![]() |
|
|||||||
| ARŞİV Zaman Aşımına Ugramıs guncelliğini kaybetmıiş konuların bulunduğu bölüm |
ARŞİV icinde sevgilim yoksa sen.... konusu , Sevgilim Yoksa Sen... Hiçbir yerinde yok asaletin ibresi Sesinde kamaşmasında tensel bir büyünün Atlas hani libas ve kuytu bakışlı mavi gözlerin Sanki hepimize bütün şiirleri hala fısıldayan Bir eski büyük ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
ZAMANSIZ...
|
Sevgilim Yoksa Sen...
Hiçbir yerinde yok asaletin ibresi Sesinde kamaşmasında tensel bir büyünün Atlas hani libas ve kuytu bakışlı mavi gözlerin Sanki hepimize bütün şiirleri hala fısıldayan Bir eski büyük şairmiş gibi Aşk bir erken didişme bir sorgu sualmiş de Mezbele ve yaralıymtş eski yaraların yeniden kanamasından. Hiçbir yerde yok asaletin ibresi Bir adamın yüzünde ya da yalana çok benzeyen bir doğru sözünde belki..... Saçlarının çevriminde ıslak bir beyaz kadının Yüksek rakımlı göllerin buzul saflığında Ve kokusunda çiçeklerinin Kanireşin Elbet şiir olacak şairin tesellisi Ve en kötüsü bile işe yarayacak aşkiaşmaiarın Yazana değilse biie okuyana faydalı Bak aynı başına gelmiş adamın benim başıma gelen O da üzülmüş aynı benim gibi .... benimki daha acıklı değil onunkinden, fiyakalı değil onun acısı benimkinden Sade güzel olan kelimeler.. sade kelime!er... kelimeler.... Sen aşka aşıksın müsaitsin gördüğünü abartmaya Biz olsa olsa bir müddet aşklaştık aşkım aşık olmadık Bîr elim sana uzanır, öteki berikinin zaten elinde Bırak yoluma gideyim bildiğimce Yabancısı olduğum bir şey değil yabancılar Saktım yerlisi yabancısı aşağı yukarı hepsi benzer erkekler.... Eğer bir söz, bir ses bekliyorsan bu adamdan İçinde hiç gönderme isteği bulunmayan bir git Lazımsa eğer... işte orada duruyor... ağzımın bir yerinde... Almak ister misin dilini sokup aklıma Sana ait olan herşeyi bir nefeste Bir göz yumma anında Bîr soğuk telefon konuşmasında Geri alabilir misin ? Seni benden geri alabilir misin? Kovabilir misin beni senden? Sevgilim Yoksa sen Sevgilim olmayabilir misin?
|
|
|
BaLaRıSı İsimli üyenin mesajına3 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
|
|
#2 | ||
|
|
kıs bu mecuuul dıl yılmaz erdogan soler cok severım bende hem bu sıırı
Kimi bekliyorsunda bakarsın ardında Demezlermi adama sen bir gurursuzu sevmedinki güzelim ki gelsin ardından O asilce sevdi ve asilce gitti Yaptığını cekeceğinden kuşkunmu vardıda şimdi elem içinde ağlarsın Görünen köy misali varmı ki gerek klavuza Şimdi yerli yersiz ağlma vaktidir Çevrene ne yapacağım diye sorma vaktidir Alacağın cevabı ben söyleleyim güzelim ‘BİLMİYORUM’ diyecekler Kimin gücü yeterki zamanı geri çevirmeye Öyleyse sen sadece susmayı dene İlk gittiğin gibi Güçlü sansınlar seni bu beni daha mutlu eder Bir çaresizimi sevmişim dememem için Sen öyle olmasanda ve ben gitsemde sen güçlüymüş gibi yap Şimdi hoşça kal deme zamanı ama sen hoşça kalmayı bile hak etmiyorsun Sevmenin ve sevilmenin hakkını verebilenindir o Sana söylenecek son bir sözüm var Bu ömrü sevgiye hasret bir mecnun misali yaşaman dileğiyle | ||
|
|
|
|
|
#5 | ||
|
|
olmamamı hec
Kimi bekliyorsunda bakarsın ardında Demezlermi adama sen bir gurursuzu sevmedinki güzelim ki gelsin ardından O asilce sevdi ve asilce gitti Yaptığını cekeceğinden kuşkunmu vardıda şimdi elem içinde ağlarsın Görünen köy misali varmı ki gerek klavuza Şimdi yerli yersiz ağlma vaktidir Çevrene ne yapacağım diye sorma vaktidir Alacağın cevabı ben söyleleyim güzelim ‘BİLMİYORUM’ diyecekler Kimin gücü yeterki zamanı geri çevirmeye Öyleyse sen sadece susmayı dene İlk gittiğin gibi Güçlü sansınlar seni bu beni daha mutlu eder Bir çaresizimi sevmişim dememem için Sen öyle olmasanda ve ben gitsemde sen güçlüymüş gibi yap Şimdi hoşça kal deme zamanı ama sen hoşça kalmayı bile hak etmiyorsun Sevmenin ve sevilmenin hakkını verebilenindir o Sana söylenecek son bir sözüm var Bu ömrü sevgiye hasret bir mecnun misali yaşaman dileğiyle | ||
|
|
|
|
|
#6 | ||
|
|
Elbet şiir olacak şairin tesellisi
Ve en kötüsü bile işe yarayacak aşkiaşmaiarın Yazana değilse biie okuyana faydalı Bak aynı başına gelmiş adamın benim başıma gelen O da üzülmüş aynı benim gibi .... benimki daha acıklı değil onunkinden, fiyakalı değil onun acısı benimkinden Sade güzel olan kelimeler.. sade kelime!er... kelimeler....
|
|
|
|
|
#7 | ||
|
PRENSES
|
Sana ait olan herşeyi bir nefeste
Bir göz yumma anında Bîr soğuk telefon konuşmasında Geri alabilir misin ? Seni benden geri alabilir misin? Kovabilir misin beni senden? Sevgilim Yoksa sen Sevgilim olmayabilir misin?
|
|
NaZaR İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
ORYoDa (08-07-2008) |
|
|
#8 | ||
|
Moderatör
|
Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın...
Hak Etmek: Ne Kadar Derin Bir Konu... Hak ettiklerini mi yaşar İnsanlar? Yoksa! Yaşadıkları Hak ettiği şeyler midir İnsanların? Bir Muamma... Bir Kısır döngü.. Böyle Gider... **KARA_KALEM** ![]() | ||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| sen, sen...., sevgilim, yoksa |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|