![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Albümler | Bloglar | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
asdasd NİCKLİ KULLANICI SITEDE HACK CALISMASI YAPMAYA KALKTIGI ICIN SURESIZ UZAKLASTIRILMISTIR
ulusoy forum ıcındekı tutumu ve sozlerı, yuzunden forumdan uzaklastırılmıstır ebruli kendi isteği üzerine kaydı silinmiştir gokhanze kullanıcı isimli uye forum üyelerini özel mesajla rahatsız etmesinden dolayı yonetım tarafından 1 ay sure ile forumdan uzaklastırılmıstır vefasız kısı oldugundan sıteden uzaklastırıldı ALİHAN isimli üye uygunsuz mesaj sebebi ile bir hafta forumdan uzaklaştırılmıştır yanangun ısımlı kullanıcı forumdan yasaklanmıstır saygılarımla
"Söylesem tesiri yok; Sussam Gönül razı değil..." fuzuli Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları Boşuna bakma paspasın altına. Anahtar orda degil; anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim Tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye.. © şafak!!! ™
Konu YORGUN YÜREK tarafından (01-11-2008 Saat 07:26 ) değiştirilmiştir.. | ||
|
|
|
|
#2 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
MuCiZe isimli üye, yazmış olduğu küfürlü, aşağılayıcı ve tehdit içerir mesajından dolayı, site kurucumuz tarafından BAN lanmıştır. Bilgilerinize...
banada 2 kere öm attı ama ben pez fazla dikkate almadım çünkü gelen her mesaja cvp vermeye kalksam onlardan farkım kalmaz tabiki yapılan büyük bir saygısızlıkdır.. dogru karar sayın yöneticim.. saygılarımla... yaralı_gönül gökhan isimli uye gülüm ismi ile kaydoldugu ıcın ve konuları uygun yerde açmadığı için tarafımdan yasaklanmıştır yönetim oryoda 1234567z üye ismi forum kurallarına uymadığı için yasaklanmıştır SERKAN25 üyeleri rahatsız etmek ve forum kurallarına uymadığı için yasaklanmıştır süresiz.. sanalda1numara.com aile sıcaklığında bir mekandır hiçkimsenin saygısızlık yapmasına izin verilmez.. diğer üyeleri rahatsız etmesine izin verilmez.. saygılarımla mehmetcivaz forum üyesinin profil alanına yazdıgı mesaj yuzunden yasaklanmıstır safakuygur eeeeeeee nickli üye site kurallarına uygun olmayan isimle kaydolduğu için 7 gün uzaklaştırılmıştır. blckhckr ve akrepcocuk nickli üyelerimiz birden fazla üyelik aldığı için bu nickleri süresiz olarak tarafımdan banlanmıştır. Diğer nickleri blckhckr43 ve akrepcocuk33 bilgilerinize sunarım. polatfbmit nickli üye, üye profillerine yazdığı mesajlardan dolayı, tarafımdan süresiz olarak banlanmıştır 000000 site kurallarına uymaması sebebi ile suresiz banlanmıştır saygılarımla uuu isimli üye forum kurallarına uymadığı (uygun isim) için forumdan yasaklanmıştır saygılarımla adem_can_adem nickli üye; siteye hakaret etmek, üye profillerine rahatsız edici mesaj yazmaktan dolayı tarafımca süresiz olarak lanmıştır.[Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için TıKlaYıN...] isimli üye bayan üyelerimizi rahatsız etmesi sebebi ile forumdan süresiz uzaklaştırılmıştır DİKKAT: SANALDA1NUMARA.COM un kurullarını ve ilkemizin saygı oldugunu hiçbir üyemiz unutmasın SAYGISIZLIĞA asla izin vermem... aaaa üye kurallarına uymadı içi tarafımca süresiz uzaklaştırlmıştır sayglarla [Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için TıKlaYıN...] geçersiz isim ve mail adresi ile üye olmak sureklı banlandı addspy nickli üyemiz site yöneticine hakaret, saygısız davranıştan dolayı banlanmıştır delici90 forum içerisinde kufurlu konusma suresız yasaklandı sexdelisi_3535 nıclı uye banlanmıstır sebep: sitemizin bu dusuncedekı ınsanlarla işi olmaz ona uygun forumlar vardır oraya gıder... SSSS nickli üye geçersiz isimle kaydolduğu için tarafımca banlanmıştır. [Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için TıKlaYıN...] gecersiz isim ile uye olmak suresız ban forumstick uyarılmasına ragmen reklam yayını yaptıgı ıcın ban
