![]() |
|
|||||||
Yýlmaz Erdoðan icinde Kendim ve Hepimiz Hakkýnda konusu , Yýlmaz Erdoðan - Kendim ve Hepimiz Hakkýnda 1 Bir gün herþeyinle dimdik Her türlü kavgaya hazýr çýplak gergin her sözü verecek kadar aceleci tutamayacak kadar unutkan sade çaresizken kadýn genelde ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
|
Yýlmaz Erdoðan - Kendim ve Hepimiz Hakkýnda
1 Bir gün herþeyinle dimdik Her türlü kavgaya hazýr çýplak gergin her sözü verecek kadar aceleci tutamayacak kadar unutkan sade çaresizken kadýn genelde erkek. 2 kendi sözlerinin gölgesine hayran hiçbir þey gerçek deðil alkýþlar yalan hala bir çift çarpýk bacak kendi resmi resmiyle barýþýk küs eskisiyle ve eski sevgililerin hepsiyle ama hala çok güzel hakkýnda konuþmak senin ben senden bahsediyorum yine kime darlansa kalbim kimin kýlýðýnda. ne zaman aklým çýksa yerinden tuzu ayarýnda gözyaþlarýyla dönmeyeceðime inandýðým günlerde bu seyrüseferden (bu seyrüsefer sözünün burada geçme sebebi tamamen kelimeyi sevdiðimden) diyorum iþte bu sefer oðlum iþte bu sefer olacak olmakta olan yanacak yanmakta olan yok çare akacak akmakta olan düþecek... ama hala çok güzel hakkýnda konuþmak senin düþünmek seni en ayýp kýlýklarda en düþmüþ saatlerde Hala güzel Hakkýnda konuþmak senin... Otuzu geçmiþiz hiç haketmeyecek kaðýtlarla Oysa boþ kaðýt vermiþiz geçmeyelim Kalalým diye o sularda Yalnýz çirkince geçmiþ bir gençliðin aðýtý Bu kadar acýksýz olurdu zaten Çocuktum kürtlerin kuyruðundan bahsedilirdi Nicedir uyruðundan bahsediliyor Ve kim ne söylese bu mühim mesele hakkýnda Mühim kanamalar tespit ediliyor hastanýn dosyasýnda Ve diyorum ki ben bazen bu iki sevgilinin arasýnda ve ikisinin eþit derecede akrabasý ilk kez bir düðünde adam hem erkek hem kýz tarafý Baðýrýyorum þaka yollu Olacak olmakta olan Yanacak yanmakta olan Akacak akmakta olan.. düþecek Ama hala çok güzel Hakkýnda konuþmak senin. Bir beyhude çabasýna daha giriþmek Seni methetmenin. . Sana küfretmenin. Hala güzel Hakkýnda konuþmak senin Kökünü kendi sökmüþ bir inatçý adamdýr yurdum Hangi topraða denk gelmiþse Oraya salmýþ kýlcallarýný Ve hepsinden baþka çiçek türemiþ, Seçebýldiðince yaban otlarýnýn arasýndar Çok þahane insanlardýr Kendini soyacak kadar ahmak hýrsýzlarý ayýrýrsan Çok iyi þiirler yazdým Kötülerinin tamamýný çýkarýrsan..... Ama hala güzel Hakkýnda konuþmak senin Hatta aleyhinde! Baðýr çaðýr hatta Yeri gelirse çok saðlam bir kaç gözyaþý eþliðinde Güzel... Hala güzel hakkýnda konuþmak senin Dinimin dolanmasý her görüþmede Her karþýlaþmada Yani her eski sevgililer bayramýnda hayatýn, Güzel. rakýnýn ikinci dublesinde ilk karþýmýza çýkaný öptüren þey ne ise Bir þölenlik hatýra mý yoksa çift dingilli bir acý mý yanýsýra neyse artýk o þey, haný bir býçak saplamasý kadar hasmane ve bildiðin cennet davetiyesi kýlýðýnda bir þey iþte ne ise o þey ....O güzel ... hala güzel hakkýnda konuþmak senin......
Kimi bekliyorsunda bakarsýn ardýnda Demezlermi adama sen bir gurursuzu sevmedinki güzelim ki gelsin ardýndan O asilce sevdi ve asilce gitti Yaptýðýný cekeceðinden kuþkunmu vardýda þimdi elem içinde aðlarsýn Görünen köy misali varmý ki gerek klavuza Þimdi yerli yersiz aðlma vaktidir Çevrene ne yapacaðým diye sorma vaktidir Alacaðýn cevabý ben söyleleyim güzelim ‘BÝLMÝYORUM’ diyecekler Kimin gücü yeterki zamaný geri çevirmeye Öyleyse sen sadece susmayý dene Ýlk gittiðin gibi Güçlü sansýnlar seni bu beni daha mutlu eder Bir çaresizimi sevmiþim dememem için Sen öyle olmasanda ve ben gitsemde sen güçlüymüþ gibi yap Þimdi hoþça kal deme zamaný ama sen hoþça kalmayý bile hak etmiyorsun Sevmenin ve sevilmenin hakkýný verebilenindir o Sana söylenecek son bir sözüm var Bu ömrü sevgiye hasret bir mecnun misali yaþaman dileðiyle | ||
|
|
|
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| hakkýnda, hepimiz, kendim, kendim ve hepimiz |
| Seçenekler | |
| Stil | |