![]() |
|
|
#1 | ||
![]()
|
Ölum hikayem... Bundan 2 yil önceydi.cok seviyoduk birbirimizi ama sorunlarimiz da coktu.cekemeyenler wardi bizi cogu asklarda oldugu qibi.Bnm icin en buyuk sorun onun uyusturucu ve alkol bagimlisi olmasiydi.Baslarda öle biri olmamasina ragmen arkadas ortami cok bozdu onu.Bu duruma en cok uzulen suphesiz annesi we bendim..cok ugrastim birakmasi icin elimden qelenin fazlasini yapmaya calistim.Kararimi wermistim birakmadigi takdirde ayrilicaktik aslinda öle bi niyetim yoktu son carenin bu oldugunu dusundugumden böle bi yola basvurdum.Bi sure tedavi qördukten sora bizim mutlulugumuzu cekemeyenler butun qucleriyle harekete qectiler.Uyustucu satmakla sucladilar...Kanitlayamadilar ama o sure icerisinde yine basladi alkole.cok agladim yalvardim birakmasi icin ikinci defa böle biseye qucu olmadigini söyledi.Bi msj cekip ayrilmak istediimi yazdim.Ertesi qun teli kapaliydi.Cvp yazar die cok bekledim.Korkmaya baslamistim basina bisey qelmesinden.Kendisine ulasamayinca annesine qittim.O qun hayatimin en berbat en kötu en igrenc qunuydu.Annesi bisey demeden qazeteyi qösterdi.'Savcinin kizina tecavuz edip ortadan kayboldu 'daha fazlasini okuyamadim altinda da onun robot resmi vardi.O an ki durumumu anlaticak kelimeler bulamiyorum Bayilmisim heralde kendime qelince annesi herseyi anlatti.Mesajimi okuduktan sonra fena halde alkol almis.O sirada arkadasi aramis ve moralinin bozuk oldugunu kendisine qelmesini istemis.O da qitmis.Sabah kalktiginda kendini onun yatak odasinda bulmus.Hemen apar topar qiyinip qitmeye hazirlanmis ki kiz izin vermemis.Benden ayrilmasini artik onunla birlikte olmasi qerektigini sölemis.Oda kabul etmeyince tehdit etmis kabul etmezsen bana tecavuz ettigini sölerim kimseye ispatlayamazsin filan demis.Bisey demeden ayrilmis esyalarini toplamis ve annesine qidip hakkini helal etmesini istemis.Annesine herseyi anlattiktan sora evden cikmis ve ne ara yazdigini hala cokk merak ettigim bi mektup birakmis.Benim ölum haberimi duymadan bu mektubu eceme vermiceksin onun qözlerine bakamam artik ne desem inanmaz bana demis.Biliyorum bunun arkadasin da cok daha ciddi durumlar war.O böle seylerde pes edip kacicak bi insan deil..Annesine yalvarmama ragmen vermedi mektubu bana ![]() O qunden beri haber alamadik bitanemden.Yurt disina qidicem seni ararim demis annesine.Anlattiklari bana pek inandirici qelmedi ama baska seye inanmak istemiyorum.Ah askim öldurdun beni ne olursa olsun cok özledim seni dayanamiyorum artik...O qunden beri her qece dua ediyorum Rabbime raziyim benim olma ama bi kez son bi kez yuzunu qöreyim son bi kez askim de bana ne olur son bi kez yosun qözlerine bakayim baska bir sey istemiyorum... aLıNTı | ||
|
|
|
|
|
#2 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
Rabbime raziyim benim olma ama bi kez son bi kez yuzunu qöreyim son bi kez askim de bana ne olur son bi kez yosun qözlerine bakayim baska bir sey istemiyorum...
fedakarlıga ve sevgiye bakarmısın teşekkür ederim bitanem
"Söylesem tesiri yok; Sussam Gönül razı değil..." fuzuli Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları Boşuna bakma paspasın altına. Anahtar orda degil; anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim Tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye.. © şafak!!! ™
| ||
|
|
|