![]() |
|
|
#21 | ||
|
|
yalan bu dünya aslında. ama nefret etmek için sevmemeli, sevdiğinden nefret etmemeli insan her ne olursa olsun. Allaha havale etmek en iyisi. O en iyisini bilir çünkü. değerini anlayacak yüreği sevgi dolu nice insanlar çıkacaktır karşına, boş ver giden gider,kalan sağlar bizim
Gözlerin Yağmur Biriktiren Bulut Dokunsan Ağların Sokulsan Yanarım Ne Olur Sus Bir Şey Söyleme Bilirsin Her Sözüne Kanarım ![]() youtube yi izlemenin yolu burda buyrun [Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için TıKlaYıN...] | ||
|
|
|
|
|
#24 | ||
![]()
|
Boşa yıpratmaya çalışma zaten ben yıpranmışım
ağlatacam gözlerini deme ağlata ağlata ben o gözlerden kan damlatmışım seni seni sevmekle ben yanılmışım inanki canım seni sevdim dediğim gün kendimi kandırmışım bak yıllar geçti aradan nasıl braktın nasıl buldun beni kurtulamadım başımdaki bu karadan giderken kırık bir kalple bıraktın beni Şimdi gül diyorsun.nasıl güleyim ağlayan bir göz aılmış bir surat değilmiydi braktıgın sen hala gül diyorsun işte o en zor olanı yıllar önce sevdalıya asılmış donmuş bir yüz yıllar sonra gül demeylemi gülecek ha koparılmış bir gülü dalına tekrar tutturabilirmisin farzetki tutturdun o gül tekrar açarmı söyle gülüm bana yoktan var olmanın değil yoktan var olmanın sorusunu sorda onu anlatayım bak gülüm bir insan fakir dogup sonradan zengin olursa buna alışır değilmi ama bu insan zenğin doğmuş ve uzun bir süre zenğin yaşamışsa sonrada batıpta fakirleşmişse işte bu o adama koyar ve yüreğine bıçak gibi oturur işte benimkide öyle herzaman yanımdayken birden sebepsiz yere çekip gitmen beni yıprattı benim önceleri gülen yüzümü soldurdun yaş bilmeyen gözlerimden kan damlattın şimdi söyle bu hale getirdiğin birine hala*aynı soruyu soruyormusun sukun_şair DUYĞUSAL
|
|
|
#25 | ||
![]()
|
artık artık yazmıyacağım
atacağım gederli günleri seni unutacağım boş kalan yerini bir şekil de doldurup sana bir daha yalvarmıyacağım dert olmayacak yeni hayatımda ve sende yeni aşklarla doğacağım diger güne tıpkı gecede saklı güneşin gündüze hasreti gibi tertemiz doğacağım yani ne sen olacaksın nede hüzün son şiirim bu sana birdaha yazmayacağım almıyacağım bir daha elime mürekkebinde kan kullandığım kalemi dökmüyeceğim o kağıda bir daha senle geçirdiğim günlerimi bırakacağım o mey kokan biraneleri hatıralarını yakıp yırtacağım görmeyecek gözlerim resimlerini sileceğim beynimden sana kullandığım bir birinden güzel olan isimlerini çekeceğim kendimede bir format sıfırdan başlayacağım yaralarıma tuz basıp gülmeye çalışacağım unutacağım yüzünü hayatımdan yok sayacağım gönlümü ardına kadar açıp beni karşılıksız sevecek birine sunacagım sakın ki sanma senin gibi aşkımı geçici maddi degerlere satacagım unutmaki bu son şiirim seni birdaha kağıtta bile olsa anmayacağım suskun_şair 23/03/2008
|
|
|
#26 | ||
![]()
|
Bu Yazıda Hic Susmamışsın.
Suskun_Şair.
...En fazla "8" kez kaçabilirdin ölümden ...Bilk i "7" divele sultan olsan dahi ...Yerin "6" mekan olacak sana ...En fazla "5" metre kumaş götürebileceksin ...Kapatacaksin "4" açsanda gözünü ...Bu dünya "3" günlük dünya ...Azrailin yaninda "2" kat olup yalvarsanda nafile ...Elbet "1" gün öleceksin ...Işte o zaman herşey "0" dan başlayacak | ||
|
|
|
|
|
#27 | ||
![]()
|
seni çok seviyorumder
üç beş ay böyle gider gözüm senden başka görmüyor der sokakta gözü fincan gibi gezer biraz zaman sonra seni tepeden tırnağa süzer senin için emil ailesini ezer bu durumada senin yüzünden olduder evdeyim aşkım oturuyorum der oysaki mahalleyi komple gezer buğün şeytanlarımbağlı der küçük bir bahaneyle hepsini çözer ilk başlarda kendini sana yakıştırmaz habire kendini küçültür kendini ezer abuk subuk şeyler sezer ensonunda yollarınızı ayrıçizer KIZ MİLLETİ BÖYLEDİR ARKADAŞ ONLARIMEMNUN ETMEK GÖGE UZANAN FASULYE AĞACINA ÇIKMAK KADAR ZORDUR..... SUSKUN_ŞAİR
|
|
|
#28 | ||
|
Moderatör
|
Ona güvenipte verme aşkını
ateşlere atar dertsiz başını sellere döndürür akan yaşını gülerken ağlatır erkek milleti. Ne haline aldan ne gülüşüne ne bakışına kan ne gözlerine ayrılır anlatır seni ellere dillere düşürür erkek milleti sanmaki anlar o gönül derdini hasrete yar eder o ümitlerini pişmanlık doldurur seven kalbini gülerken ağlatır erkek milleti ![]()
|
|
|
cerpyl İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler: ![]() |
|
|
#29 | ||
|
VURGUN BİR SEVDA
|
Ona güvenipte verme aşkını
ateşlere atar dertsiz başını sellere döndürür akan yaşını gülerken ağlatır erkek milleti. harıkasın varya
|
|
filozof İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler: ![]() |
|
|
#30 | ||
|
Misafir
|
ilginç olmuş, atışma başlamış
![]() Bir tatlı sözüne, güler yüzüne
Kanma sakın seviyorum dediğine Bugün sever yatar dizine Yarın unutur sever başkasını Fazla mal göz çıkartmazdır felsefesi Biri yoksa vardır mutlaka yedeği Felfecir okur gözleri, ayakta uyutur seni Ne uslanmazdır erkek milleti Köprüyü geçene kadardır minneti İşi bittimi tanımaz seni Ne sevgi tanır ne sadakati Uslanmaz kırkına gelsede erkek milleti buda benden olsun Konu S€ssiz P€ri tarafından (08-14-2008 Saat 13:23 ) değiştirilmiştir.. | ||
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| adsız |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|