| | #1 |
| | SENSİZ Sensizliğin nadasındayım Tıpkı o sarkı gibi Sensizliğin yamacındayım Tıpkı bu siir gibi Çıkmaz bir sokoktayım Ölmüs bir vucut gibi Soluksuz bir kuş gibi Sensiz... Yalnız... Ve en büyük çaresizlik gibiyim Yokluğun olmus derin bir yara Sessiz sessiz kanar gibi bazen O zaman ağlarım iste Sensiz... Yalnız... Ve çaresiz... Artık çıkmaz sokaklar bitmistir Nefesimi tutmaktayım yine Yüreğimdeki kuş çırpınıyor Sevdiğim nerede Yine ağlıyorum işte Yine ölüyorum... Sensiz... Yalnız, yapayalnız... özge durmaz Konu __i L K E r__ tarafından (10-16-2007 Saat 19:10 ) değiştirilmiştir.. |
| |
| | #2 |
| | yüreğine sağlık özge süper bi şiir |
| |
| | #3 |
| | Nefesimi tutmaktayım yine bir berduş gece birde sensizlik hani kaybedilmiş yanları olurya varlığın işte kayıplarımın ismide sen oldun.... yüreğine sağlık kardeşim bir dörtlük ile eşlik etmek istedim Konu YORGUN YÜREK tarafından (10-16-2007 Saat 18:00 ) değiştirilmiştir.. |
| |
| | #4 |
| | SESVER Sensizlik uzaksa bana Bu kim İçimde bir umman olan Bu çocuk kim Sen söyle hadi Uzakta olan kim Kalbim iki misli atarken Bu yüreğimdeki kim Sen misin ey cocuk Sesver hadi sesver de Herkes duysun yalnız olan kim özge durmaz Konu __i L K E r__ tarafından (10-18-2007 Saat 21:52 ) değiştirilmiştir.. |
| |
| | #5 |
| | seviyorum ya bir esrarengiz bu gün hava yıldız yok, ay yok ben göremiyorum ya da sen yoksun ya yanımda bir esrarengiz dünya duymuyorum annemi dalıyorum ara sıra dedim ya esrarengiz bende hava kaçışlarım var bazen uzaklara çok uzaklara güzel olan adalara özge durmaz |
| |
| | #6 |
| | özge yüreğine sağlık ![]() |
| |
| | #7 |
| | yüregine saglık özge |
| |
| | #8 |
| | Köşebaşı yine bekliyorum çaresiz kösebasinda gelmediğin an bir ürperti bir heyecan şimdi kösebası boş ne sen ne ben yeni asıklar takılmıyor kösebaşına arar oldum seni beni kösebaşında sen beklerisin çantanla ben kosa kosa gelirim sapkamla hepsi eskidi artık köşebaşı da ... özge durmaz |
| |
| | #9 |
| | yüreğine sağlık çok güzel bir şiir |
| |
| | #10 |
| | yüregine saglık ![]() ![]() |
| |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| nedenn , sensiz |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Bu can sensiz olamaz | Gece_perisi | AŞK'A DAİR FLASHLAR ve SLAYTLAR | 3 | 08-16-2008 09:29 |
| sensiz | gül35 | Aşk | 3 | 04-03-2008 17:47 |
| sensiz kaldım | yaralı_gönül | Aşk | 0 | 02-29-2008 16:01 |
| Sensiz | gül35 | Meçhul Şiirler | 0 | 01-29-2008 14:23 |
| sensiz bu ilk günüm | YORGUN YÜREK | Yalnızlık ve Ayrılık | 0 | 12-14-2007 17:11 |