UMuDuN DoĞDuĞu NoKTa
FoRuM PoRTaL AnA SaYFa R.Galerisi OYUN SALONU

Kimler online Bugünün mesajları
Geri git   UMuDuN DoĞDuĞu NoKTa >
♥.¸¸.♥EDEBİYAT BÖLÜMÜ♥.¸¸.♥
> HİKAYELER > Yaşanmış Hikayeler
Kayıt ol Albümler Yardım Üye Listesi Ajanda Radyo ve TV Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03-07-2008, 11:58   #1 (permalink)
υηιтßα¢к
? Evet...Sanal ve Gerçekleşen AŞk..Benim Hikayemde Bu...:(

bundan 1.5 yıl önce bende bir kızla tanıştım nette.ilk başta birbirimizden nefret ediyorduk..ve sonra.arkadaş olduk..bana kendisini terk eden erkek arkadaşını anlatırdı..nefretle hemde..intihar etmeye kalkmıştı bi ara da..sora geri döndü sırf senin gibi bi arkadaşım var diye bunu yapamadım dedi..ailesinin ve akrabalarının kimsenin onu sevmediğini düşünüyordu..tek arkadaşı sırdaşı ben olmuştum zamanla..sırf sen varsın diye yaşıyorum diyordu..bende ona karşı bir sevgi büyüttüm içimde ..meğersem onda da varmış bana karşı ilgi..arada bi kamera açıyorduk birbirimize görüyorduk birbirimizi yani..ben artık onu düşünmeden uyuyamaz hareket edemez hale gelmiştim..o da hep seni hayal ediyorum diyordu..ben sonunda dayanamayıp senden hoşlanıyorum dedim..o da nasıl olur dedi..bende çok saf çok tatlı bi kişiliğin var elimde değil içimde kalırsa pişman olurum dedim ve söyledim..ilk başlarda olmaz felan dedi.netten aşk olmaz..dedi gerçek değildir dedi..beni inandır dedi..inandırdım..sonra o da bana aşık oldu..ailelerimize anlattık onun babası da örendi ama..olmaz demiş..netten birisine kızımı vermem demiş..biz herşeye rağmen devam ettik..annelerimizden destek alıyorduk..3. gitmmde ailemi de götürdüm yanımda..tanıştılar..annem hep ben senin yanındayım ne karar verirsen ver arkandayım diyordu bana en büyük güç buydu aslında...
amcası ölmüştü aşkımın kasımda..:(..acı bi durum..ağlıyordu telefonda teselli etmeye çalıştım elimden geldiği kadar..annesiyle de konuştum...başsağlığı diledim..annecim dedim aşkımın annesine..bi süre sonra annesiyle tekrar konuştum..ilk defa bir erkek çocuğu bana anne dedi oğlum çok duygulandırdın beni dedi..damadı olarak istiyordu beni..seni seviyorum oğlum gerçekten sana içimden güven duygusu geliyor diyordu...
fazla görüşemez olmuştuk..sıkılmaya başlamıştı aşkım..o zeytin gözlü aşkım..:(:(
bi konser olayı yüzünden benden ayrıldı..evet beni terk etti...ocağın 23 üydü 2 ay önce...öğlen saat 1.30 babam telefon etti...oğlum anne annen vefat etti... aman allahım nasıl bir duygu..ağlıyordum...bu acıyı kaldırmak benm için zordu..destek beklerken..bi darbe daha yemiştim..evet 23 ocak günü o zeytin gözlerine bakmaya doyamadığım aşkım nenem ölmeden önce ayrıldığına dair mail göndermişti..nenemin acısını yaşarken bu maili okuyunca kendimden geçtim..ayakta duramadım..

nasıl sevmişim ki nenemin acısını unutup aşkıma yalvarıyordum sürekli geri dön geri dön diye...bu aşk bu kadar çabuk bitemez diyordum..ama kararlıydı bitirmişti..annesiylede konuştum..oğlum konuştum elimden bişey gelmiyor kararını değiştirmiyor demişti..kendi annemle de konuştum o da üzüldü..gelinim diyordu ona..

