![]() |
|
|||||||
| T,U,V Şairlerimiz isimlerine göre sıralanmıştır... |
T,U,V icinde YARALIMELEK/Tayfun Kose konusu , Yarali Melek Hayata adim atar atmaz, dunya´ya bir melek olarak geldim Hayat ilerledikçe, degerli melegi herkesin hizmetine serdim Insanlara butun guzelliklerimi sundum Durust oldum, guven verdim Bana karsi yapilan çirkefliklere ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
Misafir
|
Yarali Melek Hayata adim atar atmaz, dunya´ya bir melek olarak geldim Hayat ilerledikçe, degerli melegi herkesin hizmetine serdim Insanlara butun guzelliklerimi sundum Durust oldum, guven verdim Bana karsi yapilan çirkefliklere tanik oldum Çirkef dolu insanlar benim en buyuk derdim Ask hikayelerini okudum, izledim, ogrendim Bana kizlarin birer melek olduklarini soylediler Aski bulmak icin yilmadim cabaladim direndim Megerse bu yalan hikayesine inanan TEK bendim Yalnizligin acisini bir ben bilirim karanligin derinliginde yapayalniz gecelerde Allah´a dua ederim,bitsin bu iskenceler derim Dilerim son bulur benim acilarim yalan nimetlerde Birzamanlar MELEK olarak dunya´ya geldim Acimasiz dunya´da acimasiz insanlar tarafindan hirpalandim Bu dunya´yi bir MELEK icin cehennem bildim Yalan, Bencil ve Sert bir dunya, bu kanaata vardim Yolun yarisina geldim, tecrubeler edindim Gereginde sert, gereginde tatli olabilmeyi ogrendim Kendimden olumsuz birsey kaybetmedim Sadece lekelendim, ama O melek hala benim Tayfun Kose | ||
|
İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
YORGUN YÜREK (08-16-2008) |
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
|
|
#2 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Yalnizligin acisini bir ben bilirim
karanligin derinliginde yapayalniz gecelerde Allah´a dua ederim,bitsin bu iskenceler derim Dilerim son bulur benim acilarim yalan nimetlerde
|
|
YORGUN YÜREK İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| kose, yaralimelek or tayfun |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| GÜZEL BİR SÖZ |