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye.. © şafak!!! ™
| ||
|
|
|
|
|
#10 | ||
![]()
|
emeğine sağlık...
![]() ayrılığın resmini çizdim sarı odalara yüreğimi soğuttum zemheri ayazında. sonra uzun uzun rüzgarın gülüşünü seyerettim çaresizce ve gecenin en koyulaştığı yerde ölümü kucakladım masmavi yüreğimle senin için | ||
|
|
|