ve son görüşmemiz..seni seviorum ve kalbime gömüyorum dedi ve bitirdi..
gitti en acı günümde yanımda olmamıştı..bi acıda o bana yaşatmıştı..unutmadım eskisinden daha çok düşünür oldum onu..1 ay geçmesine rağmen inanmamıştım beni bıraktığına..annem dedi ki geri gelirse sakın kabul etme ben onu istemiyorum artık dedi...

geri döneceğini biliyordum ve de öyle oldu..geri döndü ve kabul ettim..ve şimdi ona güvenmiyorum eskisi gibi değilim her an bırakacakmış gibi bi duygu var içimde..

annem kabul ettiğimi duyunca ben onu istemiyorum ne halt ediyorsan et dedi bana..:(..aşkımla ailem arasında kaldım rasmen...ailemden kimse onu istemiyor şimdi..o da pişman olduğunu söylüyor..özür diliyor bende..ben kabul ettim ama ailem istemiyor olduğu için kararsız kaldım.....

şimdi forum arkadaşlarım sizden ricam bana en içten önerilerinizi yazmanızı istiyorum..şimdiki kararımda etkili olacak...

sizce herşeye rağmen ailemi çiğneyip benim en kötü günümde yanımda olmayan aşkıma mı döneyim ...
yoksa
kalbime gömüp 20 yıldır beni yetiştiren aileme mi döneyim..

yada ikisini nasıl idare ederim...

bide ayrıntı annem son olarak 3-5 yıl beklerse olur dedi şimdi...yinede üzülmeme razı değil annem...

evet kötü bir yaşamım var..sizin yorumlarınızı bekliyorum....rahatsız ettiysem özür dilerim...yorumlarınız içinde teşekkürler ederim...

<------- υηιтßα¢к 'in İmzası-------->
Geri dön geri dön
Ne olur geri dön
Uzanıp tutuver elimi bir gün
Utanır diyemem
Ne olur geri dön

[Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için TıKlaYıN...]

∂υиуα вιя єfѕαиє,
нαуαт вιя ∂яαм,
уαѕαм вιя нυzυи,
ѕєνмєк вιя нαтα...
Aşk bir Hiişşt Sesiyle Başlar Siee Sesiyle Son Bulur
View υηιтßα¢кüyenin resim albümleri υηιтßα¢к isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-07-2008, 12:14   #2 (permalink)
YORGUN YÜREK
Standart Cevap: Evet...Sanal ve Gerçekleşen AŞk..Benim Hikayemde Bu...:(

canım kardeşim büyük bir sevginin ardından yaşadığın aşkın en derin mmeyvelerini verdiği zmanda bir terk ediliş onunla gelen vefatlar üzüldüm gercekten
Gerçek sevgi ihanet yoksa her ne olursa olsun affetmektir bence... sevginin sanalı olmadığına inanıyorum cunku seme duygusu ruhda vuku bulan bir duygudur görmeyenlerde seviyor değilmi ?
ve kardeşim kimseden tavsiye alma sadece yüreğine güven yyüreğine inan herşeyi orada çözebilirsin sen istedikten sonra ailen ne kadar da karşı çıksada senin istediğini elbet kabul edecekler cunku onlarda senın mutlu olmanı ıstıyorlar bunu unutma
onların korkuları yenıden terkedilmen

saygılarımnla

<------- YORGUN YÜREK 'in İmzası-------->
Cesaret ister karşımda durupta sevilmek..
tokat yemiş gibi olursun sevgimden..
mutlu olmasınıda bilmem mesela..
acılardır benim yoldaşım...
ve yoldaşım yol ile benim aramda kalır çoğu defa...
....ruhsuz ile aynı cümlede geçer adım..
konuşursam mutluluğunu alırım..

Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları
Boşuna bakma paspasın altına.
Anahtar orda degil;
anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim

Tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye..

© şafak!!!
View YORGUN YÜREKüyenin resim albümleri YORGUN YÜREK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-07-2008, 12:50   #3 (permalink)
υηιтßα¢к

kalbimin sesini dinledim hep zaten ondan kopmayı şu güne kadar bi kez bile düşnmedim...onsuz yaşamak nedir hiç düşünmedim...zor durumdayım şu an..ya ölüm ya yaşam gibi ince bi çizgi üstündeyim..:(:(.intihar değil..yaşamın sonu olacak..

