![]() | ![]() | ![]() |
![]() | ![]() |
| |||||||
| Sözlerin Devamını Getir Üstteki sözün devamını getirin |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| | Hani garip bir his ile kulagını kapının ziline verirsin. Yıllar vız gelir sana, sende bir ışık vardır. Gözlerin pencereden bakar belki gelir diye. Bir bekleyiş. Duyguların yoğundur. Bin pişmanlık duyarsın. Affedermi acaba. Ağlarsam duyarmı hıçkırıklarımı. Gecen yılların anısına dönüp bakarmı geriye. Kanayan yaramdan bir damla düşermi bahçesine. Ümitsiz ama ,düşler diyarında gezersin ya. Yıldızlar bile sana küsmüştür. Geceler mum ışığı gibi dolunayı gizler senden. Çaresiz ama bekleyiş içinde . İşte oyle bir günümdeyim |
| |
| | #2 |
| | karmakarış duygular içinde suspus olmuş bir halde varlık yokluk arasında öyle bir günümdeyim ki... |
| |
| | #3 |
| | ölümle kalım arasında uçurumun kenarında yanlızlıklar deryasında çaresizliğin ortasında öyle bir günümdeyim... |
| |
| | #4 |
| | bıraktım kendımı oyle bır gun beklıyorum kı mutluluk dogsun kucaklarımda |
| |
| | #5 |
| | öyle bir günümdeyimki ölüm bile gelse engel olamam... |
| |
| | #6 |
| | Hani olur ya,bardaktan bosalircasina akmak ister gozler, Hani olur ya nereye baksan yüregin hüzün besler, Hani olur ya insan haykirmak ister Iste öyle bir andayim ki; Nefes alamiyorum sanki. En sevdigim aynalar bile göstermez yüzümü Dalarim düsüncelere anlatamam hüznümü. Gözlerim aglar,yüregim aglar ben aglarim. Iste öyle bir andayim ki; Gece susar,gün susar ben susarim. Dayanamiyorum,tükeniyorum sanki. Iste oyle bir andayim simdi. |
| |
| | #7 |
| | tesekkur ederım |
| |
| | #8 |
| | İçimde buzdan bir duvar Ruhum daralıyor Sel akar kum kalır geriye Okyanuslardaki kum taneleri kadar Yaralı bu kalbim İşte öyle bir gün bugün |
| |
| | #9 |
| | Dedim ya Bu gün, Yine hüzünlüyüm işte, Benimki , kendince isyan Kendince delilenme Özür diliyorum hayattan , Özür diliyorum kendimden, Yeterince güçlü kalamadım Özür diliyorum herkesten... |
| |
| | #10 |
| | bu güne alştım nasılsa olacak akşam. yarın ne yapacağım? asıl yarın kopacak kıyamet Öyle bir haldeyim işte Yarını düşündüğüm Islı,kaygılı Ve acılı bir gündeyim..... |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| bir , günümdeyimya , siz , öyle |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|