![]() |
|
|||||||
Sizin Şiirleriniz icinde Sarmaşik Gülleri konusu , uf çok kötü ya başın sagalsun ne denirki vadesi yetmiş...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#11 | ||
![]()
|
uf çok kötü ya başın sagalsun ne denirki vadesi yetmiş
![]() sustum..sustum...sustum... ...yoruldum,çok yoruldum...yüreğim imza taşımaz oldu... ... σуυη¢αкℓαяı вıяαкıρ уüяєкℓєяℓє σуηαуαℓı,σуυηℓαяıη α∂ı "αşк" кαℓ∂ı...вєηѕє çσ¢υк.../.уα υмυтℓαя∂α вιтєяѕє.../ ![]() | ||
|
|
|
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
|
|
#13 | ||
![]()
|
YA BEN SANA KENDIMI ANLATAMADIM
YADA SEN BENI ANLAMAYA CALIŞMADIN yA BEN COK FAZLA UZERINE GELDIM YADA SEN HEP BENDEN KACMAK ISTEDIN HER AN SENI DUSUNMEMIN HER YANIMDAN GECISINDE ARKANDAN SENI SEYRETMEMIN HER GULUSUNDE GOZLERININ ICINE DALIP GITMEMIN HER AKLIMA GELDIGINDE YUZUMUN GULUMSEMESININ HERKESE SENI ANLATMAMIN VE ANLATA ANLATA BITIREMEMEMIN HER NE YAPTIGINI BILMESEMDE MERAK ETMEMIN HER SOHBET EDISIMIZDE KARSINDA HEYACANDAN YORULMAMIN HER AN YANINDA OLMAK ISTEDIGIMDE UZAKTA OLMAMIN VEEEE HER AKLIMA DUSTUGUNDE GOZLERIMIN DOLMASININ BIR ANLAMI OLMALI BUTUN BUNLARIN BIR NEDENI OLMALI BUNLARIN ANLAMI SEN OLMALISIN BUNLARIN ANLAMI SANA OLAN SEVGIM OLMALI BUNLARIN ANLAMI ICIMDEKI CANIM OLMALI ASKIMIN ANLAMI HAYATI YASAMAK OLMALI SENI COK SEVIYORUM... | ||
|
|
|
|
|
#14 | |||||||||||||||||||||||||
![]()
|
teşekkürler çok güzl
![]() sustum..sustum...sustum... ...yoruldum,çok yoruldum...yüreğim imza taşımaz oldu... ... σуυη¢αкℓαяı вıяαкıρ уüяєкℓєяℓє σуηαуαℓı,σуυηℓαяıη α∂ı "αşк" кαℓ∂ı...вєηѕє çσ¢υк.../.уα υмυтℓαя∂α вιтєяѕє.../ ![]() | |||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#16 | ||
![]()
|
Aşk ikidir sevgi bir;
Aşk yalan,sevgi gerçektir. Aşk sudur,sevgi susuzluk. Bu yüzden sevgi hasrettir, Özlemektir,beklemektir. Asıl maharet: Susuzken suyu içmek değil Karşısına geçip seyretmektir. Aşk haykırmaktır,sevgi ağlamak; Aşk açmaktır,sevgi katlamak. Sevgi saklamaktır Yüreğini,gözlerini Ve de ellerini saklamak Bahar geldiğinde… Bir çiçeğe,yeşile,çimene Aşık olamazsın ama seversin. Arkadaşına aşık olamazsın Ama seversin. Toprağa fidanı aşkla değil Sevgiyle dikersin. Sevgi için ölünür,aşk öldürür. Aşk kıskançtır,nankördür Sevgiyi öldürür. Aşk Kabil’dir,sevgi Habil. Aşkla sevgi aslında kardeştir Babaları insandır,Adem’dir Aşk için şiirler yazarsın, Şarkılar yaparsın; Sevgiyi anlatamazsın. Çünkü yüreğine sığdıramazsın. Kalbini aşka kapatabilirsin Ama sevgiye kapatamazsın Sevgi gizli,aşk aşikardır. Yüz vermeyince unutursun Sen aşığım diye daha kendini kandır. Dedim ya sevgi gerçek,aşk yalandır. Dahası da var: Aşkın gözü kördür, Fazla naz aşık usandırır; Aşk oyun,aşık oyuncaktır. Sevgi ise yaşamdır,hakikattir. Aşk aceledir, Sevgi usul usul sabırlıdır. Acele işe hem şeytan karışır. Aşk ateşlidir Çünkü hastalıklıdır. Sevgi ılıktır Çünkü sağlıklıdır. Velhasıl bu iki kardeşin hikayesidir Aşka ve sevgiye dair… | ||
|
|
|
|
|
#19 | ||
![]()
|
Alışma bana,ne yapacağım belli olmaz, bugün varım, yarın birden yok olurum...
Dokunma bana, kapanmamış yaralarla doluyum, canımı acıtma bi yara da sen açma... Sevme beni, yoğun duygularımda kaybolursun, tutuştururum... İsteme beni, yasaklarla boğuşursun, engellerle doluyum... Çözmeye çalışma sakın, seninle karışır iyice kördüğüm olurum... Anlama beni, ben kendimi anlarım, ben böyle mutluyum... Aşkı yaşatmamı isteme asla, ben aşka yıllardır inanmıyorum... Güveniyorsan kendine inandır beni aşkın varlığına,sonucunda öyle bi aşk yaşatırım ki, vazgeçemezsin, tutkun olurum... Yıkabilirsen duvarlarımı, sakın bırakma beni, tüm tutkularım ve gücümün arkasında, hala minik bir çocuğum, büyütemezsen kaybolurum.. | ||
|
|
|