Geri dön geri dön
Ne olur geri dön
Utanır diyemem
Ne olur geri dön

∂υиуα вιя єfѕαиє,
нαуαт вιя ∂яαм,
уαѕαм вιя нυzυи,
ѕєνмєк вιя нαтα...
View υηιтßα¢кüyenin resim albümleri υηιтßα¢к isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-07-2008, 14:39   #4 (permalink)
SuSKuN_MeLeK

yüregi güzel,duygusal kardesim..sana okadar cok seyler yazmak isterdimki anlatamam..öncelikle allah sabirlar versin diyorum..ve elimden geldigi kadar dilimin döndügü kadar suanda bulundugun kararsizliktan birazda olsun bakis acini degistirmeye calismak istiyorum..

kiz arkadasinin seni neden terk ettigini yazmamissin,keske yazsaydin cünki ona göre yorum yapmasi daha kolay olurdu..ama yinede kendimi senin yerine koydum ve senin gibi düsünmeye calistim..senin yerine ben ne yapardim..ve inanmassin belki ama okadar zorki bu durumda dogru kararlari vermek..

hayatta fazla tecrübeli insan oldugumu iddia edemem ama yinede senin icin elimi vicdanima koyuyor ve bir seyler karalamak istiyorum..

bir beraberlikte sevgi saygi hosgörü paylasim ve DESDEK cok önemlidir..desdegi büyük yaziyorum cünki seviyorum dedigin insandan desdek aldigini kötü gününde pek söyleyemem anlattigina göre..

sen her ne kadar ciddi düsünmüs olsanda kiz arkadasindan karsilik alamamissin..cünki okadar cok gencsinizki,(yaslarinizin 20 oldugun düsünerekten yola cikiyorum)bu yaslarda isterdimki ben egitimiminizi düsünün, kendi ayaklarinizin üzerinde durun.meslek sahibi olun yada ne bileyim hayatin zorluklarina gögüs gerin..diyelimki her iki ailede onayliyor evliliginizi cünki kiz arkadasinin annesine ANNE diye hitap etmeye bile baslamissin ve oda sana damat gözüyle bakiyordu..nasil gecineceksiniz,nerde yasiyacaksiniz..ailelerimiz yardim eder diye düsünürseniz zaten bastan kayip etmis olursunuz..cünki hic bir kadin esinin ailesi tarafindan "beslenmek" istemez..isterki esinin kendi ayaklarinin üzerinde dursun..ac kalsin tok kalsin ama yinede ona destek ciksin ister bir erkekte..öyle degilmi güzel kardesim..ama ne yazikki kiz arkadasindan bu destegi görememissin..cünki zaten kendiside cahil..cahil hitabimi lütfen yanlis anlama egitim cahili olmaya bilir ama evlilige hazir hissetmiyordur kendini..cünki evlilik öyle bir mazadan alis veris yapip begenmessem tekrardan veririm degildir..evlilik cok hassas bir müessesedir..evlilik iki insanin bir bütün olmasi demektir..herseye beraber gögüs germek demektir..sende bu olgunlugu görüyorum ama kiz arkadasinin davranislarindan göremiyorum..

biraz zaman taniyin bence beraberliginize..zaman herseyin ilacidir..kendi paranizi kazanin..egitimiminizi alin..ailenize muhtac olmayin..ondan sonra yine seviyorsaniz ve allahta yazdiysa kim hayir diyebilirki sizin beraber olmaniza?

affina siginaraktan yaziyorum bu cümlelerimi..lütfen yanlis anlama beni..bir abla olarak seslenmek istedim..bir nebzede olsa yüregine su serpmek,bunalimdan kurtarmak istedim seni..lütfen ailenden hic bir zaman vazgecme derim ben..

zehra

<------- SuSKuN_MeLeK 'in İmzası-------->

... SeNSiZ UyaNMaMaK iCiN ... BuGüNDe uYuMaDiM ...

