![]() |
|
|||||||
vİSTA icinde VİSTA hakkında konusu , Arkadaşlar eğer paranız benim gibi çok değilse yani benim gibi 2007 de çıkmış ve kullandığım bütün programları parasını verip alamam diyorsanız, bilgisayarınız gerçekten üstün değilse ve sabrınız yoksa beklemeye sakın ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
![]()
|
Arkadaşlar eğer paranız benim gibi çok değilse yani benim gibi 2007 de çıkmış ve kullandığım bütün programları parasını verip alamam diyorsanız, bilgisayarınız gerçekten üstün değilse ve sabrınız yoksa beklemeye sakın vistayı kurmayın. Zaten kurduğun zaman kaldırması ayrı bi dert.Kurarsın uyumlu program bulması ayrı bi dert ki çoğu programın crackleri de hala yok... Sonra oyun oynayamazsın çünkü active x 10 gerekli vistada oyun oynayabilmek için oysaki activex10 ile çalışan oyun yok... vistanın tek güzelliği ara yüzü
ben vistayı kurdum ve kaldırıp da eski halime dönebilmek için 20 gün uğraştım, bekledim. Arkadaşım harddiski değiştirdi ve ayrıca ram almak zorunda kaldı. İşletim sistemleri ve donamlar hakkında pek bilgim yok hatta hiç yok.. Cahilin tekiyim ama başımdan geçenleri paylaşmak istedim. Takdir sizin. Saygılarr...
...En fazla "8" kez kaçabilirdin ölümden... ...Bilki "7" düvele sultan olsan dahi... ...Yerin "6" mekan olacak sana... ...En fazla "5" metre kumaş götürebileceksin... ...Kapatacaksın "4" açsanda gözünü... ...Bu dünya "3" günlük dünya... ...Azrailin yanında "2" kat olup yalvarsanda nafile... ...Elbet "1" gün öleceksin... ...Işte o zaman herşey "0" dan başlayacak... | ||
|
|
|
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
#2 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
evet bende vıstanın tum versıyonları mevcut
anakartım ıntel 965 wh ram 512 hdd 600gb atı ekran kartı bır bellek yetmıyor ama kurdum denedım arayuzu cok hosuma gıttı arama motoru hızlı gorunun mukemmel ama gel gelelım hıcbır program ı tanımıyor destegı yok acad solıd works gıbı cızım programlarını acamadım bunları gec webcam ı bıle tanımadı. ben sımdılık ekonomık olarak sıkıntıya gırıp vısta ya bulasmayı tavsıye etmem ama karar kullanıcının. vısta formattan sonra kalkıyor. tesekkur ederım
Konu YORGUN YÜREK tarafından (10-10-2007 Saat 19:01 ) değiştirilmiştir.. | ||
|
|
|
|
|
#4 | ||
![]()
|
benim karşılaştığım sorunlardan bazıları internek kameramı tanımadı, Nfs Carbon un ileri düzey görüntü ayarlarını algılamadı, Oyun konsolumu(Direksiyon) tanımadı, Kullandığım pek çok programı tanımadı, tanıdıklarını da crakcleyemedim
Birde vista bootlader programıyla gerekli bootunu kaldırmayınca formatta atsam vistayı kaldıramadım... Tabi ki sizlerinde dediği gibi takdir kullanıcıların...
...En fazla "8" kez kaçabilirdin ölümden... ...Bilki "7" düvele sultan olsan dahi... ...Yerin "6" mekan olacak sana... ...En fazla "5" metre kumaş götürebileceksin... ...Kapatacaksın "4" açsanda gözünü... ...Bu dünya "3" günlük dünya... ...Azrailin yanında "2" kat olup yalvarsanda nafile... ...Elbet "1" gün öleceksin... ...Işte o zaman herşey "0" dan başlayacak... | ||
|
|
|
|
|
#5 | ||
![]()
|
format ile vista kalkıyor bende kurmuştum vista home basic format attım bişey kalmadı.vistayı kaldırmak için ıvır zıvır programlarla uğraşmayın çekin formatı gitsin...xp si olupta vista ya özenenler sakın o illet işletim sistemini yüklemeyin.o sadece bir göz boyamasıdır.(microsofttan böyle illet bi işletim sistemi beklemezdim.adamlar bakayım windows 7 ile ile karizmayı yerden jiletle kazıyabilceklermi?biraz zor ama hadi bakalım)..............
|
|
|
|
#6 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Arkadaşım formatla kalkmıyor vista onu kaldırmak için proğram gerekiyor
|
|
![]() |