![]() |
|
|||||||
| VİDEOLAR, FLASHLAR, ANİMASYONLAR, SLAYTLAR (GENEL) Tıkla izle |
VİDEOLAR, FLASHLAR, ANİMASYONLAR, SLAYTLAR (GENEL) icinde Aci Hayat Yeni Klip Sende Kaldi Yüreğim konusu , [YOUTUBE]...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
| ||
|
|
|
|
YORGUN YÜREK İsimli üyenin mesajına2 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
kuşlarasordum (08-09-2008), NaZaR (07-28-2008) |
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
#2 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
ŞARKI : Sende Kaldı Yüreğim
SESLENDiREN : Burhan Çaçan Sesin gelmez haber gonder nerdesinDonemedin ulasilmaz yerdesinBen aklimi senle bozdum sevdigimSende kaldi yuregimSende soldu yuregimBilmem kime bakar gozlerinBilmem kimi sarar ellerinBilmem kimi soyler dillerinSende kaldi yuregimSende soldu yuregimAyagina sedim yar umutlariYasanmadan tukettin yarinlariCek silahi vur bitir acilariSende kaldi yuregim sende soldu yergimBilmem kime bakar gozlerinBilmem kimi sarar ellerinBilmem kimi soyler dillerinSende kaldi yuregim Sende soldu yuregim
|
|
YORGUN YÜREK İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
NaZaR (07-28-2008) |
|
|
#4 | ||
|
PRENSES
|
Sende Kaldi Yüreğim tesekkurlerrrr cok guzeldi..
Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Eine Rose ein Zeichen der Liebe, ein Zeichen der Freundschaft, ein Zeichen von Glück und Geborgenheit, all diese Zeichen einer Rose glaube ich in dir gefunden zu haben! Möchtest du meine Rose sein?? '' YAŞAMAK BAZEN SABIR İSTER. '' Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... | ||
|
|
|
|
|
#5 | ||
|
PRENSES
|
Sesin gelmez haber gonder nerdesinDonemedin ulasilmaz yerdesinBen aklimi senle bozdum sevdigimSende kaldi yuregimSende soldu yuregimBilmem kime bakar gozlerinBilmem kimi sarar ellerinBilmem kimi soyler dillerinSende kaldi yuregimSende soldu yuregimAyagina sedim yar umutlariYasanmadan tukettin yarinlariCek silahi vur bitir acilariSende kaldi yuregim sende soldu yergimBilmem kime bakar gozlerinBilmem kimi sarar ellerinBilmem kimi soyler dillerinSende kaldi yuregim Sende soldu yuregim
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| aci, hayat, kaldi, klip, sende, yeni, yüreğim |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|