"Söylesem tesiri yok; Sussam Gönül razı değil..." fuzuli Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları Boşuna bakma paspasın altına. Anahtar orda degil; anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim Tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye.. © şafak!!! ™
Konu YORGUN YÜREK tarafından (06-26-2008 Saat 18:08 ) değiştirilmiştir.. | ||
|
|
|
|
#3 | ||
|
|
5555 uye ismi ile kaydolan kullanıcı suddenly ismi ile değiştirilmiş ve kurallara uymadığı için banlanmıştır
Gözlerin Yağmur Biriktiren Bulut Dokunsan Ağların Sokulsan Yanarım Ne Olur Sus Bir Şey Söyleme Bilirsin Her Sözüne Kanarım ![]() youtube yi izlemenin yolu burda buyrun [Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için TıKlaYıN...] | ||
|
|
|
|
#4 | ||
|
|
rghtfhtfhf
kullanıcısı kurallar gergı tarafımdan foruma yasaklanmıstır
Gözlerin Yağmur Biriktiren Bulut Dokunsan Ağların Sokulsan Yanarım Ne Olur Sus Bir Şey Söyleme Bilirsin Her Sözüne Kanarım ![]() youtube yi izlemenin yolu burda buyrun [Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için TıKlaYıN...] | ||
|
|
|
|
#5 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
[Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için TıKlaYıN...] isimli üye TÜRKİYE CUMHURİYETİ BAŞBAKANI hakkında karalayıcı kelimeler kullanmak hakaret etmek ve insanlarımızı illere bolgelere dusuncelere gore kutuplamak. kın nefret ve bolucuk ıcerıklı soylemlerde bulunmak sebebı ıle once uyarılmıs ardından sozlerıne devam etmesı ıle sıteden uzaklastırılmıstır
delıller olmadan bu sıtede konusmak yasak delılınız varsa konusun
| ||
|
|
|
|
#6 | ||
|
Süper Moderatör
|
ijkl182 geçersiz ism ve üye kaydı oldugu için süresiz ban
![]() sustum..sustum...sustum... ...yoruldum,çok yoruldum...yüreğim imza taşımaz oldu... ... σуυη¢αкℓαяı вıяαкıρ уüяєкℓєяℓє σуηαуαℓı,σуυηℓαяıη α∂ı "αşк" кαℓ∂ı...вєηѕє çσ¢υк.../.уα υмυтℓαя∂α вιтєяѕє.../ ![]() | ||
|
|
|
|
#7 | ||
|
Banlı
|
''kanarya '' nickli üye tarafımdan ''siteniz özenti hepinizi banlıyorum bu yüzden ben birşeye baka bilmek için üye oldum baktımki hemen hemen benim fanı oldugum sitenin aynısı bu yüzden hepinizi banlıyorum burdans,da sesleniyorum sitee yönetimi cesaretin varsa sitenizi düzeltin tamamen özentisiniz '' mesajı nedeniyle süresiz olarak banlanmıştır..
Konu gelincik tarafından (06-07-2008 Saat 12:50 ) değiştirilmiştir.. | ||
|
|
|
gelincik İsimli üyenin mesajına2 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
|
|
#9 | ||
|
|
jasho tarafımdan aynı maıl adresı ıle baska nıcklerle kaydolma sebebı ıle suresız banlanmıstır
|
|
|
|
#10 | ||
|
ŞİİR PERİSİ
|
korayser adlı üye
Defalarca uyarılmasına rağmen, İmzasındaki site reklamı nedeniyle 1 ay uzaklaştırılmıştır. ...........
![]() Konu S€ssiz P€ri tarafından (08-30-2008 Saat 16:22 ) değiştirilmiştir.. | ||
|
|
|
S€ssiz P€ri İsimli üyenin mesajına2 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
YaKoJJaN (06-29-2008),
YORGUN YÜREK (06-26-2008)
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| banlanan , duyurulmasi , Üyelerİn |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |