![]() |
|
|||||||
Yalnızlık ve Ayrılık icinde Sen bilmiyordun konusu , Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Bilmiyorum hangisi bu yolların hangisi. Tüm dengelerin kaybolduğu bu yerde Ne ileri gidebiliyorum ne geri. Şimdi ne bir saat öncesi kalıyor yerinde ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Bilmiyorum hangisi bu yolların hangisi. Tüm dengelerin kaybolduğu bu yerde Ne ileri gidebiliyorum ne geri. Şimdi ne bir saat öncesi kalıyor yerinde ne bi saat sonrası belli. Kim anlar beni kim bilir!.. Görünen uçurum değilmi?. Yetiş bana... Düşmeden önce yakala elimi. Çığlığım uzaklaşmadan senden tut beni. YOKSUN....... İçimi acıtıyorsun. Yokluğun bütün yokluklarıda geri getiriyor zamanın gerisinden çoğalıyorsun. Bir kabus gibi geceme çöküyorsun. Acın... Şimdiye kadarki bütün acılarıda uyandırıp yeniden önüne katıp gelirken Büyüyor. sana söylemiştim!. Ufak bi kıvılcım yeter yangınları başlatmaya içimin ormanlarında. Sen biliyordun beyazlar ne çabuk siyaha dönüşür Benim duvarlarımda. Biliyordun ne kadar korkarım böyle gecelerde. Dayanamam kendimle yüzleşmelere... YOKSUN...içimi acıtıyorsun
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| bilmiyordun , sen |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| GÜZEL BİR SÖZ |