![]() |
|
|
#22 | |||||||||||||||||||||||||
![]()
|
Okuyan gözlerine yorum yapan yüreğine sağlık can
Önümden gitme yol gösterme peşinden gelmem şaşmam doğrumdan Arkamdan gelme takip etme, Yol göstermem şaşıtmam doğrundan Yanımda ol..olduğum gibi kabul et.. ölümüne varım istediğin herşeye ![]() ![]() | |||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#23 | ||
![]()
|
![]() Yıllarca Savaşdım durdum anlamsızca, Donkişot’un yel değirmenlerine savaşıyla, Yılmadım, her bitişte bir doğuş aradım, Yüreğim yıkılmasın diye, zincir vurdum… Mantığa bıraktım, süzüldüm durdum, Yalandan nefret ettim, kayboldum… Doğrudan kaçtım, yalanlara saklandım… Aydınlık da, mucize sandı görenler beni, Karanlık zifiri gecelere sığındım! Bir ucundan bir ucuna, dünyayı tanıdım… Ama hep, seven nerde dedim… Sevdaya bir türküdür tutturduğum, Umutsuz aşklara doğuştur yaşadığım… Gelmek bilmeyen ölüm meleğidir, hasretle beklediğim… Yaşamdır... Her saniyede yalancı nedenler bulduğum. İLHAMİ
Önümden gitme yol gösterme peşinden gelmem şaşmam doğrumdan Arkamdan gelme takip etme, Yol göstermem şaşıtmam doğrundan Yanımda ol..olduğum gibi kabul et.. ölümüne varım istediğin herşeye ![]() ![]() | ||
|
|
|
|
imahli İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler: ![]() |
YORGUN YÜREK (07-09-2008)
|
|
|
#24 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
kalemın dert gormesın arkadasım tesekkur ederım
"Söylesem tesiri yok; Sussam Gönül razı değil..." fuzuli Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları Boşuna bakma paspasın altına. Anahtar orda degil; anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim Tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye.. © şafak!!! ™
| ||
|
|
|
|
YORGUN YÜREK İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler: ![]() |
imahli (07-09-2008)
|
|
|
#25 | |||||||||||||||||||||||||
![]()
|
Önümden gitme yol gösterme peşinden gelmem şaşmam doğrumdan Arkamdan gelme takip etme, Yol göstermem şaşıtmam doğrundan Yanımda ol..olduğum gibi kabul et.. ölümüne varım istediğin herşeye ![]() ![]() | |||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#26 | ||
![]()
|
İŞDE DOĞUM YERİM İŞDE ÖLÜM YERİM(04-02-08, 03,44) ![]() sokak aralarında nefesimi okşuyor , hala kokun, gittiğinden beri gölgesindeyim ,aşkı kazıdığımız ağacın... kabuğundaki her çıkıntıda sen. yağmurlu bir gündü, aylardan nisan... ilk karşılaşmamız ,gölgesi bu ağacın. tanığı büyük aşkın... saatlerdir sadece, salıncak kurduğumuz dala bakıyorum... yapraklar öyle neşeli oynaşıyor ki rüzgarla... sensiz anlamı kalamadı hayatın, giderken ruhumu da götürdün, kalan et parçası... şimdi yine ;salıncak kuruyorum ,o dala... bu sefer ,tek ipli ilmek ilmek... sonkez sallanıyorum bu dalda, ''senden önce yaşamadım'' demiştim ,hatırlarsan... işte doğum yerim ,işte ölüm yerim... ilhami
Önümden gitme yol gösterme peşinden gelmem şaşmam doğrumdan Arkamdan gelme takip etme, Yol göstermem şaşıtmam doğrundan Yanımda ol..olduğum gibi kabul et.. ölümüne varım istediğin herşeye ![]() ![]() | ||
|
|
|
|
|
|
|
#27 | ||
![]()
|
SENİ SEVİYORUM(28.04.08 01.58) Gece rüyada... Gündüz hayalde, Bedenimi dolanan damarlarda, Ağlamaya inat, mahkûm kirpiğimde, Her nefeste bir sen varsın, bu canı tamamlayan… Mühürlü bir kelime sana söyleyemediğim Ama hep yaşatmaya çalıştığım Gözlerimin yangınlarında hissettiğin Bedenimin sıtmasında, benimle yaşadığın… ilhami
|
|
|
|
|
|
|
#28 | ||
![]()
|
GRİ HAYAT (03-05-08, 22.19) Yorgunluk sarar bedenimi, Ama değil, dünya yorgunluğu, Sensiz kalan kalbimin, acısının yorgunluğu, Hayata hiç renkli bakamadım, Sadece; grinin tonlarıdır yaşamım, Bir sen girdiğinde hayatıma, Kırmızıyla, mavi olur eşlik den griye… ilhami
|
|
|
|
|
#29 | ||
![]()
|
HAYAT (07-05-08, 22.09) ![]() Hayat başlı başına tiyatro değil midir? Herkesin, kendi oyununu yazdığı, Kimini başrol, kimini figüran oynattığı, Hem yönetmen, hem oyuncu olduğu… ilhami
|
|
|
|
|
#30 | ||
![]()
|
Siyahtan kurtulmak (25.05.08, 02,38) ![]() Karanlıktan çıkmak istedim, Camsız duvarlarımı, beyaza boyadım, Siyahtan kurtulurum diye, Sadece alaca gri oldu gördüğüm…
|
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| allaha , amacsız , ansızın , aradım , askerim , bekle , beni , boşuna , çentikte , dinledim , doĞum , emanet , gece , hayat , işte , kadar , kaybedilmiş , kurtulmak , mektup , mertçe , nereye , seni , sensizlik-1 , seviyorum , siyahtan , telefon , unutmuşum , unutulmuş , yasamak , yerim , yoruldum , yürek , ölüm , şarkısında , şeytanmıştı , şimdi |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|