![]() |
|
|||||||
Yaşama dair icinde Nerdesin ey dost! konusu , ''Onu'' söyle içine sindire sindire kocaman bir sarilsa... Yüreklilikle söylediginiz ... Canim benim ! dediginiz.... Telefonda bile saatlerce konustugunuz sicacik biri... Özlediginizde hayal kurdugunuzda yaninizda o var mi ? Sizi ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
![]()
|
''Onu''
söyle içine sindire sindire kocaman bir sarilsa... Yüreklilikle söylediginiz ... Canim benim ! dediginiz.... Telefonda bile saatlerce konustugunuz sicacik biri... Özlediginizde hayal kurdugunuzda yaninizda o var mi ? Sizi hiç yalniz birakmayan biri... Cesur sempatik azimli kararli arayan soran ''Seni özlüyorum'' diyen biri... Böyle bir canli ile her seyi konusabilir paylasabilirsiniz. Yaniltmaz ! Anlayisla karsilar her seyi... Hatalari günahlari sevaplari her bir seyi konusabilirsiniz onunla... Bir arayis içinde olmaniza gerek yoktur. O kendiliginden çikagelirzaten. Bir gün bir bakarsiniz karsinizda ... Birde bakmissiniz simsicak sohbetler derin konular sirlar paylasimlar... Kimseye söyleyemedinizi en yakininiza anlatamadiginizi geçmisteki izleri Gelecege dairlerinizi sadece ona anlatir olursunuz... Kadin erkek fark etmez. Bir dost bulun ! Ama gerçek olsun. Aradiginda isinizi degil sizi soran... Kötü gününüzde ev sahibi iyi gününüzde kiraciniz olsun. Anlatsin konussun açik seçik korkmadan yasasin. Güvensin !Cinsiyeti olmasin ! Bir kartal kadar hasin bir maymun kadar saklaban bir ceylan kadar narin olsun... Dogrulari söylesin . Gözleriyle ve kalpten konussun . Yasasin ! doya doya yasasin Doya doya yasatsin... Beyninden degil yüreginden versin. ''Olsun varsin ! Paylasirim desin.''... bazilarinin vardir ama eminim çok kisinin yoktur......
|
|
cerpyl İsimli üyenin mesajına3 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
|
|
#2 | ||
|
Moderatör
|
tesekkurler yuregine saglik..
Gözlerin yıldızlar kadar uzak bu gece Bakışların okyanuslar kadar derin Her sözün sanki bilmece Kelimeler kılıç gibi soğuk ve keskin Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... | ||
|
|
|