UMuDuN DoĞDuĞu NoKTa

Forum Portal Ana Sayfa R.Galerisi Oyun Salonu Radyo ve TV RADYOMUZ Yazım Kuralları (TDK)
Geri git   UMuDuN DoĞDuĞu NoKTa > EDEBİYAT BÖLÜMÜ > HİKAYELER > Yaşanmış Hikayeler

Evet...Sanal ve Gerçekleşen AŞk..Benim Hikayemde Bu...:(

Yaşanmış Hikayeler icinde Evet...Sanal ve Gerçekleşen AŞk..Benim Hikayemde Bu...:( konusu , Alıntı: SuSKuN_MeLeK ´isimli üyeden Alıntı kiyamam ben sana güzel kardesim..tabiki insan calistigi zaman yorulur..inanmassin belki ama ben isten ciktigim zaman öyle bitkin öyle yorgun oluyorumki sanki dünyanin yükü omuzlarima binmis.. ...

Evet...Sanal ve Gerçekleşen AŞk..Benim Hikayemde Bu...:(

Yaşanmış Hikayeler

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03-08-2008, 01:48   #11
Bir adın kaldı bende...
Standart Cevap: Evet...Sanal ve Gerçekleşen AŞk..Benim Hikayemde Bu...:(

Alıntı:
SuSKuN_MeLeK´isimli üyeden Alıntı
kiyamam ben sana güzel kardesim..tabiki insan calistigi zaman yorulur..inanmassin belki ama ben isten ciktigim zaman öyle bitkin öyle yorgun oluyorumki sanki dünyanin yükü omuzlarima binmis..

calisanin halinden calisan bir insan anlar..sen kendini fazla üzme..degerini bilmeyenin ise sen hic degerini bilme derim ben..aslanlar gibi insallah askerligini yaparsin hem zaman gecmis olur hemde dahada olgunlasirsin..geldiginde ise hala baktin seviyorsun o kizi gelenek ve göreneklerimize uygun ister evlenirsiniz..dügününede beni cagirirsin o zaman da insallah

biz kizlar bazen ne istedigimizi bilmiyoruz..bize deger veren cikar karsimiza elimizin tersiyle iteriz..bize deger vermeyen cikar kapisinda kul köle oluruz..(acizane fikrim)insallah karsina senin gibi düsünen sana deger veren birisi cikar..ama ne olursa olsun saglikli kararlar vermeyi ögren..ailenle otur konus herseyi..düsüncelerini al ama yine en son karari sen ver..cünki bu insanin kisiligi icin cok önemli...

simdi unut bakalim bu karamsarligi.. inan bana bir kac ay sonra simdiki haline güleceksin..hakkinda hayirlisini diliyorum...

sevgiler ...

cok dogru ..........

Yanımdasın SUSUYORSUn
SUSUYOR konuşmuyorsun
BAKIYOR gÖRmüyorsUn
Dokunsan DonacAĞIM

İÇİMDE İNTEHAR KORKUSU VAR.............

© şafak!!!
YORGUN YÜREK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
YORGUN YÜREK İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:
υηιтßα¢к (11-05-2008)
Yeni Konu aç  Cevapla