![]() |
|
|||||||
| T,U,V Şairlerimiz isimlerine göre sıralanmıştır... |
T,U,V icinde Gönlüme Bir Yıldız Kaydı konusu , Gönlüme Bir Yıldız Kaydı Bu gece uykumu böldüm bölüştüm seninle gecenin tam yarısı Penceremden gökyüzüne ve yıldızlara daldım Bir yıldız kaydı o anda sanki uykuma inat Derler ya yıldız kaymaya ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
Misafir
|
Gönlüme Bir Yıldız Kaydı
Bu gece uykumu böldüm bölüştüm seninle gecenin tam yarısı Penceremden gökyüzüne ve yıldızlara daldım Bir yıldız kaydı o anda sanki uykuma inat Derler ya yıldız kaymaya görsün bir dilek tutmalısın içinden Bende seni tuttum içimden tam gögsümün sol köşesinden Aslında anlatılmaz tutulan dilekler, umut edilenler ve beklenenler Ama olsun anlatmasamda yaşayacaktın dileklerimi dilediklerimi, Seni tuttum diyorum içimden seni, Gözlerini, ellerini, yüregini, Yaşayacagın uzun yılları tuttum ikimiz için, Bir bugün çizdim dünden daha sıcak, Bir yarın çizdim yarından çok daha uzak, Bir gelecek diyorum gelmiş olup devam edecek, İçimden tutuyorum bütün dileklerimi geceden yarına, Yarına bakıyorum penceremden, Gece karanlık olsada aydın gözle görüyorum yarınımı, yarınımızı Ve karanlıkta kaldığım tüm korkularımı yenmek istiyorum seninle, Ki pembe hayallerde kurmuyorum kendimce, Sadece siyahın içinde beyazlar değil, Beyazın içinde karalar olsun istiyorum, acısız tatlı olmaz misali, Küçük bir dilek tuttum bu gece içimden, İçimde yeşersin, büyüsün büyüdükçe beni de aşsın diye. Seni diledim bu gece gökyüzünden, Ama unutma tüm bu olanlar ve olacaklar sadece senin yüzünden... Tolga ŞAHBAZ | ||
|
|
İsimli üyenin mesajına2 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
cerpyl (08-16-2008), YORGUN YÜREK (08-17-2008) |
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
|
|
#2 | ||
|
Moderatör