![]() |
|
|||||||
Yavuz Bülent Bakiler icinde Laleli - Aksaray konusu , Yine akşam, yine gurbet, yine başımda efkar Ve yine içimde şarkılı sesin. Gözlerimde çizgi çizgi duraklar Duraklarda hayal- meyal senmisin? Senmisin yanyana gezemediğim? İnce sitemini sezemediğim Sırrını bir türlü çözemediğim ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
![]()
|
Yine akşam, yine gurbet, yine başımda efkar
Ve yine içimde şarkılı sesin. Gözlerimde çizgi çizgi duraklar Duraklarda hayal- meyal senmisin? Senmisin yanyana gezemediğim? İnce sitemini sezemediğim Sırrını bir türlü çözemediğim İçimdeki çetin sual senmisin? Bu nasıl yürekten söylenmiş makam? Dinlediğim bütün türkülerde gam Laleli-Aksaray arasında her akşam Dinlediğim tatlı masal senmisin? Ne derse aldırma şimdi artık el Gel bir akşam yine türkülerle gel! .. İstanbul seninle çok daha güzel İstanbul'dan güzel hayal senmisin? Biliyorum seni türküler yaktı, Türkülü gözlerin ıslak ıslaktı. Şimdi beni sokak sokak her akşam vakti Dolaştıran 'Dişi kartal' senmisin? Yine akşam, yine gurbet, yine başımda efkar Ve yine içimde şarkılı sesin. Gözlerimde çizgi çizgi duraklar Duraklarda hayal meyal senmisin? Yavuz Bülent Bakiler ...
![]() ayrılığın resmini çizdim sarı odalara yüreğimi soğuttum zemheri ayazında. sonra uzun uzun rüzgarın gülüşünü seyerettim çaresizce ve gecenin en koyulaştığı yerde ölümü kucakladım masmavi yüreğimle senin için | ||
|
|
|
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| aksaray, laleli |
| Seçenekler | |
| Stil | |