![]() |
|
|||||||
Yalnızlık ve Ayrılık icinde Ben Yalnizim konusu , BEN YALNIZIM Dün gece seni aradım Ama sen yoktun İlk defa o gece yalnızlığımı hissettim Dudaklarımda yalnızca bir şarkı ''Gökyüzün de yalnız gezen yıldızlar Yeryüzünde sizin kadar yalnızım'' Yeni sudan ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
![]()
|
![]() BEN YALNIZIM Dün gece seni aradım Ama sen yoktun ![]() İlk defa o gece yalnızlığımı hissettim Dudaklarımda yalnızca bir şarkı ''Gökyüzün de yalnız gezen yıldızlar Yeryüzünde sizin kadar yalnızım'' Yeni sudan çıkmış bir balık gibiydim Özlemiştim seni kokunu saçını gözünü...''Neden neden ben!''diye haykırmak istedimHaykırsam da Hiçbir şeyi geri getiremedim. Çünkü sen Toprağın altına benimle değilBeyaz bir kefenle girdin... NOT: KONU UYGUN YERE TAŞINMISTIR!!!
Mavi dolu satırlar yazılmalı sana. mavi: heyecan mavi: çocuksuluk mavi: olgunluk mavi: zeka mavi: sevgi mavi: tutku mavi: aşk mavi: mutluluk... Her mavi her cümlede olmalı. Hemen başlamalı. Maviye boyamalı heceleri önce.. Seni yazmalı... © nazo !!! ™ ![]() Konu ORYoDa tarafından (10-24-2007 Saat 13:47 ) değiştirilmiştir.. | ||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| ben , yalnizim |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| GÜZEL BİR SÖZ |