![]() |
| | #14 (permalink) |
| | Kosup gelmek istiyorum sana. hayatin bu en kuytu kösesinden, sen ordasin, ASK orda, ISIK orda bagirmakta yüregim bir marti cigirtkanliginda özlemin icimde okyanusta dev dalga.... Kosup gelmek istiyorum sana... prangalar var imkansiz kaleler var her bir yanimda tutsakligi bedenimin özgür ruhumu yagmalamakta... Kosup gelmek istiyorum sana... icimde acitan yoklugununun dayanilmaz sancilari anlaman,hissetmen gerek yüregimin sana seslenisini seni özledigimi ... ve aslinda... bütün cikmazlarin sende bittigini... |
| |
| | #15 (permalink) |
| | İntihari düsündüm bir perşembe aksami tabancami dayasam kafama...ama olmazki ya zihnimizdeki anilarimiz...onlara neolacak? ben neyse anilarimiza KIYAMADIM... Bir ipmi dolasaydim boynuma,lakin öpmeni istedim ta o ipin bogdugu yerden öpme umuduna kiyamadim sana sevgi sözcüklerim hep oraya ugramisti,sana ulasmadan önce sözcüklere KIYAMADIM... Bir köprü üstündenmi atsam,parcalanirsa vücudum,ya elline tutmak özlemiyle yanan ellerim parcalanirsa neolacak? parmaklarimin arasinda sacinin telini hissederdim hep,bu hise KIYAMADIM... Bir kutu hapmi yutsam,sehirlerin en kuvetlisi bile,bilirsin yikamaz beni senin yiktigin gibi"ZALIM"... Bütün herseyi düsünemedin,düsündürtmedin sabaha kadar hep sen ciktin karsima,hayaline kiyamadim KIYAMADIM... |
| |
| | #16 (permalink) |
| | Ben alışılmamış bir insanım biliyorum Bir karanlıktır ben de pırıl pırıl zamanlar Mağrur kalbim her yerde asi ve yalnız Neyleyim umduğum gibi çıkmadı insanlar. Herkes bir şey aldı götürdü benden Dağıttım kaç yıl sevgilerimi cömertcesine Gözlerim bir vefa arar, arar da bulamaz Nicedir hasret kulaklarım bir dost sesine Bilirim, çoğu gün hüzünlüdür bakışlarım İçimde biri ağlar güldüğüm zaman bile Gömerken kalbime bütün arzularımı Yanarım yaşanmamış anıların özlemiyle Sevdiğim mahzun şarkılardır, hüzünlü resimler Garip akşamlarda yaşadığımı anlarım Çevremde kim varsa konuşur durmadan Ben hep bir heykel asaletiyle susarım. Gecenin bir yerinde teselliler biter de Dağıtır saçlarımı onun güzel elleri Kokusu rengi kalır ellerinin gecelerde Doğan gün uzaklardan getirir sevdiğimi... |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| yorgunyüreke |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|