![]() |
|
|
#1 | ||
|
|
[Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için TıKlaYıN...][Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için TıKlaYıN...][Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için TıKlaYıN...][Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için TıKlaYıN...][Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için TıKlaYıN...][Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için TıKlaYıN...][Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için TıKlaYıN...][Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için TıKlaYıN...][Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için TıKlaYıN...][Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için TıKlaYıN...] [Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için TıKlaYıN...][Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için TıKlaYıN...][Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için TıKlaYıN...][Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için TıKlaYıN...][Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için TıKlaYıN...][Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için TıKlaYıN...][Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için TıKlaYıN...][Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için TıKlaYıN...][Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için TıKlaYıN...] Bembeyaz sokaklar bembeyaz ******bir gece...******* ***Önümde beyaz bir sayfa.*** **Açsam sen olmayacaksın,** ****Açmazsam ben...**** *Beni bekleyen sonsuz bir ışık* *Yaksam sen yanacaksın,,* *yakmazsam ben donacağım* alıntıdır
Gözlerin Yağmur Biriktiren Bulut Dokunsan Ağların Sokulsan Yanarım Ne Olur Sus Bir Şey Söyleme Bilirsin Her Sözüne Kanarım ![]() youtube yi izlemenin yolu burda buyrun [Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için TıKlaYıN...] | ||
|
|
|
|
ORYoDa İsimli üyenin mesajına3 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |