![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Albümler | Bloglar | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Radyo ve TV | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| | seni düşünüyorum yine pencereme damlayan gökyüzünün gözyaşlarıyla beraber gözümden bir kaç damla yaş akıyor sensizliğime yanımda olamayışına hüzünleniyorum içim acıyor seni göremeyince hep bir yanım buruk oluyor seni merak ediyorum o içinde kaybolduğum huzur bulduğum gözlerin kime bakıyor diyorum kendi kendime cewabı bilmiyorum çünkü yanımda yoksun..! seni öyle çok özledim ki tarif edilemez bir duygu bu yanımda olman için her şeyden wazgeçerim diyorumda bi kendimden geçemiorum… |
| |
| | #2 (permalink) |
| | Maziye bakıp hep ağlamaktan Anılarla avunup kalp dağlamaktan İnsanlara güvenip bel bağlamaktan Bıktım artık dayanamıyorum Nedenleri aramaktan Kendim ile hesaplaşmaktan El açıp yalvarmaktan Bıktım artık dayanamıyorum. İçinden geçtiğim felek çemberinin Bir türlü kapatamadığım kalp defterimin Çaresini bulmak için tüm dertlerimin Rüyasına yattım uyanamıyorum. İhtiyaç duyduğum o duyguların Hasretine düştüm dayanamıyorum Ne olursun Allahım duy feryadımı |
| |
| | #4 (permalink) |
| | Vakti geldi ayrılığın ne yapsak boş Kurtulamaz bu sevda bu amansız rüzgardan Anla beni geçmişteki günlerimiz Birer birer hayal oldu Birer birer yalan Gözlerindeki yaşı sil canım Beni burda bırak git Gereksiz artık anlamı yok sözlerin Bu aşk gömülmeli Oysa senle çok zamanlar paylaşırdık Acıları umutları hiç usanmadan Yüreğimde saklı kalan anılarla Gidiyorum bu şehirden sevdiğim hoşçakal Gözlerindeki yaşı sil canım Beni burda bırak git Gereksiz artık anlamı yok sözlerin Bu aşk gömülmeli HİÇ BİR AŞK VEDAYI HAKETMEZ AMA BİTECEKSE BİR VEDAYLA BİTMELİ |
| |
| | #5 (permalink) |
| | Herşey eskisi gibi yeniden başladı. Sana bitip tükenmeyen sevgim, Hasretinle hergün yanan yüreğim, Birkez daha seninle işte.. .......... Doğrumu yapıyoruz yoksa daha mı yanlış inan artık bende bilmiyorum..., birkez daha içimdesin kimsenin göremediği en derin köşemdesin, canımı acıtıyor.. korkutuyor beni bu sevda. paylaşamıyorum kimseyle sana olan duygularımı.. kimbilir,,, belkide gerçeklerden kaçtığımdandır.. sonu olmayacağını bile bile sevmek bir bilsen ne kadar zor kendimle bile paylaşamıyorum bu acı gerceği birtek elimde resmin kaldı her resmine baktığımda daha çok özlüyorum seni daha çok bağlanıyorum sana bakmaya doyamıyorum o güzel gözlerine ve dayanamıyorum artık.. sana olan hasretim gün geçtikçe büyüyor.. çok korkuyorum seni kaybetmekten tekrar aynı açıyla boğuşmaktan, güçüm kalmadı, caresizim bu sevda, yüreğimle girdiğim en büyük savaştı. bir yandan seni kaybetmek bir yandan sonsuza dek seninle olmak... karmaşık duygular içindeyim, bu savaşa yenik düşmeyeceğim bu yaralı yüreğime senin aşkın gerek beni caresiz, sensiz bırakma __________________ |
| |
| | #6 (permalink) |
| | -------------------------------------------------------------------------------- seni bukadar severken senden ayrılmak acı veriypr bana neden bu ayrılık neden ne yaptım ben sana seni sevmekten başka oysa nekadarda güzel anlaşıyokduk seninle nede güzel bakıyodun o güzel gözlerinele inan büyülüyodun o güzel gözlerinle beni ama meğer yalanmış bana bakan o güzel gözler tıpkı senin bana olan sevgin gibi yalanmış seni şimdi anlıyorum canm benim sevmediğin birini ve yalcı baktığın için bu ayrılık neyse canım sevgilim sendne ayrılmak zorda olsa sana hayatında başarılar dilerim!! |
| |
| | #7 (permalink) |
| | ![]() Hiç tanýmadýgým, hiç görmedigim Birini severim ölürcesine Bazan varlýgýyla ürperir içim Hatta aþinayým ýlýk sesine Birini severim ölürcesine Esmer elleri saclarýmdadýr Bense onu görmek istemem Bilirim; gözümde baharýmdadýr Cennet gözlerinde bende cehennem Bense onu görmek istemem Ne o beni görsün nede ben onu Bu masmavi rüya sürsün böylece Ne basý bilinsin ne gelsin sonu Onu düsüneyim gündüz ve gece Bu masmavi rüya sürsün böylece Böyle bir sevgiye ömür az gelir Ey hayal;mdde ol karsýmda belir Kanayým ömrümün her gecesine Ben bir hayal sevdim ÖLÜRCESÝNE ASLIHAN |
| |
| | #8 (permalink) |
| | Olurya sevgilim birgün ölürsem Saçlar?n? ok?ayamadan Ellerinden tutup dizlerine uzanamadan AFFET BEN?? Affet beni Seni sevipte sana kavu?amad???m için Yüre?imi sana veripte toprak olup göçtü?üm için Seni bensiz burakt???m için AFFET BEN?? Hayallerimizi yar?m burakt???m için Mutlulu?u unutturup seni gözya?lar?nla b?rakt???m için Affet benii Seni ölümden daha fazla sevdi?im için Seninleyken senden vazgeçemedi?im için Ya?amay? seninle tekrar ö?rendi?im için AFFET BEN?? Seni sonkez göremedi?im için Sonkez seni seviyorum diyemedi?im için Sonkez sana sar?l?p senle a?layamad???m için Affet beni zamans?z ya?ama veda etti?im için Affet seni senden fazla sevdi?im için AFFET SEN?NLE OLMASAMDA ?UAN, HERZAMAN KALB?M SEN?NLE OLACAK..... |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| düşünüyorum , seni , yine |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|