![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Albümler | Bloglar | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
![]()
|
Yagmurlu bir gün
Kapına geldiğimi düşün Gözlerine bakıp seni sevdiğimi söyledigimi düşün Düşünkİ ela ğözlüm Yağmur tanelerinin Saçlarının uçlarına düştüğünü İşte ben o yağmur taneleriyim. Bir akşam üstü Kaldır başınıda bak Güneşin battığı yere değilde Dogdugu yere Beni göreceksin Çünkü ben güneşin doguşuyla değil Batışıyla dogarım. Gündüzleri sana verdim Güleylen yeter Geceler benim olsun Seni gecelerimde kabullendim Bunu bileceksin Gözlerime bakıp Uykusuz oldugumu göreceksin Üzerimi koklayıp İçkimi içtin gene diyeceksin Bedenimin sen koktugunu Aşk koktugunu dert koktugunu Fark etmeyeceksin Sen busun ela gözlüm Bu olacaksın sanmaki hep gülecek Bir gün gelecek aglayacaksın gözlerinden kan İndiginde benim senin için ne çektigimi İşte o gün anlayacaksın..... suskun_şair
|
|
|
|
#3 | ||
|
|
burak sen mi yazdın şimdi bunu? sencede garip değilmi?
Gözlerin Yağmur Biriktiren Bulut Dokunsan Ağların Sokulsan Yanarım Ne Olur Sus Bir Şey Söyleme Bilirsin Her Sözüne Kanarım ![]() youtube yi izlemenin yolu burda buyrun [Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için TıKlaYıN...] | ||
|
|
|
|
|
#7 | ||
![]()
|
BİR GÜN GELİR SENDE ANLARSIN NE ÇEKTİGİMİ
KAN DOLUNCA GÖZLERİNE BİRGÜN GELİR SENDE ANLARSIN YANDIGINI ATEŞ BASINCA YÜREGİNE KALBİN KIRILIP YERE ATILINCA DUYGULARIN HAİNCE SATILINCA ANLARSIN GÜLÜM SENDE BENİ YALNIZ BAŞINA BIRAKILINCA BİR GÜN SEVİP SEVİLMEYİNCE SEVDANA KARŞILIK VERİLMEYİNCE ANLARSIN GÜLÜM SENDE BENİ BEKLETİLİPTE GELİNMEYİNCE SUSKUN_ŞAİR
|
|
|
#9 | ||
|
|
hımm ozaman tamam. çünkü 13 yaşında biri böyle şiirler yazamaz. emeğinize sağlık
Gözlerin Yağmur Biriktiren Bulut Dokunsan Ağların Sokulsan Yanarım Ne Olur Sus Bir Şey Söyleme Bilirsin Her Sözüne Kanarım ![]() youtube yi izlemenin yolu burda buyrun [Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için TıKlaYıN...] | ||
|
|
|