![]() |
| | #12 (permalink) |
| | ![]() SENİNLE ELELE HİÇ GEZMEK İSTERDİM KIRLARDA DOLAŞIP KOŞMAK İSTERDİM BERABER MEHTABA BAKMAK İSTERDİM NE KADAR GÜZELMİŞ HAYALLER KURMAK SENİNLE ELELE HİÇ GEZMEDİMKİ BERABER MEHTABA HİÇ BAKMADIMKİ AMA BEN SENİ HİÇ UNUTMADIMKİ NE KADAR GÜZELMİŞ HAYALLER KURMAK RUYALAR HAYALLER HEP DÜŞLER KURDUM YILLARCA PEŞİNDEN KOŞTURDUM DURDUM SEN BENİ DÜŞÜMDE KALBİMDEN VURDUN NE KADAR GÜZELMİŞ HAYALLER KURMAK SENİ BEN DÜĞÜNDE GELİN GÖRMÜŞTÜM TEL DUAĞIN SANA ÇOK YAKIŞMIŞTI BİR ANDA KENDİME BEN ÇOK GÜLMÜŞTÜM NE KADAR GÜZELMİŞ HAYALLER KURMAK YA KENDİMİ VURUR SENDEN VAZGEÇERİM YA SENİ VURUR KENDİMDEN VAZGEÇERİM BENİ BİLİRSİN GÜLÜM SEVDİMMİ ALLAHINA KADAR SİLDİMMİ TEK KALEMDE SİLERİM SUSKUN_ŞAİR |
| |
| | #16 (permalink) |
| | :canSeni böylesine bekliyorken [COLOR="[i]dilden degilde kalpden seviyorken [/color] [COLOR="[i]hasretle yolunu gözlüyorken[/color] [COLOR="[i]neden böyle yaptın lanet olsun[/color] [COLOR="[i]Aşkın acısını çektirmedinmi[/color] [COLOR="[i]Adını kalbime ektirmedinmi[/color] [COLOR="[i]Sevdim deyipde sevmedinmi[/color] [COLOR="[i]Kandırdın beni lanet olsun[/color] [COLOR="[i]Adını herdakka anmadımmı[/color] [COLOR="[i]Kaldedinde kalmadımmı[/color] [COLOR="[i]Ateş olup karşında yanmadımmı[/color] [COLOR="[i]Nasıl aşkmış lanet olsun[/color] [COLOR="[i] Peki sen......?[/color] [COLOR="[i]Yürekleri doldurmadınmı[/color] [COLOR="[i]Açan gülleri soldurmadınmöı[/color] [COLOR="[i]En önemlisi...[/color] [COLOR="[i]Beni kendine inandırmadınmı[/color] [COLOR="[i]Nasıl sevdim lanet olsun[/color] [COLOR="[i]SENİN AŞKIN YALAN İMİŞL [/color] [COLOR="[i]HEM YALAN HEM DOLAN İMİŞ[/color] [COLOR="[i]BASTIGIN YERLER SOLAR İMİŞ [/color] [COLOR="[i]BİLEMEDİM LANET OLSUN[/color] [COLOR=" suskun_şair [/color] [COLOR="[i]GÖKHAN KOŞMAZ...........[/color] Konu ORYoDa tarafından (09-26-2007 Saat 17:38 ) değiştirilmiştir.. |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| adsız |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|