![]() | ![]() | ![]() |
![]() | ![]() |
| | #21 |
| | ![]() Yalnız seni sevdim... Yokluğa direnişi, açlığa göğüs gerişi Sevdim! … Tüm uğraşını Sevdim! … Cehâlete kızışını Seni sevdim… Sevdim! … Konuştuğun dili... Sevdim! … Tuttuğun yolu... Tepelerin ardında ki doğuşu yakındır Güneş’in diyen sözlerini... Sen! ...Kendini düşünmeyi bırak canım Biraz beni düşün... Ayakkabımdan çıkan parmaklarımı Pantolonumdan fırlamış dirseklerimi Beli eğilmiş babamızı Açlıktan nefesi kokan analarımızı Sıraları gözetleyen kardeşlerimizi düşün Beni değil! ... Bizleri düşün! ... Ve... Sen bir gün... Sana yeter diyen sesimizi düşün... Seni sevdim... Ben seni sevdim...Canım __________________ |
| |
| | #22 |
| | ![]() İYİ Kİ SEN VARSIN acımı dindirebilecek en keskin ilaç damağımda kalabilecek en farklı tatsın aklımı alabilecek en hoş rayiha yanımda olabilecek en büyük aşksın gönlüme düşebilecek en şirirn dert hayalimi süsleyebilecek en unutulmaz ansın yüreğimi yakabilecek en gür ateşcanıma katılabilecek en uymlu kansın kulağıma dolabilecek en yumusak ses karşıma cıkabilecek en iyi eşsin basıma gelebilecek en tatlı bela aşkıma tutulabilecek en sevimli cansın velhasıl şu fakir dünyamda İYİKİ SEN VARSIN.... Konu SuSKuN tarafından (05-16-2007 Saat 07:31 ) değiştirilmiştir.. |
| |
| | #23 |
| | ![]() Ne insanlar ne mekanlar özlemlere yetmiyor Başka sözler başka yüzler ödeşmeler bitmiyor Aşk oyunu ranzalarda düşler eskidi gitti Islığıma gömüyorum kalbimdeki sözleri __________________ |
| |
| | #24 |
| | teşekkürler |
| |
| | #25 |
| | bir gidiş bir bitiş..... teşkr |
| |
| | #26 |
| | iyiki varsın diyebileceğimiz birinin olması çok güzel .ama bide var olabilse... |
| |
| | #27 |
| | eline gönlüne sağlık teşekkürlre |
| |
| | #28 |
| | ben teşekkür ederim |
| |
| | #29 |
| | evet haklısın |
| |
| | #30 |
| | ben tşk ederim |