![]() |
|
|||||||
Yalnızlık ve Ayrılık icinde arkadaşlar nasıl olmuş güzelmi bakın bi konusu , Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... A BENİM BAHTI YARİM BAŞIMIN TAHTI YARİM YÜZÜNDE GÖZ İZİ VAR SANA KIM BAKTI YARİM hiç bekleme boşuna bitti ... bitirdim herşeyi ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
![]()
|
Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... A BENİM BAHTI YARİM BAŞIMIN TAHTI YARİM YÜZÜNDE GÖZ İZİ VAR SANA KIM BAKTI YARİM hiç bekleme boşuna bitti ... bitirdim herşeyi ![]() öldürdüm içimdeki seni.. yaşanmamış saydım herşeyi ![]() kötü bir rüyaydı kabustu![]() uyandım ve herşey bitti....
|
|
|
#5 | |||||||||||||||||||||||||
![]()
|
|
|
|
#6 | ||
![]()
|
Emeğine sağlık teşekkürler
resimli şiirler bölümüne uygun değil zaten resim ayrı şiir ayrı olmuş... Teşekkürler
...En fazla "8" kez kaçabilirdin ölümden... ...Bilki "7" düvele sultan olsan dahi... ...Yerin "6" mekan olacak sana... ...En fazla "5" metre kumaş götürebileceksin... ...Kapatacaksın "4" açsanda gözünü... ...Bu dünya "3" günlük dünya... ...Azrailin yanında "2" kat olup yalvarsanda nafile... ...Elbet "1" gün öleceksin... ...Işte o zaman herşey "0" dan başlayacak... | ||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| arkadaŞlar , bakın , güzelmi , nasıl , olmuş |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|