![]() |
|
|
#1 | ||
|
Süper Moderatör
|
Birincisi : "Insanoğlunun seni en çok şaşırtan davranışları nedir ?"
Bilge tek tek sıralamış... - Çocukluktan sıkılırlar ve büyümek için acele ederler. Ne var ki çocukluklarını özlerler. - Para kazanmak için sağlıklarını yitirirler. Ama sağlıklarını geri almak için de para öderler. - Yarindan endişe ederken bugünü unuturlar. Dolayısıiyla ne bugünü ne de yarını yaşarlar. - Hiç ölmeyecek gibi yaşarlar. Ancak hiç yaşamamış gibi ölürler... Sıra gelmiş ikinci soruya : "Peki sen ne öneriyorsun? " Bilge yine sıralamis : - Kimseye kendinizi "sevdirmeye kalkmayın! Yapılması gereken tek şey, sadece kendinizi sevilmeye bırakmaktır. - Önemli olan; hayatta "en çok şeye sahip olmak" değil, "en az şeye ihtiyaç" duymaktır. - Sizi seven çok kisi vardır ama onlar duygularını nasıl ifade edeceklerini bilmeyebilirler. - Bazen başkaları tarafından affedilmek yetmez, siz de kendinizi affedebilmelisiniz
![]() sustum..sustum...sustum... ...yoruldum,çok yoruldum...yüreğim imza taşımaz oldu... ... σуυη¢αкℓαяı вıяαкıρ уüяєкℓєяℓє σуηαуαℓı,σуυηℓαяıη α∂ı "αşк" кαℓ∂ı...вєηѕє çσ¢υк.../.уα υмυтℓαя∂α вιтєяѕє.../ ![]() | ||
|
|
|
|
|
#3 | ||
|
|
- Sizi seven çok kisi vardır ama onlar duygularını nasıl ifade edeceklerini bilmeyebilirler.
Kimseye kendinizi "sevdirmeye kalkmayın! Yapılması gereken tek şey, sadece kendinizi sevilmeye bırakmaktır. çok haklı hemide
Gözlerin Yağmur Biriktiren Bulut Dokunsan Ağların Sokulsan Yanarım Ne Olur Sus Bir Şey Söyleme Bilirsin Her Sözüne Kanarım ![]() youtube yi izlemenin yolu burda buyrun [Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için TıKlaYıN...] | ||
|
|
|
|
|
#4 | ||
|
Süper Moderatör
|
bencede haklı oryada
seni tarif ediyor
![]() sustum..sustum...sustum... ...yoruldum,çok yoruldum...yüreğim imza taşımaz oldu... ... σуυη¢αкℓαяı вıяαкıρ уüяєкℓєяℓє σуηαуαℓı,σуυηℓαяıη α∂ı "αşк" кαℓ∂ı...вєηѕє çσ¢υк.../.уα υмυтℓαя∂α вιтєяѕє.../ ![]() | ||
|
|
|