![]() |
|
|||||||
Yaşanmış Hikayeler icinde Ihanetin Bedeli konusu , Bi sonbahar akşamıydı seni ilk gördüğümde gözlerin her şeyi anlatıveriyordu seni bana..acımasız buselerle dolu o masum bakışların her şeyi yakıp yıkıyordu belki bundandır sana olan tutkunluğum..kurak topraklara yağan yağmur gibiydi ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
Moderatör
|
Bi sonbahar akşamıydı seni ilk gördüğümde
gözlerin her şeyi anlatıveriyordu seni bana..acımasız buselerle dolu o masum bakışların her şeyi yakıp yıkıyordu belki bundandır sana olan tutkunluğum..kurak topraklara yağan yağmur gibiydi gözlerin gözlerimde ve yağan yağmur gibi düştün o an yüreğime... Ayın şavkı vurur mavı gözlerine ve ben o gözlerde kendimi bulurdum bi dev anyananın karşısında bulur gibiydim titrerdi ellerim saçlarına dokunduğunda dans eder gibiydi gözlerin gözlerimde ay ışığı altında...ay şahit sehpalı hazan gecelerimize dertlerimize ortak sevincimize ortaktı.. iyiyinin kötünün ne olduğunu iyiyi kötüden ayırtmadık hiç bi zaman haksızlık edenlerden hesap sormadık bu yüzden insan içine çıkmadık daha fazla arkamızda kuyumuzu kazmasınlar diye.. en zoru başarmak bizim için hayata kafa tutmak gibi bi şeydi.. Gözlerinin içine bakarak her dafasında sorardım “ neyin var neden konuşmuyorsun neden susuyorsun “ diye... elektrik tellerine takılmış beyaz bi güvercin gibi korkmuştun bu hayattan biliyordum bu suskunluğun felaketimiz olacağını biliyordum beni yerle bir edeceğini biliyordum gündüzü bana karanlık edeceğini... ihanetlerin sonu gelmez derlerdi de inanmazdım sen en buyuk ihaneti bana yapmadın sen en buyuk ihaneti kendine yaptın... “ Tuttun Kendini Sevdin...” alinti
Gözlerin yıldızlar kadar uzak bu gece Bakışların okyanuslar kadar derin Her sözün sanki bilmece Kelimeler kılıç gibi soğuk ve keskin Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... | ||
|
|
|
|
dolunayca35 İsimli üyenin mesajına2 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
wankoo (08-29-2008),
YORGUN YÜREK (08-29-2008)
|
|
|
#2 | ||
![]()
|
ihanetlerin sonu gelmez derlerdi de inanmazdım
sen en buyuk ihaneti bana yapmadın sen en buyuk ihaneti kendine yaptın..
|
wankoo İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
dolunayca35 (08-29-2008)
|
|
|
#3 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
ihanetlerin sonu gelmez derlerdi de inanmazdım
sen en buyuk ihaneti bana yapmadın sen en buyuk ihaneti kendine yaptın...
|
|
YORGUN YÜREK İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
dolunayca35 (08-29-2008)
|