![]() |
|
|
#1 | ||
|
ADMİNİYE
|
[youtube]
Bana Aitsin Gece sancılı gün doğmaz Bir türlü sabahlar olmaz Gözlerin kapanır; Uykun gelmez Çaresiz kalırsın yanında... Gözlerin kapanır; Uykun gelmez Çaresiz kalırsın yanında... Edirne ' den kuş uçur Ardahan ' a gitsin Sen nereye gidersen git bana aitsin Edirne ' den kuş uçur Ardahan ' a gitsin Sen nereye gidersen git bana aitsin Şimdi uzak şehirlerde Baş ucumdaki resminde Kırık bir pilagin Küskün sesinde Aldığım her nefesimde; Kırık bir pilagin Küskün sesinde Her an yüreğimde seninle� Edirne ' den kuş uçur Ardahan ' a gitsin Sen nereye gidersen git bana aitsin Ey Sevdiğim kokunu Çiçeklere gözlerini Ceylanlara, Hasretinide bana Miras birakıp Cennete gittiğinden beri her yeni Gün Buz gibi bir Cehenneme uyanıyor.. neydi bu gidişin adı Gülüm.. bumuydu Sözümüz hani Kan ağlasakta hep güleçekti yüzümüz şimdi kim çekecek benim kahrımı kim sarılacak iliklerime kadar sımsıkı kim bezliyecek Hayalimizdeki Büyütüğümüz o Mavi Gözlü kızımızı Zormuydu be? Zormuydu Yaşamak? Çok mu Pahalı geldi Dünyanın kirası? Sana ait hicbirşey dokunmadan Cennete taşındın be Gülüm Gittin... dönmemek üzere gittin Şimdi kaç kat boya Hangi Renk kapattır Adamın sindiği Duvarları kim Susturabilir içimdeki Feryadı Gittin ya.. Sensiz Kalbim Sevda yetmezliğiyle Sıkışıyor sanki Ecel Süsü verdiler Aşkımıza kim kıskandı kimin Nazarı değdi dokunmayın Ne olur dokunmayın ne olur Allah Aşkına Ey Azrail sadece bir Can mı aldığını sanıyorsun Hancerin ucuna yüreğimde takıldı artık ne işe yarar bu Dünya sensiz biraktın ya ellerimi böyle nedensiz bilki bilki çok yakındır çok yakındır yanına geleceğim hemde kefensiz hemde kefensiz kefensiz...
Konu ZEYNEP tarafından (11-14-2007 Saat 14:35 ) değiştirilmiştir.. | ||
|
|
|
|
|
#2 | ||
|
Süper Moderatör
|
Şimdi uzak şehirlerde
Baş ucumdaki resminde Kırık bir pilagin Küskün sesinde Aldığım her nefesimde; Kırık bir pilagin Küskün sesinde Her an yüreğimde seninle çok güzel olmuş ellerine saglık ![]()
![]() sustum..sustum...sustum... ...yoruldum,çok yoruldum...yüreğim imza taşımaz oldu... ... σуυη¢αкℓαяı вıяαкıρ уüяєкℓєяℓє σуηαуαℓı,σуυηℓαяıη α∂ı "αşк" кαℓ∂ı...вєηѕє çσ¢υк.../.уα υмυтℓαя∂α вιтєяѕє.../ ![]() | ||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| aitsin , bana |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|