![]() | ![]() | ![]() |
![]() | ![]() |
| | #13 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| |
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| |
| | #14 |
| | Uykusuz geceler yoldaşım, gittiğinden beri, Şafakla gittin, şafakla dönersin belki, Beklerim; her gece umutla, Sarılıp hatırana… İLHAMİ |
| |
| imahli İsimli üyenin mesajına2 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() | NaZaR (07-08-2008),
YORGUN YÜREK (07-09-2008)
|
| | #15 |
| | Bazen; bir buhran çöker üstüme, Yalnızlığın buhranı vardır, gönlümde, Senden çalınmış, bir kaç kelime dilimde, Unutulmuş bir aşkın gölgesinde, Sabahı olmayan bir gecede… ilhami |
| |
| | #16 |
| | ![]() Yüreğim yanar, hiç durmadan sensizlikte, Kaybetmekten korkarım, Son kalanını buğulanmış gözlerimde, Senli hayat sayfalarım, Dolu olsa da nefretle… İlhami |
| |
| | #17 |
| | ![]() Bazen sevgiye küstüğüm olur, Yoldaş bilirim yalnızlığı... Bazen haykıransım gelir isyanımı, Bağıra bağıra! Gözyaşları eşliğinde, Kalabalığın tam ortasında! İşte o anda, dilim kilitlenir birden, İki âşık görürüm, sarmaş dolaş bankta oturan, Bir anda aklımdan uçar isyanım, Kan akışım hızlanır. Güneş doğar yüreğime… İlhami |
| |
| | #18 |
| | ![]() Ben insanoğluyum, asla mükemmelliği bilmedim, Hep hatalar yaptım, insanlığımı hatırlamak için, Bunla da gurur duyarım... İnsanlıktan çıkmadığım için. Senide bu yüzden severim ey dost! Asla mükemmeli oynamıyorsun, sadece kendinsin… Ama yüreğin o kadar temiz ki... Her hainin hedefi İnsanlara aldırma, aldırma insan sıfatındaki varlıklara… Korkma kim ne der diye... Sen ne yaparsan yap bir kulp takan çıkar mutlaka Ağlamaksa istediğin ağla, yüreğinden geçen her neyse O an sevgiyse sevgi nefretse nefreti haykır özgürce Kim karışır sana! Kim! bırak önce o karışan kendi insanlığını tartsın Ne kadar insanım sorusuna cevap versin? Başkasını yargılamak kolaydır. Zor olan kendini yargılamaktır. Ey dost! İLHAMİ |
| |
| imahli İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler: ![]() | NaZaR (07-08-2008)
|
| | #19 |
| | Kim! bırak önce o karışan kendi insanlığını tartsın Ne kadar insanım sorusuna cevap versin? Başkasını yargılamak kolaydır. Zor olan kendini yargılamaktır. harikaydii |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| allaha , amacsız , ansızın , aradım , askerim , bekle , beni , boşuna , çentikte , dinledim , doĞum , emanet , gece , hayat , işte , kadar , kaybedilmiş , kurtulmak , mektup , mertçe , nereye , seni , sensizlik-1 , seviyorum , siyahtan , telefon , unutmuşum , unutulmuş , yasamak , yerim , yoruldum , yürek , ölüm , şarkısında , şeytanmıştı , şimdi |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|