![]() |
|
|
#1 | ||
|
Misafir
|
Aklıma düşme
Bu saatte çekemem yokluğunu Şimdi kara gözlerin gelir geçer içimden Öleceğimden korkarım Ne zaman gözlerine dakika saysam Ve bakışlarından yaprak düşürsem Duvarda saat Fikrimde takvim olursun Aklıma düşme Bu saatte çekemem yokluğunu Adın düğümlenir boğazıma Susacağımdan korkarım... | ||
|
|
|
#3 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
tesekkur ederım cok guzel
"Söylesem tesiri yok; Sussam Gönül razı değil..." fuzuli Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları Boşuna bakma paspasın altına. Anahtar orda degil; anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim Tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye.. © şafak!!! ™
| ||
|
|
|
|
|
#6 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
aklıma dusme
"Söylesem tesiri yok; Sussam Gönül razı değil..." fuzuli Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları Boşuna bakma paspasın altına. Anahtar orda degil; anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim Tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye.. © şafak!!! ™
| ||
|
|
|
|
|
#8 | ||
![]()
|
Kaderde senden ayrı düşmekde varmış
Doğrusu bunu hiç düşünmemiştim.. Seni tanımadan Hele seni böyle deli divane sevmeden Yalnızlık güzeldir diyordum Al başını, kaç bu şehirden Ufukta bir çizgi gibi gördüğün dağlara Rüzgarın iyot kokularını taşıdığı denizlere git Git gidebildiğin yere git diyordum Aklıma düşme diyordum Oysa ki, senden kaçılmazmış Yokluğuna bir gün bile dayanılmazmış. Bilmiyordum. | ||
|
|
|
|
|
#9 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
hıc cıkmadınkı aklıma dusesın
sen benım yaban gulum koklanmamıs cıcegım ıdın
| ||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| aklıma , düşme |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|