UMuDuN DoĞDuĞu NoKTa

Forum Portal Ana Sayfa R.Galerisi Oyun Salonu Radyo ve TV RADYOMUZ Yazım Kuralları (TDK)
Geri git   UMuDuN DoĞDuĞu NoKTa > EDEBİYAT BÖLÜMÜ > HİKAYELER > Yaşanmış Hikayeler

Bazı Aşklar Unutulmayı Hiç Haketmiyor ( son mektup )

Yaşanmış Hikayeler icinde Bazı Aşklar Unutulmayı Hiç Haketmiyor ( son mektup ) konusu , Bir gun sana aşık olacağım seni ilk gördüğümde anlamıştım o mağrur bakışların ardından seni gormek hicte zor olmadi.Sevdim seni adam gibi...Yok oluşumuzun nedeni olarak beni goruyorsun biliyorum ben degilim guzel ...

Bazı Aşklar Unutulmayı Hiç Haketmiyor ( son mektup )

Yaşanmış Hikayeler

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08-26-2008, 14:11   #1
Bir adın kaldı bende...
Standart Bazı Aşklar Unutulmayı Hiç Haketmiyor ( son mektup )

Bir gun sana aşık olacağım seni ilk gördüğümde anlamıştım o mağrur bakışların ardından seni gormek hicte zor olmadi.Sevdim seni adam gibi...Yok oluşumuzun nedeni olarak beni goruyorsun biliyorumben degilim guzel gözlümyok olusumuzun nedeni bizi tanistiran bizi birbirimize aşık eden kader.Hic kimseye kizma emihic hata bulma.Çünkü kizmak hele sevdigin icin ayri da olsa şukur etmeyi bil.

Ben hep boyle yapiyorum bir cok insanin rastlayamayacagi isteyip de basaramayacagi kadar cok sevdik birbirimizi.Giderken söylemek istediklerim vardi.Tipki ellerini tutmak boynuna sarilmak istedigim gibi son sözlerimde yüreğimin derinlerinde kaldi gitti.Ama bana öyle bir şans verilseydi sana sunları söylemek isterdim:

Sen benim gozumde askimi sevgimi hakedecek kadar yucesin.bu kalp seni sevmeyi hak ediyor sende bu kalpte olmayi.Hic uzulme emi boncuk gözlügümküçüğünn bu kalbi hep senin icin tasıyacak.Gittigin yerlerde mutlu ol.Ben istedim gitmeni.Umutlarini yok etme sakin.Bensizlige alisacaksin bi gun.Ben alısamadim ama yaninda olmak adina baskalarini mutsuz etmek sevgimize yakismaz degilmi?Uzulmek nafile bu yurek bunu da kaldirir boncugum...Git demek cok zordu biliyorum ama gitmek daha da zordu.
Sevgimizin degerini bilecegiz.Onu hic kaybetmeyecegiz.Ileride asik da olacagiz belki ama bu kadar uyum bu kadar mutluluk bu kadar siddetli kavga edebilecegimiz gercek bir eş ruh bulamayacagiz güzel gözlüm.Küçüçğün buyumekte artik kimse bana kucugum demiyor.Kimse senin gibi dokunmuyor.Kimse bana çikolata almiyor.Unutmak mumkun değil güzel gözlüm seni.
Sende unutma beni.
Bu ask unutulmayi hak etmeyecek kadar özel.

Küçük meleğim'e

Yanımdasın SUSUYORSUn
SUSUYOR konuşmuyorsun
BAKIYOR gÖRmüyorsUn
Dokunsan DonacAĞIM

İÇİMDE İNTEHAR KORKUSU VAR...

© şafak!!!
YORGUN YÜREK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
YORGUN YÜREK İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:
dolunayca35 (08-27-2008)
Yeni Konu aç  Cevapla

Bookmarks