![]() |
| | #1 (permalink) |
| | Uyanmadın hala Bense hiç yatmadım Uykusuzluktan değil Seni düşünmekten Yataktayım hala Bir umut gözlerimi kapatabilmek Uzanmış bekliyorum aramani Senin gözlerin açıksa bile hala yatıyorsun Titriyor ellerim Kalp atışlarımı hissediyorum Yüreğim aç ben çaresiz Şimdi öğreniyorum gurbeti Sevdiğinden uzakta çaresizlikmiş Gurbet ne kadar yormuş beni Gözlerim kapanıyor… Sen yatıyorsun… Ben ölüyorum… |
| |
| peace İsimli üyenin mesajına4 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
| | #6 (permalink) |
| | Bir sigara bir sigara daha olmadıı Olmadı yine güneş doğmadı Yine güneşle yatacağım Uyandığımda yine gece mi olacak Ama korkmuyorum savaşıyorum Güneşle uyanacak Kuşların şarkılarıyla… Yapraklar dans edecek Kahvaltımı yapacağım Karşımda sen güneşim olacaksın Gözlerinle besleneceğim Ellerin ellerimde Ve uzanacağım yanına Yüreğim yüreğinde… |
| |
| | #8 (permalink) |
| | Güneş camımdan içeri giriyor Uyanıyorum;gözlerim nemli Yazın ateşinde üşüyorum Sarılacağım ama senn yoksun… Artık dışarıdayım… Yürüyorum çiçekler içinde Gülüm oluyorsun, İçime çekiyorum kokunu Menekşem oluyorsun, Dokunuyorum sen gibi,öpüyorum narince, Kuşlar fısıldıyor aşk şarkılarını Günnn bitmiyor… Aldığım her nefeste sen Suyum sen Aşım sen… Artık akşam oluyor Eve giriyorum ayışığı vuruyor penceremden içeri camım açık elimi uzatıyorum yıldızlara sen diye GÖRÜYORUM AMA DOKUNAMIYORUM… YANLIZIM YÜREĞİM BİLE SENİNLE AĞLIYORUM HAYKIRIYORUM BENİ BENİİİ BENSİZ SENSİZ BIRAKTIN DİYE Gözlerim kapanıyor Şimdi seninleyim Sonsuza ama sabaha kadar |
| |
| | #9 (permalink) |
| | Ay küsmüş Yıldızlar sönük Geceler uzunnnnn Artık uyku tutmuyor gözüm Uyanmanı bekliyor güneşim Sabah olsun istiyor yüreğim Gece küsmüş Barış üzgün Sensiz ben! Irmakta susuz Çölde güneşsiz Gecelerin içinde çaresiz Sahilde izliyorum semayı Gözümde ki damlalar Ay ışığı ile inci oluyor Sana hediyem incilerim Yatıyorsun!!! Hayallerimde sen Gerçeğimde sen |
| |
| | #10 (permalink) |
| | ve bir gün öleceğim adını unuttuğun birmezarım olacak yerini bilmeyeceksin dokunamayacaksın gözyaşların buluşamayacak özümle üzülemeyeceksin yanında hayallerimiz olmayacak ben olmayacağım.. sen yanlız olacaksın ben.. yanlız olmayacağım gözyaşlarımla besleyeceğim kanımla besleyeceğim hergün seni yaşayacağım çünkü... hayallerimi... umutlarımı... ve seni... bugün... yüreğime gömdüm |
| |
| peace İsimli üyenin mesajına3 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |