![]() |
|
|||||||
Üyelerle Röportaj icinde Röportaj Soruları GeNeL konusu , 1) Adınız - Yaşınız - Burcunuz? SİNAN-18-BALIK 2) Saç renginiz - Göz renginiz? SİYAH-SİYAH 3) Boyunuz - Kilonuz? 1.79 68 4) Nickiniz neden ..................? ŞAFAK ABİM VE SERRA ABLA SAOLSUN ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#11 | ||
![]()
|
1) Adınız - Yaşınız - Burcunuz?
SİNAN-18-BALIK 2) Saç renginiz - Göz renginiz? SİYAH-SİYAH 3) Boyunuz - Kilonuz? 1.79 68 4) Nickiniz neden ..................? ŞAFAK ABİM VE SERRA ABLA SAOLSUN ONLAR VERDİ BU NİCKİ BANA 5) Tuttuğunuz takım? GALATASARAY 6) Fobilerin - Hobilerin? YALNIZ KALMAK-ARABA KULLANMAK 7) Sigara - Alkol kullanıyormusunuz? KULLANMIYORUM 8 ) Okul - İş (kısaca anlatım) OKULU BİTİRELİ DAHA Bİ KAÇ GÜN OLDU 9) Giyim tarzınız? SPOR 10) En büyük hayaliniz? SİYAH Bİ GOLF SAHİBİ OLMAK 11) Beğendiğiniz ve Beğenmediğiniz huyunuz? BEGENMEDİİM HUYUM ÇOK AMA BEGENDİİM KİN TUTMAYI BECEREMEMK 12) En sevdiğiniz renk? SİYAH 13) Nasıl bir kişiliğe sahipsiniz? İÇİNDE HER TÜRLÜ ÇELİŞKİLERİ YAŞAYABİLEN 14) Ne tür müzik dinlersiniz? ROCK - HALK MÜZİGİ(HER NE KADAR TEZAT OLSADA) 15) En sevdiğiniz şarkı ve nedeni? SEVDİİM ŞARKI ÇOKTUR 16) Sevdiğiniz varmı - ona burdan ne söylemek istersiniz? VAR _ SENİ ÇOK SEVİYORUMMM 17) Yaptığınız en büyük çılgınlık? BİLMEM YAPMIŞIMDIR Bİ SÜRÜ .. 18 ) Sevdiğiniz için neleri göze alırsınız? AİLEM HARİÇ HERŞEYİ 19) Sevdiklerin - Özlediklerin - Korkuların? AİLEM _ KIZ ARKDAŞIM_YALNIZ KALMAK 20) Şu an (Ben burada ne yapıyorum? Kim getirdi beni buraya?) gibi sorulara maruz kalmaksızın ruhunun olmak istediği yer? HUZUR VEREN HERHANGİ Bİ YER 21) İzlemekten keyif aldığın tv proğramlarınız neler? OTO. PROGRAMLARI 22) Hayatta en cok kıymet verdiğin? ARABAM 23) Ailen mi - Sevdiğin mi daha önemli? AİLEM 24) Karşı cinste hoşlandığın tip? SİYAH SAÇLI BEYAZ TENLİ YÜZÜNE BAKILIR OLMASI YTER:d 25) Aşk herşeyi affedermi sizce? EDER 26) Benzetildiğiniz biri varmı? YOK 27) Forumu nasıl buldun? (tavsiye v.b) ÇOK GÜSEL ÇOK SEVİYORUM BURAYI 28 ) Foruma ne kadar zaman ayırıyosun? Neden? ASLINDA PEK DEİL SINAVA HAZIRLANDIIM İÇİN PEK VAKTİM OLMUYOR 29) Forumda en iyi anlaştıkların kimler? ANLAŞAMADIGIM KİMSE YOK ALLAHA ÇOK SÜKÜR 30) Forumda anlaşamadıkların kimler? 31) Forumda seni mutlu eden olay? YARDIM ETMEYİ SEVEN İNSANLARLA DOLU OLMASI 32) Forumda seni üzen olay? YOK 33) Forum hakkında düşüncelerin ve forumla ilgili kendi hedeflerin nelerdir? FORUM SÜPER BENCE FORUM ÜYELERİ ARASINDA BİR BULUŞMA AYARLANABİLİR 34) Yöneticilerden bir rican varmı?? ONLARA ÇOK TEŞEKKR EDİYORUM
|
|
umut İsimli üyenin mesajına2 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
υηιтßα¢к (09-27-2008), YORGUN YÜREK (06-20-2008) |
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
#12 | ||
![]()
|
Tuğba-18-akrep 2) Saç renginiz - Göz renginiz? sarı-röfleli - açık kahve 3) Boyunuz - Kilonuz? 1,77 --49 4) Nickiniz neden ..................? herşeye şaşıran bi insan oldugum için ![]() 5) Tuttuğunuz takım? bjk 6) Fobilerin - Hobilerin? yalan ---müzik 7) Sigara - Alkol kullanıyormusunuz? yes sigara no alkol 8 ) Okul - İş (kısaca anlatım) konservatuar 9) Giyim tarzınız? genelde spor ama klasikte gıyınırım arada sırada 10) En büyük hayaliniz? kısa zamanda ünşü birisi olmak zaten oldumda fazla deıl ![]() 11) Beğendiğiniz ve Beğenmediğiniz huyunuz? zayıflıgım ve sempatıklıgım --çenemın yayının gevsek olması 12) En sevdiğiniz renk? beyaz-siyah 13) Nasıl bir kişiliğe sahipsiniz? güler yüzlü sabırlı sempatik 14) Ne tür müzik dinlersiniz? müzik olsunda ne olursa olsun 15) En sevdiğiniz şarkı ve nedeni? bülbülüm altın kafeste nedenını bılmıom 16) Sevdiğiniz varmı - ona burdan ne söylemek istersiniz? sevdıgım var ona burdan ne kaadar seslensem dahı duymaz çünki o tam bir odun bılgısayar nedır bılmez ![]() 17) Yaptığınız en büyük çılgınlık? paraşütle dagdan atlamak 18 ) Sevdiğiniz için neleri göze alırsınız? herseyı desem 19) Sevdiklerin - Özlediklerin - Korkuların? ailem aşkım--terkedıldıklerım--karanlık 20) Şu an (Ben burada ne yapıyorum? Kim getirdi beni buraya?) gibi sorulara maruz kalmaksızın ruhunun olmak istediği yer? deniz kumsal ohh yan gel yatt ![]() 21) İzlemekten keyif aldığın tv proğramlarınız neler? tv izlemem 22) Hayatta en cok kıymet verdiğin? arabam yenı belkıde ondandır ![]() 23) Ailen mi - Sevdiğin mi daha önemli? ıkısıde ama bırını secmek zorunda kalırsam ailem tabıkıde 24) Karşı cinste hoşlandığın tip? agır abılerden hoslanırım ![]() 25) Aşk herşeyi affedermi sizce? bence etmez helede işin açine ihanet gırerse asla 26) Benzetildiğiniz biri varmı? tugba neydi o kızın adıı vizonte tuuba dıyım 27) Forumu nasıl buldun? (tavsiye v.b) harikaa her konuya sazan gıbıde atladım ![]() 28 ) Foruma ne kadar zaman ayırıyosun? Neden? yenıyım bısı soluyemem sımdı 29) Forumda en iyi anlaştıkların kimler? bılmıom kı ![]() 30) Forumda anlaşamadıkların kimler? yenıyık dedık yha 31) Forumda seni mutlu eden olay? her konuya rahatca yazabılmem 32) Forumda seni üzen olay? yok aslında 33) Forum hakkında düşüncelerin ve forumla ilgili kendi hedeflerin nelerdir? allah ne verdıyse razıyım 34) Yöneticilerden bir rican varmı?? onları sefdım ii insanlara benzıyorlar
|
|
|
VayAnnesini İsimli üyenin mesajına3 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
|
|
#13 | ||
|
|
ramazan 24 ikizler 2) Saç renginiz - Göz renginiz? siyah-kahverengi 3) Boyunuz - Kilonuz? 172-95 4) Nickiniz neden ..................? sevdigim bir filmin repligi 5) Tuttuğunuz takım? yeşil konyaspor 6) Fobilerin - Hobilerin? kopek korkum var--saymakla bıtmez ama sole bır ıkı sey muzık-otomobıl-elektronık-elektrronık tamırı-elektronık bır seyler yapmak vs vs... 7) Sigara - Alkol kullanıyormusunuz? sigara-- 8 ) Okul - İş (kısaca anlatım) hem okul,hem iş(muhasebe) 9) Giyim tarzınız? genelde spor 10) En büyük hayaliniz? 69 camaromla dunya turuna cıkmak 11) Beğendiğiniz ve Beğenmediğiniz huyunuz? beyendıgım huyum sıcak kanlıyım cobuk uyum saglarım beyenmedıgım bılmem hıç dusunmedım ama dısarıdan cok ınatcı oldugum soylenır devamlı 12) En sevdiğiniz renk? mavi-gri 13) Nasıl bir kişiliğe sahipsiniz? bılmıyorum espırıyı severım gulmeyı severım cevremdekılerınde ole olmasını ısterım 14) Ne tür müzik dinlersiniz? arenbı-rap-pop yazmayım dahasını kısacası hepsını 15) En sevdiğiniz şarkı ve nedeni? daım olarak dınledıgım bır muzık yok ama sago yu severım soyledıgı seyler gercek hayatı bırebır yansıtıyor bence 16) Sevdiğiniz varmı - ona burdan ne söylemek istersiniz? solemem 17) Yaptığınız en büyük çılgınlık? onuda solemecem 18 ) Sevdiğiniz için neleri göze alırsınız? hıç dusunmedım bundan sonra dusunurum 19) Sevdiklerin - Özlediklerin - Korkuların? yorum yok 20) Şu an (Ben burada ne yapıyorum? Kim getirdi beni buraya?) gibi sorulara maruz kalmaksızın ruhunun olmak istediği yer? burası ![]() ![]() 21) İzlemekten keyif aldığın tv proğramlarınız neler? bıcak sırtı-kopru-F1 22) Hayatta en cok kıymet verdiğin? ailem 23) Ailen mi - Sevdiğin mi daha önemli? ailem 24) Karşı cinste hoşlandığın tip? çer çop grubu mınyonmuydu bu grubun gercek ısmı ![]() 25) Aşk herşeyi affedermi sizce? cıkk 26) Benzetildiğiniz biri varmı? kısı olarak deyıl ama tıp olarak genelde adanalılara benzetırler 27) Forumu nasıl buldun? (tavsiye v.b) solemıcem ![]() 28 ) Foruma ne kadar zaman ayırıyosun? Neden? zamanım tumu nerdeyse ![]() 29) Forumda en iyi anlaştıkların kimler? butun uyelerle ve yonetıcıler 30) Forumda anlaşamadıkların kimler? --yok 31) Forumda seni mutlu eden olay? bunuda solemem 32) Forumda seni üzen olay? yok 33) Forum hakkında düşüncelerin ve forumla ilgili kendi hedeflerin nelerdir? bılmem deyıl dunyada hatrı sayılır bır yerlere olasmak Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... ismi ile34) Yöneticilerden bir rican varmı?? __________________ var şiiii yöneticiler nabıyorsunuz iyisinizmi allah iylik versin yokmus bı ıstegımde
Kimi bekliyorsunda bakarsın ardında Demezlermi adama sen bir gurursuzu sevmedinki güzelim ki gelsin ardından O asilce sevdi ve asilce gitti Yaptığını cekeceğinden kuşkunmu vardıda şimdi elem içinde ağlarsın Görünen köy misali varmı ki gerek klavuza Şimdi yerli yersiz ağlma vaktidir Çevrene ne yapacağım diye sorma vaktidir Alacağın cevabı ben söyleleyim güzelim ‘BİLMİYORUM’ diyecekler Kimin gücü yeterki zamanı geri çevirmeye Öyleyse sen sadece susmayı dene İlk gittiğin gibi Güçlü sansınlar seni bu beni daha mutlu eder Bir çaresizimi sevmişim dememem için Sen öyle olmasanda ve ben gitsemde sen güçlüymüş gibi yap Şimdi hoşça kal deme zamanı ama sen hoşça kalmayı bile hak etmiyorsun Sevmenin ve sevilmenin hakkını verebilenindir o Sana söylenecek son bir sözüm var Bu ömrü sevgiye hasret bir mecnun misali yaşaman dileğiyle | ||
|
|
|
|
ORYoDa İsimli üyenin mesajına6 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
υηιтßα¢к (09-27-2008), ---Betül--- (09-26-2008), Bir garip sevda (11-26-2008), gül35 (09-27-2008), YORGUN YÜREK (09-26-2008) |
|
|
#14 | ||
|
ŞİİR PERİSİ
|
Ebru, 30, terazi 2) Saç renginiz - Göz renginiz? siyah-koyu kahverengi 3) Boyunuz - Kilonuz? orta, balık eti balina değil ama4) Nickiniz neden ...S€ssiz P€ri.........? Sessizlik gerekir bazen. 5) Tuttuğunuz takım? Milli Takım 6) Fobilerin - Hobilerin? Pek bişeyden korkmam, fobim yoktur ama aniden seslenilirse korkarım. En büyük hobim şiir yazmak. 7) Sigara - Alkol kullanıyormusunuz? sigara içiyorum-- Alkol yok 8 ) Okul - İş (kısaca anlatım) Laboratuvar Teknisyeniyim, Ev hanımı oldum (Terfi ettik )9) Giyim tarzınız? bana yakışan her şeyi giyerim. 10) En büyük hayaliniz? 11) Beğendiğiniz ve Beğenmediğiniz huyunuz? beyendıgım huyum sıcak kanlıyım çabuk uyum saglarım Aynı zamanda bu huyumu beğenmem de çünkü sırf bu yüzden çok canım yandı. 12) En sevdiğiniz renk? Kesinlikle SİYAH 13) Nasıl bir kişiliğe sahipsiniz? espırıyı severım gulmeyı severım cevremdekılerınde ole olmasını ısterım, karşımdakini kendim gibi görürüm. Yerine göre çok ciddi olurum. 14) Ne tür müzik dinlersiniz? Her tür müziği dinlerim 15) En sevdiğiniz şarkı ve nedeni? Değişir ama bu aralar ferhat göçer biri bana gelsin ve Volkan konak Cerrah paşa baya hoşuma gidiyor. Cerrah paşa yı dinlerken çok hüzünleniyorum heleki doktorlar da bilir mi ciğerin acısını kısmı ooof 16) Sevdiğiniz varmı - ona burdan ne söylemek istersiniz? eşim ve oğlum. İkinizi de çok seviyorum 17) Yaptığınız en büyük çılgınlık? ![]() 18 ) Sevdiğiniz için neleri göze alırsınız? her şeyi 19) Sevdiklerin - Özlediklerin - Korkuların? yorum yok 20) Şu an (Ben burada ne yapıyorum? Kim getirdi beni buraya?) gibi sorulara maruz kalmaksızın ruhunun olmak istediği yer? olduğum yerden memnunum 21) İzlemekten keyif aldığın tv proğramlarınız neler? pek tv izlemiyorum ama korku filmlerine bayılırım 22) Hayatta en cok kıymet verdiğin? ailem 23) Ailen mi - Sevdiğin mi daha önemli? ailem (eşim ve oğlum) 24) Karşı cinste hoşlandığın tip? 25) Aşk herşeyi affedermi sizce? Affetmeeeez 26) Benzetildiğiniz biri varmı? Evet İkbal Gürpınar 27) Forumu nasıl buldun? (tavsiye v.b) Tıpış tıpış ben kendim geldim ![]() 28 ) Foruma ne kadar zaman ayırıyosun? Neden? bulduğum ilk fırsatı 29) Forumda en iyi anlaştıkların kimler? ORYoDa,YORGUN YÜREK 30) Forumda anlaşamadıkların kimler? --yok 31) Forumda seni mutlu eden olay? Şiirlerimin beğenilmesi, gelen yorumlar. 32) Forumda seni üzen olay? yorum yok 33) Forum hakkında düşüncelerin ve forumla ilgili kendi hedeflerin nelerdir? Güzel bir site, saygı sevgi çerçevesinde herkes. Dilerim daha da güzel yerlere gelir. 34) Yöneticilerden bir rican varmı?? Ömür biter iş bitmeeeez Çalışın çalışın ![]() .............
Konu S€ssiz P€ri tarafından (09-26-2008 Saat 23:09 ) değiştirilmiştir.. | ||
|
|
|
|
S€ssiz P€ri İsimli üyenin mesajına5 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
υηιтßα¢к (09-27-2008), ---Betül--- (09-26-2008), Bir garip sevda (11-26-2008), gül35 (09-27-2008), ORYoDa (07-23-2008) |
|
|
#15 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Ömür biter iş bitmeeeez Çalışın çalışın
|
|
YORGUN YÜREK İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
S€ssiz P€ri (09-26-2008) |
|
|
#16 | ||
|
Stajer Moderatör
|
Betül-15-başak 2) Saç renginiz - Göz renginiz? koyu kahve-siyah 3) Boyunuz - Kilonuz? 1,56-55 4) Nickiniz neden ..................? ismim de o yüzden ![]() 5) Tuttuğunuz takım? BEŞİKTAŞ... 6) Fobilerin - Hobilerin? böcekler,karanlık,3 harfliler :S-müzik dinlemek,şiir yazmak,konuşmak....vs 7) Sigara - Alkol kullanıyormusunuz? hiçbiri yok.. 8 ) Okul - İş (kısaca anlatım) okul lise 2 9) Giyim tarzınız? spor.. 10) En büyük hayaliniz? düşünmedim... 11) Beğendiğiniz ve Beğenmediğiniz huyunuz? girdiğim ortama uyum sağlarım,düşünerek konuşurum kalp kıramam-sabırsızım,çok cabuk sinirleniyorum,dediğim olmadığında çok konuşurum ![]() 12) En sevdiğiniz renk? siyah-kırmızı-beyaz 13) Nasıl bir kişiliğe sahipsiniz? beni gören bilir ![]() 14) Ne tür müzik dinlersiniz? rap-arabesk(ne kadar zıt olsada) 15) En sevdiğiniz şarkı ve nedeni? cengiz kurtoğlu-"seviyorum" çünkü sevdiğini haykırıyor... 16) Sevdiğiniz varmı - ona burdan ne söylemek istersiniz? bende kalsın ![]() 17) Yaptığınız en büyük çılgınlık? hatırlamıyorum vardır bişeyler... 18 ) Sevdiğiniz için neleri göze alırsınız? ailem dışında herşeyi 19) Sevdiklerin - Özlediklerin - Korkuların? ailem...-....-kaybetmek 20) Şu an (Ben burada ne yapıyorum? Kim getirdi beni buraya?) gibi sorulara maruz kalmaksızın ruhunun olmak istediği yer? serin bir tepede oturmak 21) İzlemekten keyif aldığın tv proğramlarınız neler? tv izlemem 22) Hayatta en cok kıymet verdiğin? sevdiklerim.. 23) Ailen mi - Sevdiğin mi daha önemli? arasında ayrım yapamam... 24) Karşı cinste hoşlandığın tip? insan olsun yeter... 25) Aşk herşeyi affedermi sizce? hayır.. 26) Benzetildiğiniz biri varmı? ebru gündeş ( bi ben kendimi benzetemedim )27) Forumu nasıl buldun? (tavsiye v.b) harikaa.... 28 ) Foruma ne kadar zaman ayırıyosun? Neden? günümün 4/3 anamdan azar işitiyorum bu yüzden ![]() 29) Forumda en iyi anlaştıkların kimler? Oryoda,unitback,wankoo,yorgun yürek,bir garip sevda... uzayıp gidiyor hepsi birbirinden sugar... ![]() 30) Forumda anlaşamadıkların kimler? yok çok şükür 31) Forumda seni mutlu eden olay? yazdıklarıma yorum gelmesi... 32) Forumda seni üzen olay? yok ![]() 33) Forum hakkında düşüncelerin ve forumla ilgili kendi hedeflerin nelerdir? valla dicek söz yok ![]() 34) Yöneticilerden bir rican varmı?? forumu çözene kadar anam ağladı ilgilendikleri için teşekkürler....
|
|
|
---Betül--- İsimli üyenin mesajına5 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
υηιтßα¢к (09-27-2008), Bir garip sevda (11-26-2008), ORYoDa (09-26-2008), S€ssiz P€ri (09-26-2008), YORGUN YÜREK (09-27-2008) |
|
|
#17 | ||
|
ŞİİR PERİSİ
|
Seni tanımak güzeldi betül, teşekkürler
|
|
S€ssiz P€ri İsimli üyenin mesajına4 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
|
|
#18 | ||
![]()
|
Adınız - Yaşınız - Burcunuz?
Meliha 36 Oğlak 2) Saç renginiz - Göz renginiz? Çikolata kahve üstüne röfle Kahverengi3) Boyunuz - Kilonuz? 1,56 67 (şişko durmuyo, balık etli diyolar )4) Nickiniz neden ..................? Mella Bana yakıştığını düşünüyorum ![]() 5) Tuttuğunuz takım? Beşiktaş 6) Fobilerin - Hobilerin? Denizde boğulma :( Resim yapmak ![]() 7) Sigara - Alkol kullanıyormusunuz? Hayır ikisinide hiç kullanmadım 8 ) Okul - İş (kısaca anlatım) Üniversite mezunuyum Bir kamu kurumunda müdürlük yapıyorum. 9) Giyim tarzınız? İş nedeniyle hafta içi klasik, haftasonu spor 10) En büyük hayaliniz? Kendime ait bir evim olması ve huzurlu yaşamak 11) Beğendiğiniz ve Beğenmediğiniz huyunuz? Güvenilir ve canayakın bir kişi olmam Fazla duygusalım :(12) En sevdiğiniz renk? Bütün renklerle barışığım ![]() 13) Nasıl bir kişiliğe sahipsiniz? Dost canlısı, güvenilir, neşeli,yufka yürekli,sakin ve kafasına koyduğunu mutlaka yapan bir kişiyim. 14) Ne tür müzik dinlersiniz? Kulağa hoş gelen her tür müziği dinlerim. 15) En sevdiğiniz şarkı ve nedeni? Şu aralar en sevdiğim Kıraç'ın Yıkık şarkısı. Sanırım yaşadığım olumsuzluklardan dolayı... 16) Sevdiğiniz varmı - ona burdan ne söylemek istersiniz? İnsanın sevdiği olmazmı? Hatta sevdikleri ![]() Çok seviyorummmmmm ![]() 17) Yaptığınız en büyük çılgınlık? Bu yaz tek başıma tatile çıkmam. 18 ) Sevdiğiniz için neleri göze alırsınız? Herşeyi göze aldım lakin kötü bitti :( 19) Sevdiklerin - Özlediklerin - Korkuların? Ailem Huzurlu bir hayat Depremde göçük altında kalmak :(20) Şu an (Ben burada ne yapıyorum? Kim getirdi beni buraya?) gibi sorulara maruz kalmaksızın ruhunun olmak istediği yer? Trabzon Uzungöl 21) İzlemekten keyif aldığın tv proğramlarınız neler? Yaprak dökümü 22) Hayatta en cok kıymet verdiğin? Ailem ve sevdiklerim ![]() 23) Ailen mi - Sevdiğin mi daha önemli? Malesef acı bir deneyimle ailemin daha önemli olduğunu anladım. Onlar herşeye değer ![]() 24) Karşı cinste hoşlandığın tip? İnsan gibi insan olması yeterli, dürüst olsun önce 25) Aşk herşeyi affedermi sizce? Affetmez 26) Benzetildiğiniz biri varmı? Saçlarım koyu renkteyken Nurgül Yeşilçaya benzetiyorlardı. Tabiki onun gibi yeşil gözlerim yok ![]() 27) Forumu nasıl buldun? (tavsiye v.b) Jaspery sağolsun ![]() 28 ) Foruma ne kadar zaman ayırıyosun? Neden? Gündüzleri işyerinde açamıyorum çünkü sayfalar çok ağır açılıyor. Ancak akşamları girebiliyorum. Ayrıca üye oluş tarihimden bu yana olan mesaj sayıma ve teşekkür sayılarıma bakarsanız ayırdığım vakit belli olur ![]() ![]() 29) Forumda en iyi anlaştıkların kimler? Genelde hepsi sıcakkanlı, çabuk alıştım. Ama yorgun yürek tam bir evsahibi ![]() 30) Forumda anlaşamadıkların kimler? Anlaşamadığım kimse yok Sıcakkanlıyımdır ![]() 31) Forumda seni mutlu eden olay? Aile ortamı gibi, sakin ve huzurlu ![]() 32) Forumda seni üzen olay? Şükürler olsun, şu ana kadar üzücü bir olay olmadı. 33) Forum hakkında düşüncelerin ve forumla ilgili kendi hedeflerin nelerdir? Üye sayısı çok kalabalık olan bir forum, eğlenceli ve zevkli ![]() Hedef; üye olarak paylaşıma devam etmek ![]() 34) Yöneticilerden bir rican varmı?? Paylaşımlarla birebir ilgilenmeleri çok hoş ![]() Saygı ve sevgilerimle...
Bazen Susmak Gerekiyormuş, Bazen Bomboş Bakmak Gerekiyormuş Hayatın Yalanlarına; Anlamaya Çalışmak Saçmalık... Anlamadan Yaşamak Gerekiyormuş... Zaman Değilmiş Gideni Geri Getiren; Aslında Zamanmış Var Olanı Götüren... Ama Bazen...! Unutmak Gerekiyormuş, UNUTULMA Pahasına...
Konu Mella tarafından (09-26-2008 Saat 23:58 ) değiştirilmiştir.. | ||
|
|
|
|
Mella İsimli üyenin mesajına7 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
υηιтßα¢к (09-27-2008), ---Betül--- (11-03-2008), Bir garip sevda (11-25-2008), jaspery (10-09-2008), ORYoDa (09-27-2008), S€ssiz P€ri (09-27-2008), YORGUN YÜREK (09-27-2008) |
|
|
#19 | ||
|
|
vay bea ablam demek yuksek yuksek tepelerde dogmuz
![]() trabzon uzungol ole bı yermı onuda bılmıorumda trabzom bızım bura bakılınca baya bı yuksek
Kimi bekliyorsunda bakarsın ardında Demezlermi adama sen bir gurursuzu sevmedinki güzelim ki gelsin ardından O asilce sevdi ve asilce gitti Yaptığını cekeceğinden kuşkunmu vardıda şimdi elem içinde ağlarsın Görünen köy misali varmı ki gerek klavuza Şimdi yerli yersiz ağlma vaktidir Çevrene ne yapacağım diye sorma vaktidir Alacağın cevabı ben söyleleyim güzelim ‘BİLMİYORUM’ diyecekler Kimin gücü yeterki zamanı geri çevirmeye Öyleyse sen sadece susmayı dene İlk gittiğin gibi Güçlü sansınlar seni bu beni daha mutlu eder Bir çaresizimi sevmişim dememem için Sen öyle olmasanda ve ben gitsemde sen güçlüymüş gibi yap Şimdi hoşça kal deme zamanı ama sen hoşça kalmayı bile hak etmiyorsun Sevmenin ve sevilmenin hakkını verebilenindir o Sana söylenecek son bir sözüm var Bu ömrü sevgiye hasret bir mecnun misali yaşaman dileğiyle | ||
|
|
|
|
ORYoDa İsimli üyenin mesajına5 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
υηιтßα¢к (09-27-2008), ---Betül--- (09-27-2008), Bir garip sevda (11-26-2008), gül35 (09-27-2008), Mella (09-27-2008) |
|
|
#20 | ||
![]()
|
saygılar bizden müdürüm...
...bi çay yada kahve alır mısınız_?...
Olması Gerekenler Yanımda .Olması Gerekipte Yanımda Olmayanlar Kimin Umrunda _Siчαнßєчαz_ .♥ уєѕıℓ gσzℓυм ♥ ςλяکı . ![]() Kainattaki Her Şey Ya Bizzat Güzeldir, Ya Da Neticeleri İtibariyle Güzeldir Hakkımda Bilgin Yoksa Fikrinde Olmasın YesiL MeLegiM
Uurßöcü ♥ Unitßack | ||
|
|
|
|
υηιтßα¢к İsimli üyenin mesajına3 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |