![]() |
|
|
#1 | ||
|
Süper Moderatör
|
Yaralanmış bir akşam vakti ömrüm Beni geceler bile anlar oldu Bütün ezgilerin sustuğu diyardayım Sen anlamadın gülüm suskunluğumu Varsın yokluğun zehir gibi yaşansın Düş de git yüreğimden sessizce İçimdeki çocuk öksüz kalsın Yorgunum gitmelerin tümüne Hadi git Yangın yemiş türküler gibi git Kalmasın gök mavisi ezgimde Su yeşili akmasın yüreğimde Bir solukta sussun ayrılık gülüm Tamamlanmış yalnızlık olur ömrüm Gidersen temelli susarım gülüm İçim acır, ürperirim ormanlarca En sağır yara olursun yüreğimde Yıldızların en uzağı gibi susarım Yangınlar başlar sustuğum yerimden İçim acır, ürperirim ormanlarca En ağır yara olursun yüreğimde
![]() sustum..sustum...sustum... ...yoruldum,çok yoruldum...yüreğim imza taşımaz oldu... ... σуυη¢αкℓαяı вıяαкıρ уüяєкℓєяℓє σуηαуαℓı,σуυηℓαяıη α∂ı "αşк" кαℓ∂ı...вєηѕє çσ¢υк.../.уα υмυтℓαя∂α вιтєяѕє.../ ![]() | ||
|
|
|
Mr_JoKeR İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
ORYoDa (06-12-2008)
|
|
|
#2 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
ellerine sağlık abim
"Söylesem tesiri yok; Sussam Gönül razı değil..." fuzuli Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları Boşuna bakma paspasın altına. Anahtar orda degil; anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim Tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye.. © şafak!!! ™
| ||
|
|
|
|
|
#3 | ||
![]()
|
Ben dyanamıyorum gitmelere :(
Ben çevreledim kendimi çetrefilli örtülerle.Suçlu benim bilirim,ben kendim kurdum darağacını,kendim çektim ipimi,kendim siyaha boyadım mavi renkli düşerimi…Düş’tüm… Öyle uzak geliyor ki yol boyu yürüdüğümüz kaldırım.Sıcağa inat serinliğinde dinginleştiğim zamanlar.Ne çabuk terk etmiş beni de yanıp küllerimi bile bulamaz olmuşum… Bilir misin ey yâr her derdi üstüme alırım amma;bir tek sensizliği içim almıyor | ||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| git , hadi |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|