View SuSKuN_MeLeKüyenin resim albümleri SuSKuN_MeLeK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-07-2008, 14:49   #5 (permalink)
YORGUN YÜREK

Alıntı:
SuSKuN_MeLeK´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
yüregi güzel,duygusal kardesim..sana okadar cok seyler yazmak isterdimki anlatamam..öncelikle allah sabirlar versin diyorum..ve elimden geldigi kadar dilimin döndügü kadar suanda bulundugun kararsizliktan birazda olsun bakis acini degistirmeye calismak istiyorum..

kiz arkadasinin seni neden terk ettigini yazmamissin,keske yazsaydin cünki ona göre yorum yapmasi daha kolay olurdu..ama yinede kendimi senin yerine koydum ve senin gibi düsünmeye calistim..senin yerine ben ne yapardim..ve inanmassin belki ama okadar zorki bu durumda dogru kararlari vermek..

hayatta fazla tecrübeli insan oldugumu iddia edemem ama yinede senin icin elimi vicdanima koyuyor ve bir seyler karalamak istiyorum..

bir beraberlikte sevgi saygi hosgörü paylasim ve DESDEK cok önemlidir..desdegi büyük yaziyorum cünki seviyorum dedigin insandan desdek aldigini kötü gününde pek söyleyemem anlattigina göre..

sen her ne kadar ciddi düsünmüs olsanda kiz arkadasindan karsilik alamamissin..cünki okadar cok gencsinizki,(yaslarinizin 20 oldugun düsünerekten yola cikiyorum)bu yaslarda isterdimki ben egitimiminizi düsünün, kendi ayaklarinizin üzerinde durun.meslek sahibi olun yada ne bileyim hayatin zorluklarina gögüs gerin..diyelimki her iki ailede onayliyor evliliginizi cünki kiz arkadasinin annesine ANNE diye hitap etmeye bile baslamissin ve oda sana damat gözüyle bakiyordu..nasil gecineceksiniz,nerde yasiyacaksiniz..ailelerimiz yardim eder diye düsünürseniz zaten bastan kayip etmis olursunuz..cünki hic bir kadin esinin ailesi tarafindan "beslenmek" istemez..isterki esinin kendi ayaklarinin üzerinde dursun..ac kalsin tok kalsin ama yinede ona destek ciksin ister bir erkekte..öyle degilmi güzel kardesim..ama ne yazikki kiz arkadasindan bu destegi görememissin..cünki zaten kendiside cahil..cahil hitabimi lütfen yanlis anlama egitim cahili olmaya bilir ama evlilige hazir hissetmiyordur kendini..cünki evlilik öyle bir mazadan alis veris yapip begenmessem tekrardan veririm degildir..evlilik cok hassas bir müessesedir..evlilik iki insanin bir bütün olmasi demektir..herseye beraber gögüs germek demektir..sende bu olgunlugu görüyorum ama kiz arkadasinin davranislarindan göremiyorum..

biraz zaman taniyin bence beraberliginize..zaman herseyin ilacidir..kendi paranizi kazanin..egitimiminizi alin..ailenize muhtac olmayin..ondan sonra yine seviyorsaniz ve allahta yazdiysa kim hayir diyebilirki sizin beraber olmaniza?

affina siginaraktan yaziyorum bu cümlelerimi..lütfen yanlis anlama beni..bir abla olarak seslenmek istedim..bir nebzede olsa yüregine su serpmek,bunalimdan kurtarmak istedim seni..lütfen ailenden hic bir zaman vazgecme derim ben..

zehra
Bitanem sana katılıyorum biraz daha farklı gorus acısından baktım

Evlilik kolay değildir hanı derler ya yüksük parmağa girdimi zor çıkar diye bunuda geçelim saygı sevgi hoşgörü ve her zaman birbirine destek olunmalı
ileriye dömük kurulacak yuva bir ömür verilerek sağlanancak bu anlamda da temelleri sağlam olmalı

<------- YORGUN YÜREK 'in İmzası-------->
Cesaret ister karşımda durupta sevilmek..
tokat yemiş gibi olursun sevgimden..
mutlu olmasınıda bilmem mesela..
acılardır benim yoldaşım...
ve yoldaşım yol ile benim aramda kalır çoğu defa...
....ruhsuz ile aynı cümlede geçer adım..
konuşursam mutluluğunu alırım..

Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları
Boşuna bakma paspasın altına.
Anahtar orda degil;
anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim

Tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye..

© şafak!!!
View YORGUN YÜREKüyenin resim albümleri YORGUN YÜREK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-07-2008, 15:42   #6 (permalink)
günebakan

hey gidi gençlik, unitback dış kapının dış mandalı durumunda da olsam. söylemek sitediğim birkaç şey var sana. sevmek sevilmek aşk güzel duygudur bunlar. ama hassas dengelerle ayakta durur hepsi.
olayların içinde değilim, ne yaşandı bitti bilemez kimse ikinizden başka. bir konser yüzünden senden ayrılıyorsa. güle güle gitsin derim. geri dönmesinin nedeni bir alışkanlıktan başka birsey değil bence. nıye dersen? uğruna ölümden vazgeçtiği insana birgün bir konser yüzünden eyvallahı çekiyor sonrada geri dönüyor. dengesizlik.sıkılıyormuş monoton mu gelmiş ilişkin ona. madem öyle düşündüyse kendisi niye çabalamamış? birşeyler yapmamış? insan yüreğidir bu yok öyle ben gittim -ben geldim. hem sevip te güvenmediğin biriyle niye devam ediyonki sevgi hersey değildir arkadaşım. 2 yolun var ya zamana bırak bak bekle gör ne yapacak nasıl davranacak ya da nasıl olsa gitmişti acısını çektin bir kere ne uğraşıyonki daha inan 2. sefer o kadat koymuyor adama. kaldıki yaşın genç geleceğine bakman gerek.hakkında hayırlısı olsun arkadaşım.

<------- günebakan 'in İmzası-------->
UMuDuN DoĞDuĞu NoKTa
WwW.SaNaLDa1NuMaRa.CoM
View günebakanüyenin resim albümleri günebakan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-07-2008, 16:18   #7 (permalink)
ORYoDa

öncelıkle anne annen ıcın basın saolsun sonrasında ıse bence kı bu benım sahsı gorusum ne kadar cam acarsan ac ne kadar yazısırsan yazıs ınsanlar hep bır seyler saklarlar

bu saklama cumlesını bırazcık acacak olursam mısal buraya yazarken cumlelerımı secerek yazıyorum beyenmedıgım yerlerde sılıp yenıden yazıyorum ama gercek yatatta sılıp yenıden devam etmek olmaz

annen ler muhakki senın mutlu olmanı ıstıyordur kı hıc bır anne yoktur kı aman ya ne halı varsa gorsun demez basından savmaz hep arkanda olacak ınsan o dur

ha bunları tavsıye olarak vermıyorum cunku ne basımdan sanalda tanısdıgım bır kız arkadsım oldu nede gercek hayatta bu konuda tercubem var en ıyısını yıne kendın bılırsın tek soyleye bılecegım sey annenın sozunu bır kenara atma yıne aklıının bır kenarında yazılı olsun

<------- ORYoDa 'in İmzası-------->
akan göz yaslarima seni kattim hos koksun diye
dalimda diken gibi battin yuregime
ama ne bir damla kanim akti nede canim acidi ...

youtube yi izlemenin yolu burda buyrun
View ORYoDaüyenin resim albümleri ORYoDa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-07-2008, 20:35   #8 (permalink)
υηιтßα¢к

evlenme knusuna değiniyim önce..melek ablacm seninde dediğin gibi..yşımız genç daha zaten...ben 20 o 19 oluyor...zaten bizim amacımız düzgün bi gelecek kurduktan sonra evlenmeyi planlamıştık dediğin gibi...
onun söyledikleri ablacım bak..sebepleri yani kendi kişisel düşünceleri...
ben yaptığım şeye yaptım yapmadığım şeye yapmadım derim....
benim üstüme başka kzları da saldı denedi beni..bende onun yaptığını bilmiyordum..bi kız benden hoşlandığını söyledi..bende reddettim..dedim sevdiğim birisi var..onu aldatamam dedim....yani her türlü denedi beni ama bi açığımı yakalamadı ben erkek adamım çok şkür....

her neyse onun sebeplerine gelelim....bana monotonsun,sıkıyorsun,aynısın,hiç bişey üretmiyorsun felan dedi...sinemaya gidek dedim reddetti....konsere çağırdı..tamam gelirim dedim...sonra vazgeçti kendisi....kafeye gidek dedi gittik..parka gidek dedim gittik...yani dediklerini yaptığım için benden sıkıldı zamanla...işe giriyorum..aşkım diyrum ilk günüm çok yoruldum erkenden yattım dedim....bunu da sora bana söledi..sen nası erkeksin bi gün çalıştın hemen yoruldum felan diyon dedi...ilk iş gününde ....üstüne üstelik...meyve toplama işinde ilk defa yaptığım bi iş...yorulmam erkenden yatmam normal değil mi sizce??........

onun çaresini ben biliyorum....uzun süredir düşünüyorum çözdüm sayenizde ...ip uçlarının hepsini aldım...ya herro ya merro..dicem....bana acı çektirdi ne demekmiş o da anlasın terk edilme acısını..seven insan her zaman affetmiyor...ben affettim ama...huzursuzum döndü döneli.....içime sinmiyor bi türlü....her an bırakacakmış gibime geliyor....bazen ağlamak haykırarak bazen gülmek geliyor içimden delicesine...:(...askerlikten başkası kurtarmaz beni bu hayatta....:(:(

Geri dön geri dön
Ne olur geri dön
Utanır diyemem
Ne olur geri dön

∂υиуα вιя єfѕαиє,
нαуαт вιя ∂яαм,
уαѕαм вιя нυzυи,
ѕєνмєк вιя нαтα...
Alt 03-07-2008, 21:15   #9 (permalink)
SuSKuN_MeLeK

kiyamam ben sana güzel kardesim..tabiki insan calistigi zaman yorulur..inanmassin belki ama ben isten ciktigim zaman öyle bitkin öyle yorgun oluyorumki sanki dünyanin yükü omuzlarima binmis..

calisanin halinden calisan bir insan anlar..sen kendini fazla üzme..degerini bilmeyenin ise sen hic degerini bilme derim ben..aslanlar gibi insallah askerligini yaparsin hem zaman gecmis olur hemde dahada olgunlasirsin..geldiginde ise hala baktin seviyorsun o kizi gelenek ve göreneklerimize uygun ister evlenirsiniz..dügününede beni cagirirsin o zaman da insallah

biz kizlar bazen ne istedigimizi bilmiyoruz..bize deger veren cikar karsimiza elimizin tersiyle iteriz..bize deger vermeyen cikar kapisinda kul köle oluruz..(acizane fikrim)insallah karsina senin gibi düsünen sana deger veren birisi cikar..ama ne olursa olsun saglikli kararlar vermeyi ögren..ailenle otur konus herseyi..düsüncelerini al ama yine en son karari sen ver..cünki bu insanin kisiligi icin cok önemli...

simdi unut bakalim bu karamsarligi.. inan bana bir kac ay sonra simdiki haline güleceksin..hakkinda hayirlisini diliyorum...

sevgiler ...

<------- SuSKuN_MeLeK 'in İmzası-------->

... SeNSiZ UyaNMaMaK iCiN ... BuGüNDe uYuMaDiM ...

View SuSKuN_MeLeKüyenin resim albümleri SuSKuN_MeLeK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-08-2008, 00:27   #10 (permalink)
υηιтßα¢к

ölümüne sevdiğimi bildiği halde bana bu acıyı yaşattı gerçekten kızlara iyilik yaramıyor..en büyük tecrübem bu oldu melek ablacım....sizinle konuşmak iyi geldi...hepinize çok çok teşekkür ederim..herşeye her olumsuzluğa her büyük yanlışına rağmen kalbim hala esra esra diye çarpıyor..bağlanmak bu olsa gerek...:(

Geri dön geri dön
Ne olur geri dön
Utanır diyemem
Ne olur geri dön

∂υиуα вιя єfѕαиє,
нαуαт вιя ∂яαм,
уαѕαм вιя нυzυи,
ѕєνмєк вιя нαтα...
Yeni Konu aç  Cevapla

Bookmarks

Etiketler
aŞkbenim , evetsanal , gerçekleşen , hikayemde

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil