![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Albümler | Bloglar | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Üyelerimizin Çalışmaları Kendinize ait resimli şiirleri yayınlayabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
VİP ÜYE
|
bugünde ölmedim anam
bak hala ördüğün sıcak çoraplar var ayagımda bugünde ölmedim anam sevdigimin gönfderdigi buram buram hasret kokan mektubu var koynumda bugünde ölmedim anam senin için vatan için yarim için bugünde ölmedim anam eşkiyanın namlusundaki kurşunda son nefesim buralar soguk ve ıssız benzemezmiş ana kucagının sıcaklıgına hani derdinya: burası asker ocagı yavrum ana kucagı degil onuda ögrendim anam ama bir tek seni ve sevgini unutmaDIM sana söz verdim geri gelicem ister ayakta isterse tabutta sana söz verdim anam geri gelicem vatanın onurlu gençleriyiz biz var oldukça teskeremde yaklaştı anam ben bugünde ölmedim dün gece izledigim ölen askerlerin haberinden çok etkilenmiştim onların azından olmuş gibi yazmaya çalıştım ama şunu bilsinlerki türk askeri onurlu ve gururludur hiç bir şey yıkamaz ve yıldıramaz onları :(:(:( | ||
|
|
|
|
|
#2 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
tek kelime ile harikaaaaaaaaaaa
"Söylesem tesiri yok; Sussam Gönül razı değil..." fuzuli Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları Boşuna bakma paspasın altına. Anahtar orda degil; anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim Tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye.. © şafak!!! ™
| ||
|
|
|
|
|
#3 | ||
![]()
|
Ey Şehit Oğlu Şehit Ey şehit oğlu şehit böldürtmedin vatanı Alnından hep mıhladın sana kurşun atanı Nice al kanlar döktün sen yâd ettin atanı Yerin dibine gömdün bayrağıma çatanı Kanın mürekkep oldu yazdın sen destânını Süngün kalemin oldu çıkardın fermânını Hiç tereddüt etmeden fedâ ettin canını Tüm cihâna duyurdun Türk'ün yüce şânını Bu vatana uzanan alçak eller kırılsın Hâinlerin bedeni bin parçaya ayrılsın Düşmanın her yanı tek tek erlerle sarılsın Kalleşlerin her yeri lime lime yarılsın Dalgalansın bayrağım parlasın ay yıldızı Rengi de kan rengidir alev gibi kırmızı Yakar nârında ona el uzatan haksızı İndirtmeyiz onu biz versek de canımızı Bir bütündür bu vatan kalacak hep pâyidar
Hâine edeceğiz biz bütün dünyâyı dar Olmuştur milletime bu yurt vefâlı bir yâr Vermeyiz bu vatanı atamızdan yâdigâr
|