![]() |
|
|
#1 | ||
![]()
|
Yıl 2020,kızım 18,ben 47 yaşındayım...
> > "Baba bizim bayrağımızda sizin zamanınızda Ay-yıldız varmış neden > şimdi haç işareti ve anlamını bilmediğim renkler var? > > 2 arkadaş okulda tavan arasında eski bir atlas bulmuştuk,o atlasta > gördük daha önce Edirne'den Kars'a kadar Türkiye toprağı imiş,şimdi neden > o haritanın 1/5'ine Türkiye diyoruz? > > Eskiden her mahallede 1-2 cami varken,şimdi neden her ilde bir cami > var,dedem bahsetmişti daha önce ezan denen bir şey varmış,günde 5 defa > camilerden okunurmuş şimdi bu çan sesleri ne baba? > > Filistinlilerin zamanında topraklarını parça parça satarak İsrail'in > kurulmasına sebep olduklarını hiç mi bir yerde okumadınız da,topraklarımızı > sattırıp şimdi bu ufcık alana bizi hapsettiniz.Siz atalarınızdan böyle mi > aldınız bu > toprakları,emaneti böyle mi korudunuz. Günden güne topraklarımız satılırken > siz uyuyor muydunuz baba? > > Baba küçükken herkesin beni Aybüke diye çağırdığını hatırlar gibiyim > şimdi neden bana Angel diyorlar,beni kulağıma Angel ismini ezanla sen mi > söyledin? > > Bizim evin önünden tanklarla geçen Amerikan askerleri kim baba?Hergün > bize hakaret ederek ve sizi her gördükleri yerde coplayarak demokrasi ! mi > getirdiler baba?Bize okulda demokrasinin tanımını daha farklı öğretiler > sanki > > Elime geçen gün bir kitapgeçti baba,senin gençliğinden kalan .Biz Ankara'ya > taşınmazdan önce memleketimizin ismi Gaziantep'miş ve 6317 şehit vererek > "Gazi" > lik ünvanını kazanmış.Neden şimdi oraya kürdistan diyorlar baba.Baba hani > sizlere > kürtlerle Türkler kardeştir demişler,peki kardeşlerim neden bizi öldürüp > ülkemizde > ayrı devlet kurdular. > > Baba o kitapta Atatürk diye birinden de bahsetmişti.O her kimse 1933'te > Bursa'da bir nutuk vermiş,ben şimdi bile ne kastettiğini > anlayabiliyorken,sizin > gençliğiniz bu kadar mı cahildi de o uyarıları dikkate almadınız. > > Şimdiki kürdistan toprağında yer alan Süleymaniye'de askerimizin başına > çuval geçirmişler ve sen o dönemde gençtin,hiç mi kanın donmadı baba.Neden > hesap sormadınız bunları görmezden gelen yöneticilerinize? > > O az önce bahsettiğim Atatürk size bir hitabe yazmış ve sizi hain > yöneticilere > ve uşaklara karşı uyarmışve hitabenin sonunda da "Muhtaç olduğun kudret > damarlarındaki asil kanda mevcuttur."demiş.Baba kanınız o kadar bozuk mu ki > ülkemizi bu hale getirenlerin yakasına yapışmadınız. > > Baba Türkiyeli ne demek,biz Türk ****** değil miyiz,soyumuz belli değil mi > bizim ,o kitapta okumuştum "Ne mutlu Türküm diyene" yazıyordu.Peki baba ben > neden mutlu değilim.Türküm demek suçsa ve kötü bir şeyse siz eskiden neden > söylerdiniz. > > Baba biz Kurtuluş Savaşı denen bir şey yaşamışız,kitaba göre dünyanın > gördüğü > en şanlı savaşmış ve o savaşta 4 milyon şehit vermişiz.Madem bu vatandan bu > kadar > kolay vazgeçecektiniz de neden o kadar şehit verdiniz. > > Hiç mi kitap okumadınız,hiç mi sizi uyaran olmadı,hiç mi göremediniz > ülkemizin > peşkeş çekildiğini,eğer farkında olduysanız ve duygusuzca evinizde > oturduysanız > sizin o hainlerden ne farkınız kaldı.Allah'ın huzuruna hangi yüzle > çıkacaksınız baba. > "Vatan sevgisi imandandır" diye bir hadis varken hadi diyelim ki > Türklüğünüzden > vazgeçtiniz bari İslam'ın emrine uysaydınız. > > Senin eski cd'lerden dinledim baba,bizim de bir İstiklal Marşı'mız varmış,o > marşı > yanlızca körü körüne ezberlediniz mi?Atalarımız sizi her fırsatta > uyarmış,demiş ki "Ey Türk > titre ve kendine dön."Baba ne zaman titreyeceksiniz,Ankara'yı da > kaybettikten sonra mı? > Bundan 13 yıl önce titremediyseniz eğer artık hiç birşey titretemez sizi. > > Baba sen son bağımsız olan Türkiye Cumhuriyetini gördün."Ya devlet başa,ya > kuzgun leşe" diyebilecek bir Hasan Tahsin,bir Şehit Şahin,bir Sütçü İmam yok > muydu > aranızda?Yazıklar olsun baba sizin gençliğinize! > > Bu günleri göreceğime hiç doğmasaydım baba.Türklüğünüzden utanmadınız hiç > olmazsa insanlığınızdan utansaydınız baba.Bu vatan göz göre göre altınızdan > kayarken > hiç olmazsa ŞEREFİNİZLE ÖLEMEDİNİZ Mİ?" Allah göstermesin çok fena bir durum, ancak bu olmayacak..... Bilinçli TÜRKLER olduğu sürece bayrağımız dalgalanacak ve ezanlarımız okunacak
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| dön , hey , kendine , titre , türk |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|