![]() |
|
|||||||
| Üyelerimizin Çalışmaları Kendinize ait resimli şiirleri yayınlayabilirsiniz. |
Üyelerimizin Çalışmaları icinde gözlerime bak ve kaçırma gözlerini:):) konusu , gözlerime bak ve kaçırma gözlerini yüregimdeki sevgiye bak... engin denizler kadar çoşkulu degilmi hanid erdin ya ben gözlerine bakmadan sevemen kimseyi o zman gözlerime iyice bakk sakın kaçırma gözlerini gözleirmden, ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
![]()
|
![]() gözlerime bak ve kaçırma gözlerini
yüregimdeki sevgiye bak... engin denizler kadar çoşkulu degilmi hanid erdin ya ben gözlerine bakmadan sevemen kimseyi o zman gözlerime iyice bakk sakın kaçırma gözlerini gözleirmden, korkma aşkık olmazsın sen olamazsın çünkü... sende yok bendeki mangal gibi yürek s sen yalan aşkların yalan kahramanı ben ise sevgi diyarının yürekli kadınıyım şimdi gözlerime iyice bak ve kaçırma gözlerini gözlerimden... | ||
|
|
|
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| bak, gözlerime, gözlerini, kaçırma |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|