![]() |
|
|||||||
| T,U,V Şairlerimiz isimlerine göre sıralanmıştır... |
T,U,V icinde Aklıma Sen Gelende konusu , Aklıma Sen Gelende Dağlar yerinden oynar, aklıma sen düşende. Sular derinden kaynar, ruhumda sen pişende. Düşüncem derin olur, beynime sen gelende. Uzaklar yakın olur, gönlümü sen bilende. Dünya cennete döner, ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
Misafir
|
Aklıma Sen Gelende Dağlar yerinden oynar, aklıma sen düşende. Sular derinden kaynar, ruhumda sen pişende. Düşüncem derin olur, beynime sen gelende. Uzaklar yakın olur, gönlümü sen bilende. Dünya cennete döner, yüzüme sen gülünde. Cehennem narı söner, aşkımdan sen ölende. Güneş yeniden doğar, işaret sen edende. Karanlık beni boğar, bırakıp sen gidende. Leyla’nın adı vardır, cefayı sen çekende. Aşkın feryadı vardır, tohumu sen ekende. Mecnun’u ben sollarım, aklıma sen girende. Sana canı yollarım, öğüdü sen verende. Volkan gibi patlarım, pimimi sen çekende. Tüm dünyayı kaplarım, lavımı sen ekende. Kalbim yerinden çıkar, aklıma sen gelende. Mutluluk yaşım akar, yüzüme sen gülende. 10.06.2007 Tarık TORUN CEVHERDEN GERDANLIKLAR 'Sana, Bana, Ona' | ||
|
İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
ORYoDa (08-07-2008) |
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
|
|
#2 | ||
|
|
Volkan gibi patlarım, pimimi sen çekende.
Kalbim yerinden çıkar, aklıma sen gelende. çok güzelmiş ablam paylaşım ıcın teşekkürler
Kimi bekliyorsunda bakarsın ardında Demezlermi adama sen bir gurursuzu sevmedinki güzelim ki gelsin ardından O asilce sevdi ve asilce gitti Yaptığını cekeceğinden kuşkunmu vardıda şimdi elem içinde ağlarsın Görünen köy misali varmı ki gerek klavuza Şimdi yerli yersiz ağlma vaktidir Çevrene ne yapacağım diye sorma vaktidir Alacağın cevabı ben söyleleyim güzelim ‘BİLMİYORUM’ diyecekler Kimin gücü yeterki zamanı geri çevirmeye Öyleyse sen sadece susmayı dene İlk gittiğin gibi Güçlü sansınlar seni bu beni daha mutlu eder Bir çaresizimi sevmişim dememem için Sen öyle olmasanda ve ben gitsemde sen güçlüymüş gibi yap Şimdi hoşça kal deme zamanı ama sen hoşça kalmayı bile hak etmiyorsun Sevmenin ve sevilmenin hakkını verebilenindir o Sana söylenecek son bir sözüm var Bu ömrü sevgiye hasret bir mecnun misali yaşaman dileğiyle | ||
|
|
|
ORYoDa İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| aklıma, gelende, sen |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|