![]() |
|
|||||||
| VİDEOLAR, FLASHLAR, ANİMASYONLAR, SLAYTLAR (GENEL) Tıkla izle |
VİDEOLAR, FLASHLAR, ANİMASYONLAR, SLAYTLAR (GENEL) icinde dinlee :) konusu , ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#11 | ||
![]()
|
Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Öyle içimdesin ki. Yanağımda dolaşan rüzgardan daha gerçek dokunuşların. Küçük, ürkek, kesik dokunuşlarınla, belki de her zamankinden daha yanımdasın. Yani öylesine, o kadar bensin ki. Ah nasıl anlatsam. Ne kitaplar yazıyor, ne de sözlüklerde karşılığı var. ♥ VoLkim ♥ | ||
|
|
|
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
#13 | ||
![]()
|
tşkler cnm
Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Öyle içimdesin ki. Yanağımda dolaşan rüzgardan daha gerçek dokunuşların. Küçük, ürkek, kesik dokunuşlarınla, belki de her zamankinden daha yanımdasın. Yani öylesine, o kadar bensin ki. Ah nasıl anlatsam. Ne kitaplar yazıyor, ne de sözlüklerde karşılığı var. ♥ VoLkim ♥ | ||
|
|
|
|
|
#14 | ||
![]()
|
ya bu kız başka figür bilmezmi hep aynı
![]() sustum..sustum...sustum... ...yoruldum,çok yoruldum...yüreğim imza taşımaz oldu... ... σуυη¢αкℓαяı вıяαкıρ уüяєкℓєяℓє σуηαуαℓı,σуυηℓαяıη α∂ı "αşк" кαℓ∂ı...вєηѕє çσ¢υк.../.уα υмυтℓαя∂α вιтєяѕє.../ ![]() | ||
|
|
|
|
|
#16 | ||
![]()
|
allhatan demişsin devamlı kızırtıyor bu
![]() sustum..sustum...sustum... ...yoruldum,çok yoruldum...yüreğim imza taşımaz oldu... ... σуυη¢αкℓαяı вıяαкıρ уüяєкℓєяℓє σуηαуαℓı,σуυηℓαяıη α∂ı "αşк" кαℓ∂ı...вєηѕє çσ¢υк.../.уα υмυтℓαя∂α вιтєяѕє.../ ![]() | ||
|
|
|
|
|
#18 | ||
![]()
|
.....oynayın oynayın..güzel...
Olması Gerekenler Yanımda .Olması Gerekipte Yanımda Olmayanlar Kimin Umrunda _Siчαнßєчαz_ .♥ уєѕıℓ gσzℓυм ♥ ςλяکı . ![]() Kainattaki Her Şey Ya Bizzat Güzeldir, Ya Da Neticeleri İtibariyle Güzeldir Hakkımda Bilgin Yoksa Fikrinde Olmasın YesiL MeLegiM
Uurßöcü ♥ Unitßack | ||
|
|
|
|
|
#19 | ||
![]()
|
birazda sen oyna yorulduk
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| dinlee |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|