UMuDuN DoĞDuĞu NoKTa

Forum Portal Ana Sayfa R.Galerisi Oyun Salonu Radyo ve TV RADYOMUZ Yazım Kuralları (TDK)
Geri git   UMuDuN DoĞDuĞu NoKTa > EDEBİYAT BÖLÜMÜ > HİKAYELER > Yaşanmış Hikayeler

BoŞaNMa SeBeBi...

Yaşanmış Hikayeler icinde BoŞaNMa SeBeBi... konusu , Hakim yetmişlerine merdiven dayadıkları halde boşanmak için başvurmuş çifte sormuş: “Bunca yıldan sonra niçin ayrılmak istiyorsunuz?” Yaşlı kadın cevaplamış: “Hakim bey bir ay öncesine kadar aklımda böyle bir şey yoktu. ...

BoŞaNMa SeBeBi...

Yaşanmış Hikayeler

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09-23-2007, 18:35   #1
Bir adın kaldı bende...
Standart BoŞaNMa SeBeBi...

Hakim yetmişlerine merdiven dayadıkları halde boşanmak için başvurmuş çifte sormuş:
“Bunca yıldan sonra niçin ayrılmak istiyorsunuz?”
Yaşlı kadın cevaplamış:
“Hakim bey bir ay öncesine kadar aklımda böyle bir şey yoktu. Eşim bana bir mine çiçeği getirdi ben de çiçekleri çok severim. Çiçek çok sulanması gereken bir çiçekmiş ve kocam düzenli aralıklarla sulanmadığında öleceğini söyledi. Ben kemik rahatsızlıkları olan bir insanım. Geceleri uykumdan kalkıp çiçeği sulamam gerektiği halde bir gün fark ettim ki kocam bir kez olsun benim ağrıma rağmen gece kalkıp da çiçeği sulamadı.”
Hakim kadına hak vermiş ama adettendir diye bir de adama sormuş:
“Senin söyleyecek bir şeyin var mı?”
Yaşlı adam cevaplamış:
“Eşimin anlattığı her şey doğru tek bir şey dışında. Mine çiçeği çok sulandığında ölür. Karımın kemik rahatsızlığı var ve iyileşmesi için düzenli egzersiz yapması gerekir ama eşim bunu yapmadığı için ben bu yalanı buldum. Çiçeği ölmesin diye her gece kalkmak zorunda kaldı. O her uyandığında ben de uyanık olurdum işini bitirip uyduğunda gidip çiçeğin suyunu boşaltır peçetelerle toprağını kuruturdum. Sonra da yatağa gelip bana hayatı bahşeden canımdan çok sevdiğim eşimi doyasıya severdim...”

Yanımdasın SUSUYORSUn
SUSUYOR konuşmuyorsun
BAKIYOR gÖRmüyorsUn
Dokunsan DonacAĞIM

İÇİMDE İNTEHAR KORKUSU VAR...

© şafak!!!
YORGUN YÜREK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-02-2007, 14:11   #2

emegine sağlık
sude isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu aç  Cevapla

Bookmarks