![]() |
|
|
#21 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
Ne ilk,
Ne de son, Hiç bir bölümü yok hayatın. Olmayacak hikayelerin de, Gönderilen ve gönderileceklerin de. Şimdi gereken, Ve gerektiği için söylenen, Söylenmesi gerektiği için söylenen, Tek bir söz söyleyeceğim; Ve bu gercek Ve bu son; ELVEDA
"Söylesem tesiri yok; Sussam Gönül razı değil..." fuzuli Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları Boşuna bakma paspasın altına. Anahtar orda degil; anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim Tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye.. © şafak!!! ™
| ||
|
|
|
|
|
#22 | ||
![]()
|
Öldürecektim seni bende ;kendimde o gücü bulabilseydim eğer...
Sindiremeyecektim senden kalanları benden uzak mezarlara koymaya!!Diyar diyar dolaşıp yine içime gömecektim seni en sonunda...elveda diyecektim... ”Ben demiştim” diyenlere, üzüntümü belli etmemek için kuşandığım, mekanik tebessümlerimin ardındaki yaşlarla sulayacaktım taze mezar toprağına ektiğim çiçekleri... Ama ben seni içimde öldürmeye kıyamadım.... | ||
|
|
|
|
|
#23 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
Mavi bir kazak vardı üzerinde sana yakışan
Gözlerin güzelliğini kainata sunardı Dağ gibi büyüdü şimdiden hasretin Sen giderken bana çığlığın kalırdı
"Söylesem tesiri yok; Sussam Gönül razı değil..." fuzuli Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları Boşuna bakma paspasın altına. Anahtar orda degil; anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim Tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye.. © şafak!!! ™
| ||
|
|
|
|
|
#25 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
Bu zamansız ayrılığa bulutlar bile ağladı
Kirpiklerinde sevdiğim koca baharı taşırdı Rüzgar aldı beni daldan dala savurdu Sen giderken bana tozun toprağın kalırdı
| ||
|
|
|
|
|
#27 | ||
![]()
|
GüLüm biLiyorum.
Zamansız bir sevda gibi, Bizde daha kendimizi biLmeden, ßu sevdaya yuvarlandık işte. SeneLeri öyLe hoyratça harcadık. Ardımıza işte bu satırLarı bıraktık! Sevmedik mi? DeLicesine sevdik..
|
|
|
|
#29 | ||
|
VURGUN BİR SEVDA
|
elvedalara alısmadı bu yurek
çaresiz kaldıgında isyan ettiğinde zindan kadar acı geldiğinde hayat elvada demedi bu yürek
|
|
|
#30 | ||
|
Moderatör
|
sus
çözme mührünü dudağının gidişime sessizce ağla kilitleme gönlünü aşka bu son elvedam sana
|