![]() |
| | #1 (permalink) |
| | ![]() Ansızın, bir titreme hissedeceksin bedeninde, Ansızın, bir çınlama kulağında, Gözlerin anlamsız buğulanacak, Yüreğin yangın olacak, İşte o anda ismim dolanacak diline… Anlamsız bir, karanlığa bürünecek düşüncelerin, Telefon açmak isteyeceksin, Sana ‘’alo’’ diyen ben olmayacağım… İLHAMİ |
| |
| | #2 (permalink) |
| | ![]() Kahrol asıca bir yürek, bende ki… Bir an bile, hiç tutamadığım bir dil, Sözde gönlümüzdeki söylediğimiz, Hâlbuki patavatsızlık, açık sözlülüğüz, Bencilliğin, saygısızlığın önde gideni... Hiç düşündün mü sen hiç söylerken, Karşındaki insanın duygularını? Sonrada ağlarsın saatlerce, Niye böyle oldu diye, Bir meleği sattığında, fark edersin şeytana… Alaattin’ in çölde bulduğu lambayı, Ovaladığında çıkmayan cinde… Artık hiç bir şeyin, eskisi gibi olmayacağını, Kaybedilmiş bir yüreği... İLHAMİ |
| |
| imahli İsimli üyenin mesajına3 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
| | #3 (permalink) |
| | ![]() Alıştım varlığına, her daim sıcak yüreğine, Bekledim saatlerce, şimdi geleceksin diye, Ama gelmedin, yüreğim kor ateşte… Uyumak istedim saatlerdir, bulmak için hayallerde, Sen yoktun, anlamsız kâbus vardı hayallerimde, Olmuyor, yüreğim yanıyor, yokluğunda... Gerçi hep var yok arasında, boşlukta, Masallardaki, Kaf dağının ardında perilerle. Gökten nurlarıyla inmiş meleklerle, Her daim; dilek dile diyen, lambanın ciniyle, Buğulu camın arkasından atan bir yürekle, Bilmeden, görmeden, tanımadan sevdim, kara sevdayla, Korkularla, boşlukta, soru sormadan, sessizce, Kabullenerek her şeyini, saygıyla, umutla, ölümle, Gideceğini bile bile, bir çentikte sen at şimdi,yaralı yüreğe... İLHAMİ |
| |
| | #4 (permalink) |
| | ![]() Hayatın tam o saniyesinde, bekle beni, Ayrılığa, acıya merhaba demediğimiz o, Mutlu sayfada bekle beni… Sabahlar uyanmadan, gecenin gizeminde, Yaz yağmurunun mutluluğunda, Meltem rüzgârının tatlılığında, Denizle kayaların oynaştığı yerde, Yakamozda bekle beni… Döneceğim umutların tükendiğinde, ''Elveda da'', artık bu iş bitti dediğinde. Ağlamaktan gözlerin kuruduğunda, Aşktan yorgun bir günün, akşamında, Bir sürpriz olarak, geleceğim sana… İLHAMİ |
| |
| imahli İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler: ![]() | NaZaR (07-08-2008)
|
| | #9 (permalink) |
| | ![]() Zormuş öğrendim, amaçsız yaşamak, Sabah kalktığında, nereye gideceğini bilememek, Akşamlarda, günün yorgunluğunu atamamak, Zaman kavramını yitirmek, Eş dost sohbetinde boynu bükük olmak, Hayatta yarım yaşamak, En kötüsüyse, ruhunda kaybolmak… Bilinmeyene yol almak, İLHAMİ |
| |
| imahli İsimli üyenin mesajına3 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| allaha , amacsız , ansızın , aradım , askerim , bekle , beni , boşuna , çentikte , dinledim , doĞum , emanet , gece , hayat , işte , kadar , kaybedilmiş , kurtulmak , mektup , mertçe , nereye , seni , sensizlik-1 , seviyorum , siyahtan , telefon , unutmuşum , unutulmuş , yasamak , yerim , yoruldum , yürek , ölüm , şarkısında , şeytanmıştı , şimdi |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|