![]() |
| | #1 (permalink) |
| | Bir adam vardı her sabah gözleri yaşlı uyanırdı Bir adam vardı yüreğinde cehennem ateşi taşırdı Bir adam vardı dostuna can katar Ve yine bu adam Yüreğindeki cehennem ateşinde Kaskatı demiri eritirdi Bir adam vardı yaşamış her yokluğu zorluğu Ama yılmamıştı Güneş hep doğmuştu Bir gün aynaya baktı Elleri gözleri yüzünü göremedi Gördüğü sadece bembeyaz bir boşluktu Sevdiği için ölebilir sevdiği için yaşayabilirdi Bir gün o büyük aşkı bitirdiler Ağladı ama pes etmedi Aşkında kendini kaybetti Ne yana baksa hep o hayalet Ya deli olacaktı ya yanacaktı Son kez beklediği gün son kez öldü Gelmedi diye defalarca kahroldu Üşüyen kalbinin kapılarını kapattı İçeride kalanlarla birlikte Ve kilitledi demir sürgülerle Kimse bulamasın diye de Üstünü sarmaşık gülleri ile donattı Sonradan gelenlere sadece koklamak kaldı Bu sarmaşık güllerini |
| |
| | #5 (permalink) |
| | Yokluk Ne kadar sürecek bu böyle? Ne zamana kadar seveceğim seni? Mahkum muyum sana; her gördüğümde, İçimin ezilmesine, dilimin tutulmasına? Alışamadım hala yokluğuna, Nefes bile alamıyorum, Öyle işliyorsun işte damarlarıma... Şuan haberin bile yok oysa Her an karşında olduğumdan, Ama inan, İnan gözlerim açık gidecek Bir kez olsun sana doya doya bakamazsam... Nedense hiç bakamadım sana şöyle Karşımda olduğunda bile... Kimbilir, belki gurur, belki umutsuzluk Belki belki de utanıyordum Şu bitmeyen sevdamdan... Susmam gerekti, sustum çoğu zaman. Başımı önüme eğdim, seni gördüğüm an Ki anlama sevgimi gözlerimden Alev alev, duman duman... Susmalarımda ara kendini, Buruk durmalarımda... Eğer günün birinde sana hiç çekinmeden, Sıkılmadan bakabilirsem, Rahat rahat seni seviyorumdur. Bil ki... Bil ki artık Yokumdur!... |
| |
| | #7 (permalink) |
| | Elveda Gel desem gelir misin kendi gönlünce Özledim deniz kokan gözlerini Özledim deli gibi seni Elveda dostum Elveda sana Elveda biten tükenen yarınlara Yaşlı gözlerle bakma ne olursun Bilirsin dayanamam gözyaşlarına Öyle çaresiz Öyle uzak bakmana Kalbimde yalnız bıraktığın Son bir sözle sana Elveda... NOT: Bu şiiri 3 sene önce yaşama veda eden arkadaşım yazmıştı :( |
| |